![]() |
Chyba konieczna jest zmiana tematu z Nasi Piłkarze na Nasze cheerladerki ?? Koniec gadania o ,,twarzach" !!!
|
http://ekstraklasa.net/news,36028,pa...propozycje.htm
wg tego wywiadu już w tym tygodniu będzie wiadomo co z Mariuszem Pawełkiem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@Zmijka: gdzie teraz publikujesz swoje zdjecia ? |
Cytat:
Pawełek pewnego poziomu nie przeskoczy, po drugie znając naszych to go odstawią i znajdą jakiś nowy wynalazek. W Orange Sport w tamtym tygodniu mówili, że nasi są zainteresowani....Gąsińskim :| |
Co widze Bukhariego i Pajlica to oni zawsze są uchachani:)
|
Cytat:
|
Dla mnie Pawełek powinien zostać no ale na jakimś ogarniętym finansowo kontrakcie, a ch.. wie ile sobie teraz krzyknie bo zagrał parę meczy nie puszczając szmaty
za miesiąc wygasa mu kontrakt więc normalna sprawa że ciśnie, tylko ciekawe ile sobie zawała |
Cytat:
O ile to oczywiście nie jest gra pozorów dla mediów, a w rzeczywistości sprawa (odejście) jest już dawno załatwiona. |
|
Wychowanek Polonii w której nie rozegrał żadnego spotkania
|
W tym miesiącu Futbol napisał o nim fajny artykuł, polecam. Jest też co nieco o Żurawskim i wywiad z Jovaniciem.
|
Trwa czat z Cezarym Wilkiem na http://www.live.wisla.krakow.pl/?subiektywne=on
|
Ja mam nadzieję, że historia Mariusza Pawełka skończy się w Wiśle happy endem. To znaczy: zawodnik pobroni do końca rundy jesiennej pokazując świetną formę, a następnie podpisze wysoki kontrakt z zagranicznym klubem. A my pozyskamy wreszcie solidnego bramkarza - chyba, że już takiego mamy na ławce.
Wiem, Mariusz ma świetną rundę. Tylko jakoś dziwnym trafem większość zawodników, którym kończy się u nas kontrakt przytrafia się zwyżka formy. To, co wcześniej odstawiał Pawełek wołało o pomstę do nieba. |
Wyglądasz na osobę bardzo skromną ale na boisku walczysz jak Radek Sobolewski. Czy boisko, atmosfera i mecz tak Cię odmieniają czy to tylko pozory?
Może to nie tyle skromność, ale szczera ocena moich możliwości - to moja cecha, przez którą jestem tak odbierany. Jeśli chodzi o boisko, to nie jestem wirtuozem, więc muszę nadrabiać te bramki walecznością. Czat z Cezarym Wilkiem... WIELKI SZACUN CZAREK ! |
Czarek Wilk wlasnie jest w Wenzlu :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W niedzielę zarówno w Cafe Futbol jak i Lidze + Extra Robert Maskaant. |
Branco mieszka chyba gdzies w okolicach Armi Krajowej bo juz drugi raz stojac na fajce widzialem go jak wyciagal pieniadze w bankomacie w Galileo :)
|
a Maaskant mieszka na Woli Duchackiej w wynajmowanym domu. Jak wiecie z wywiadów często można go na Kazimierzu spotkać w knajpach z panienką.
|
ciekawe z tą Wolą Duchacką. Chodzę przez swoje osiedle kilka razy dziennie i nigdy go nie zobaczyłem, nawet żadnej "lepszej fury" nie widać na osiedlu.
to pewne info? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
odechce mu się jeżdżenia z Woli autobusem na Reymonta, jak parę razy będzie sie sciskał w zatłoczonym 164 ;]
|
Albo jak się na trening spóźni i będzie musiał pompki machać i kaskę wpłacać :-D
|
Ostatnio po meczu na butach do domu zasuwał ;) Bo akurat jechałam w tamtą stronę i sobie maszerował Piastowską. Z resztą on to bliżej Błoń niż Woli mieszka ;)
|
To na jakiej on Woli mieszka, Justowskiej czy Duchackiej??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl