![]() |
Gdzie mozna kupic jakies dobre karty do gry??
|
Moja Kobieta uparła się na pas w stylu Vibro Acton czy coś takiego. taki coś jak z Mango czy coś. używa ktoś z Was tego? działa to na prawdę? który warto kupić, o ile w ogóle warto ;)
dzięki. |
Cytat:
ja kupiłem w galerii krk w tabakierni? taki mały sklepik z cygarami, jest kilka szisz itp. nie wiem jak się nazywa... na przeciwko księgarni madras... juz ponad rok mi służą do pokerka:D |
Cytat:
|
Pytanie: Czy plik (rtf.) stworzony w OpenOffice jest możliwy do odczytania na komputerze bez OpenOffice, a posiadającym standardowy MS Office? Konkretnie mam na myśli CV ze zdjęciem - bez żadnych udziwnień.
|
Tak. MS Wordem
|
Co moze byc przyczyna tego ze jak gram w NFS:Shift podczas wysciugu pojawiaja mi sie czarne kwadraty ktore migaja i zmieniaja swoje polozenie??
|
Pada ci karta grafiki najprawdopodobniej, jeśli to jest w xboxie to też karta więc już możesz zacząć pakować na gwarancje.
|
do usunięcia
|
Cytat:
To jest moja karta graficzna i ma doslownie pol roku i mysle ze to nie bedzie jej wina...nie wspominalem ze gra jest piratem... Asus EAH4850-Top/HTDI/512M |
Cytat:
A masz wydruk z terminala ze transakcja została odrzucona ?? |
Cytat:
|
pytanie a wlasciwie dwa na szybciutko:
do tych co byli w sosnowcu autem- ile wam droga zajela z krk jadac przez Olkusz? dwa: ktos moglby polecic jakis komis telefonow ktory bylby w stanie sciagnac mi blokade z samsunga avila, tzw unfreezing lock, bo wpisalem zly kod simlocka, lub zciagnac simlocka przez kabel, bo jak cos to jutro przelotem moglbym to zrobic. gielda na balickiej jutro nie jest czynna, oprocz kwiatowej, nie?? |
Cytat:
|
Cytat:
Co do giełdy to jest utro rtv czynna z tego co wiem. |
Żmijko masz na mysli stoiska na placu czy hale??
|
Szykuje mi się wycieczka do Zakopca, zahaczę m.in. o Kraków. Chciałbym podczas tej wizyty zaopatrzyć się trochę we vlepy. Problem, że teren w Krakowie i Zakopanem do poruszania mam bardzo ograniczony. Moje pytanie: Czy gdzieś blisko rynku (w Krakowie), czy krupówek w Zakopcu dostanę vlepy Wisły?
|
Cytat:
|
jakos pare lat temu wybralem sie w sobote i bylo wielki ch. ale moglo sie pozmieniac...
Dziekuje za pomoc:) |
A nie, to teraz w sb i niedziele jest zawsze giełda rtv (no poza wigilią, wielkanocą ect i czasem w wakacje/długie weekendy).
Giełda jest czynna do 14, ale tak już koło 13 zaczynają się zwijać, wiec radzę wczesniej. |
Witam
W jakim programie najlepiej odpalić na komie filmy w HD? Czy możecie polecić, jakieś dobre kodeki? Linki mile widziane i dzięki za pomoc. |
Kiedyś słyszałem o jakimś wniosku o rozłożenie mandatu na raty. Czy ktoś to stosował, przeszedł procedurę i jakieś info o tym chciałbym mieć.
|
czy pakiety 'smsy za 1 grosz' w liczbie 600 smsow do wykorzystania w miesiacu są jedynie wazne dla tej samej sieci czy wszystkich niezaleznie od operatora?
|
Tylko do tej samej.
|
o co to chodziło z tymi pozdrowieniami od Zagłębia??
|
Cytat:
|
W ostanim czasie weszło nowe prawo że kontrola firmy może być przeprowadzona tylko po wczesniejszym zawiadomieniu 7 dni wczesniej. Dotyczy to też sanepidu? Czy oni mogą przychodzić kiedy chcą?
|
Bet-At-Home czy Expekt?
Co lepsze na początek internetowej bukmacherki? |
Cytat:
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/21739/wisla_...thome_470.jpeg |
Mam pytanie do fanów PES`A. Z tego co wiem, to nie ma tam Polskiej ligi, a czy jest możliwość dodawania albo edytowania drużyn?? Kiedyś w starej fife, takie opcje były i pamiętam, że np z ligi belgijskiej zrobiłem polską:D
Aha, w związku z tym,że nie mam fify 2009, to mam pytanie w tej wałaśnie edycji była opcja stworzenia drużyn? i ile ich mozna było stworzyć Z góry dzięki |
Cytat:
na Arke tez bluzgali. No ale dobra nie ważne. Czy da się zobaczyć wszystkie wiadomości jakie się napisało na forum?? Bo kiedyś ktoś pytał o filmik chyba z Discovery o Wiśle co krecili na meczu z Legią, a ja odpisałem tej osobie, a teraz sam szukam tego filmiku i jakoś znaleść nie mogę?? |
Cytat:
expekt ma boagtszą ofertę. bah ma czytelniejszy interfejs. dobre są oba na początek jednak expekt chyba lepszy. |
Cytat:
Można edytować druzyny te bez licencji z tego co sie orientuje. Wyjdzie pes a jakis miesiąc pózniej na issonline.pl pojawi sie patch z Polską ekstraklasą zapewne. Pozdro |
Mam bardzo słaby sygnał WiFi. Nie ma możliwości przeniesienia routera, przewiercenia gdzieś dziury itd. Jak skutecznie (!) zwiększyć zasięg i sygnał sieci bezprzewodowej? Korzystał ktoś z takiego czegoś?
http://www.allegro.pl/item753133252_..._pendrive.html Chociaż w sumie, bardziej skłaniam się ku temu urządzeniu->http://www.allegro.pl/item731740806_...peater_ss.html Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej materii? Proszę o pomoc :( |
Znacie jakiś kantor w Krakowie, który wymieniłby 100 czeskich koron w monetach na banknot albo po prostu... zamieniłby mi je na polskie złote?
|
Cytat:
|
do usunięcia
|
Cytat:
wszystko jest opisane, a poniżej masz jak go wgrac. :) pozdrawiam. :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl