![]() |
Mam pytanko. Za co Ozzy Osbourne został wyrzucony z Black Sabbath?
|
Cytat:
|
W relacji z meczu Wisła - Śląsk w canal+ było zbliżenie na dziewczynę (zresztą bardzo ładną) ubraną w bardzo fajną koszulkę z herbem Wisły (koszulka czarna, herb jakby "wykładany z drobnych kamieni szlachetnych").
Pytanie jest następujące: czy ktoś wie czy taka koszulka gdzieś jest w sprzedaży? Dzięki |
google jak zmienia logo to w związku z jakimś wydarzeniem/świętem, więc dlaczego dzisiaj jest TETRISowe?
|
Cytat:
Też szukałem tej koszulki i nie znalazłem |
Niet, to nie ta. Ale dzięki za chęć pomocy.
Ponawiam: Cytat:
|
Ta zapewne ?
http://i39.tinypic.com/2wlx9np.jpg Były (jest czarna i czerwona) w WŚ. Czy są nadal nie wiem. |
Jaki klub oprócz Zagłębia Lubin wchodzi do ekstraklasy i jaki gra z pasiakami w barażach?
|
Cytat:
Cytat:
baraż: Craxa-Korona |
dzięki, tak też przypuszczałem ;)
|
|
Cytat:
|
Mam prośbę, nie pytanie. :)
Zapraszam na stronę: http://www.spf.com/preindex.asp?index.asp I bardzo proszę po wybraniu "Poland" powiedzieć mi co to za kawałek się włącza. :) Z góry dzięki serdeczne. |
Cytat:
|
ma ktos moze dzwiek mp3 fragmentu "daj kamienia" lub "jestem hardcorem" i moglby tu wrzucic :D?
|
Chyba coś nacisnąłem i teraz jak otwieram w nowej karcie (mam Firefoxa) jakiś wątek z forum to mi automatycznie zmniejsza czcionkę i się wszystko robi nieczytelne, ocb??
E: dzięki AOT, już wszystko śmiga (jednak cała strona się zmniejszała) |
zmniejsza ci sie tylko czcionka, czy cała strona ? jeśli cała, to wciśnij ctrl i klawisz "+", albo ctrl i scrollem w myszce do góry.
|
Mozna gdzies w necie obejrzeć wyścig F1??
|
Cytat:
|
pytanie do uzytkownikow laptopow czy zdazylo sie komus ze DVD przestalo odtwarzac plyty DVD a CD czyta bez problemow, czy wie ktos w czym tkwi problem
|
Mam pytanko odnośnie Naszego klubowego basenu. Czy będzie on czynny tego lata, ze względu na budowę Naszego stadionu, jeśli będzie to od kiedy?????? Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
|
Cytat:
możesz spróbować, a jak dalej będzie źle chodziło to po prostu mógł Ci paść laser, bo do CD nie potrzebuję zbyt wielu mocy a do DVD już tak. Pozdr. |
Witam! Jak mogę z plików znajdujących się na dysku utworzyć obraz płyty?? Z Góry dzieki!
|
Cytat:
0,08 sek. ;) |
Mam pytanie. Chce założyć w mBanku eKonto, zwykłe konto bez żadnych opłat, darmowe, chodzi mi tylko żeby szef miał gdzie wysłać mi wypłate, zależy mi na czasie i teraz mam pytanie. Zakładając przez internet czeka się dłużej ? może jak pójde do banku osobiście to szybciej dostane karte ?
|
Cytat:
|
Spotkał się ktoś z listą krajów, które dostają najwięcej pieniędzy za prawa do transmisji rozgrywek ligowych?
|
Cytat:
inteligo (chyba!) daje karte wtedy gdy przychodzi kurier z dokumentami. |
Cytat:
|
Gdzie polecacie wydać vlepki?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl