![]() |
Cytat:
|
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-14162197
Wisła Kraków. Rafał Boguski przedłużył kontrakt z âBiałą Gwiazdąâ |
hmm nie jestem po takim news zadowolony, szkoda ze Rafał zostaje:(
|
Boguski doprowadzony do dobrej formy fizycznej jest dla nas w tym momencie na wagę złota.
|
I bardzo dobrze, a hejterzy cicho tam :D
|
Nie wiem co wy chcecie od tego boguskiego. Moim zdaniem rozsądny ruch. Może chłop prochu już nie wymyśli ale przyda się jeszcze u nas jako uzupelnienie. W ostatnich meczach na srodku zagrał całkiem nieźle. Podejrzewam że zarobki już też nie na jakimś wysokim poziomie. Nie jestem jego jakimś fanem ale ta decyzja się bbroni
|
Cytat:
A jak zamierzasz go odmłodzić o 8 lat? |
Boguś > Wasyl. I tyle w temacie.
|
Mak - nie wiem czemu, ale strasznie się jaram akurat nim, najbardziej z trzech wzmocnień wg mnie on może się okazać na boisku najcenniejszy.
Niepsuj - nie widziałem za dużo jego gry, więc odpuszczę. Janicki - jeden mecz piłkarza nie czyni co prawda, ale po akcji w meczu Piast - Lech ciężko mi teraz na niego dobrze spojrzeć :D aczkolwiek Stolar to cudotwórca |
Cytat:
|
Cytat:
Brawo dla zarządu za dobry ruch !!! Boguś king !!! |
Cytat:
Nie żeby Janicki miał udany sezon, ale też cały Lech jest toksycznym miejscem pracy. Jestem optymistycznie nastawiony do tego transferu. |
Fajnie ze Bogus zostaje.
|
To było pewne, że Boguski dostanie propozycję nowego kontraktu. Jeśli ktoś ma grać w Wiśle za paczkę frytek to właśnie on. I szacunek za to. Choć jeśli będzie miał formę z wiosny, a nie z jesieni to na pewno będzie jego ostatni sezon. I być może również kariery piłkarskiej.
Natomiast pilniejsze kwestie do rozwiązania to kontrakt Bashy, Kuby, ale także Burligi czy Drzazgi. Kibice na to czekają. |
@Karherop może nie rozwiązujmy im tych kontraktów.. hehe :P
|
|
Ogień!
Dawno mnie tak nie ucieszyło przedłużenie umowy z zawodnikiem Mózg zostaje, jeszcze mu tylko "ochroniarza" za plecy ściągnąć i może być dobry sezon |
Uryge i Załuskę jeszcze :)
|
2+1... wow
|
Lis, Buchal, Broda
Wasyl, Sadlok, Janicki, Hoyo, Niepsuj, Grabowski, Morys Kuba, Vullnet, Vukan, Boguś, Plewka, Szot (pewnie przedłuży), Wojtkowski, Śliwa, Kumah Kolar, Buksa, Drzazga (też pewnie przedłuży) Nawet bez Brozia i Burego to jest już 22 chłopa (nie licząc Brody i Kumaha ośmiu młodzieżowców)- takiej kadry przed rozpoczęciem przygotowań to już dawno u nas nie było. Do tego jeszcze kilka nazwisk z chłopaków kończących wiek juniora z CLJ którzy stworzą szerokie zaplecze, grające w rezerwach EDIT: jeszcze zgubiłem Klemenza i Maka, czyli jest już 24 - naprawdę, warto podkreślić i docenić! |
Cytat:
nie zapominajmy ze mamy druzynę rezerw, a Hoyo grał w jedynce bo musiał :) Jeszcze długa droga przed Nami, niemniej jednak, i tak wygląda to nieźle. |
Cytat:
Generalnie - biorąc pod uwagę całokształt naszej sytuacji to stan kadrowy jest naprawdę zadowalający. |
Jeśli nikt nie odejdzie od nas to w zasadzie potrzeba tylko typowej 6 i napastnika. Wtedy kadra zamknięta i można zgrywac wszystkich ;)
|
no ale kto będzie grał w rezerwach ?:D
skoro nagle powstała dodatkowa druzyna, to znaczy ze potrzeba dodatkowych ludzi do niej. Jeśli ich nie ma, to bedziemy brali z druzyn juz powstalych zmniejszajac im kadry :) quadu - a to dziwe, bo rozgladamy sie za Gk. |
To chyba któryś z obecnych odejdzie?
Ciężko mi sobie wyobrazić żeby Buchal albo Lis zgodzili się być 3 bramkarzem? W rezerwach to Chorazka pewnie będzie bronil |
śmiejecie się, ale ja Urygę bym chętnie zobaczył znów w Wiśle, zrobił duży postęp i jest Wiślakiem także ja zapraszam
|
Z napastnikami to nie widzę konieczności. Są Kolar, Drzazga i młodzi Balicki i Buksa, zakładając że Paweł zakończy karierę. Nie jestem pewien czy jest potrzeba kolejnego. Jasne, że każda opcja jest warta uwagi, ale nie jest to żaden priorytet.
|
Ja się osobiście zdziwię jeśli do końca okienka nie pożegnamy Kolara i może troche mniej będe zdziwiony jeśli chodzi o Lisa.
Kolar jeszcze stosunkowo młody, pokazał co nieco na wiosne i pare cebulionów za niego możemy zobaczyć, na Lisa też się ktoś ślepy za duże pieniądze może znajdzie. |
+ wraca Denis Bałaniuk, kolejny do odbudowania przez Stolara.
Pytanie czy zdrowie pozwoli.. |
Cytat:
btw Bałaniuk do odbudowania? Odbudowac można kogoś kto cokolwiek kiedykolwiek pokazał ale stracił formę. W jego wypadku to nie odbudowa a budowa od fundamentów. Pytanie czy gość ma potencjał a my kasę na jego kontrakt. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl