![]() |
pociąg na ligę szkocką za 2 zł
Celtic - Dundee Utd 1 1 liga Motherwell - Inverness 1 1 liga Greennock Morton FC - Stranraer 1 3 liga Fortar - Dumfermline Athletic 2 3 liga Livingston - Cowdenbeath 1 2 liga Alloa Athletic FC - Raith 2 2 liga Clyde - Montreose 1 4 liga East Fife FC - Berwick 1 4 liga Annan - Queens Park 1 4 liga |
U mnie taki kuponik dla zabawy
LM: Steaua - Ludogorets 1 Napoli - Bilbao 1 Salzburg - Malmoe 1 Championship: Leeds - Brighton 1 Reading - Huddersfield 1 Anglia League 1: Doncaster - Preston 2 Bristol - Leyton 1 Anglia League 2: Burton - Exeter 1 Hartlepool - DaR 2 |
Na dzisiaj Wisła over1,5 bramki kurs 2,0 ....................
|
Aston Villa - Hull BTS
Podbeskidzie - Legia 1X |
Cytat:
Gram dalej dziś: Elche - Granada over 1,5 Goias - Atletico over 1,5 Vitoria- Flamengo over 1,5 |
Oldham v Bradford over 1,5
Peterborough v Leyton Orient over 2,5 T.N.S. v Airbus UK 1 Dziś minus. |
Wczoraj minus, więc może dziś lepiej pójdzie:
Czechy v USA BTS Eupen v Eendracht Aalst 1 Real Oviedo v Amorebieta 1 Niestety, znowu - |
|
Polska - Niemcy over1,5 bramki Niemcy 1,61
4-4-2 Polaków, Gotze, Kroos, Muller, Schurrle, Bellarabi - Wawrzyniak, Szukala, Jodlowiec. Moze i nasi cos strzela, moze nawet i zremisuja ale z takim ustawieniem naszych to Szkopy ze 2 bramki wcisna spokojnie. Daj Boze zeby jeszcze Nawalka nie zagral asekuracyjnie tylko ofensywnie to i over2,5 Szkopow mozna zagrac. Ogolnie nasi jak zwykle z Niemcami o honor, o wszystko itp itd. Niemcury maja na ten mecz wyjebane zapewne. Nasi jak chca to im nic nie wychodzi i na tym glownie opieram swoj typ:D |
No tym razem nie umieli a im wyszlo:D Brawo wiesniaku!!!:D
|
POLSKA-Niemcy 1
http://www.tinypic.pl/om1sod29tz50 :) |
Na jutrzejsze mecze eliminacyjne proponuje coś takiego:
Ukraina-Macedonia 1 Białoruś-Słowacja 2 Luksemburg-Hiszpania 2 Estonia-Anglia 2 Austria-Czarnogóra 1 Rosja-Mołdawia 1 Szwecja-Lichtensztajn 1 Kurs: 7.00 Stawka: 50.00 Możliwa wygrana: 349.88 bez komentarza.. totalny debilizm z mojej strony;/ |
Jedziemy dalej:
Łotwa-Turcja 2 Islandia-Holandia 1X Bośnia-Belgia 2 Norwegia-Bułgaria X Kurs: 22,96 Stawka: 10 Wygrana: 229.55 |
Panowie!
Proszę o wypowiedź osoby która korzystała z cashbacku w Bet Click. Łopatologicznie: Wpłacam 200 pln Wybieram powiedzmy mecze: Polska - Szkocja 1 1,85 Finlandia- Rumunia 1 2,90 Kurs: 5,36 Stawka: 200 pln Ew. Wygrana: 1073 pln Jak wygram to moge wypłacić kasę od razu? A jak przegram zwracają mi moje 200 pln i też mogę wypłacić? Gdzie jest kurde haczyk? Pytam serio. |
Panowie!
Proszę o wypowiedź osoby która korzystała z cashbacku w Bet Click. Łopatologicznie: Wpłacam 200 pln Wybieram powiedzmy mecze: Polska - Szkocja 1 1,85 Finlandia- Rumunia 1 2,90 Kurs: 5,36 Stawka: 200 pln Ew. Wygrana: 1073 pln Jak wygram to moge wypłacić kasę od razu? A jak przegram zwracają mi moje 200 pln i też mogę wypłacić? Gdzie jest kurde haczyk? Pytam serio. |
Odradzam odradzam odradzam!
Krótko pisząc Betclick to oszuści i złodzieje, skorzystałem z ich oferty jakieś pół roku temu tak jak piszesz, wpłaciłem 200 lub 100zl już nie pamiętam wiem, że była to okrągła sumka, postawiłem zakład zgodnie z regulaminem, zakład przegrałem dostałem zwrot i nic nie straciłem jednak chcąc wypłacić tą kasę moje konto zostało zablokowane, oskarżyli mnie o oszustwo do dziś nie wiem o co dokładnie im chodziło kilkanaście wymienionych z nimi mailu nic nie dało, pisali ciągle to samo, jakieś pierdoły. Kasy już nie zobaczyłem. Potem poczytałem o tej ich super ofercie na necie i jest sporo takich oszukanych osób, poczytaj sobie. |
Ja korzystałem, nie było żadnych oszustw. Trzeba się jedynie zastosować do regulaminu. Nie tworzyć "lewych" kont na mamę, babcię czy ciotkę i wszystko będzie w porządku. Korzystałem przy okazji meczu Polska-Brazylia w siatkówkę, więc stosunkowo niedawno i wszystko było w porządku. Przegrałem, zwrócili mi pieniądze i po wysłaniu im skanu dowodu osobistego dostałem bardzo szybki przelew. Ja polecam.
|
Cytat:
|
Ja osobiście polecam, jeżeli wszystko zrobisz zgodnie z regulaminem na 100% zwrócą pieniążki. Tylko trzeba im wysłać skan dowodu osobistego jeśli tego zażądają. Co do meczów to musi być: singlowy mecz z trzema możliwymi wynikami LUB jakiekolwiek zdarzenie wielokrotne, czyli twój zakład zalicza się jako to drugie.
Sytuacja ma się tak samo z ofertą Expekta. Jak masz jakieś pytania zapraszam na PW bo tematu mogę nie czytać, a pomagałem znajomym zakładać konta i trochę się orientuję. |
Chciałem zagrać na Bet Clicu z Cashbackiem na mecz Polaków z niemcami, ale nie zdążyłem konta założyć.Ogólnie na początku źle zrozumiałem zasadę Cashbacku.Wczoraj rozmawiałem z laską z Bet Clicu na ich czacie i wypytywałem jak to dokładnie działa.Opisała mi to dokładnie jest w regulaminie, czyli przelewasz kwote do 200zł i np stawiasz nie koniecznie jeden mecz, bo nie ma mowy o tym że ma być to jeden mecz.Jeśli kupon Ci siada to wygrywasz i możesz wypłacić kase podobno bez problemu, przegrywając dostajesz zwrot kasy, bynajmniej tak jest w regulaminie i tak zapewniali mnie w Bet Clicu.Osobiście źle przeczytałem regulamin i zagrałęm za 15zł i kupon wszedł:)Poprostu myślałem że żeby uruchomić cashbacka trzeba go jakoś włączyć czy aktywować, dla pewnośći wszedłem w zakładke promocje kliknałem na tego cashbacka i wtedy na moim profilu w zakładce bonusy pojawiła sie informacja : bonus w przygotowaniu: cashback, stwierdziłem, że postawie sobie luźno za 15zł no i potem okazało się że postawiłem cashbacka za 15zł.. jak bym wiedział zagrał bym za stówke, albo dwie.W razie nie jasności tam jest czat i najlepiej pytać w razie czego, żeby sobie nie popierdzielić coś z tym cashbackiem.Promocja fajna, ale dużo krąży opini negatywnych na ten temat, ale jest też dużo pozytywnych:)
Nie wiem w jaki sposób Grabarz1906 obstawiłeś siatkówke skoro w regulaminie jest jasno napisane, że korzystając z Cashbacku trzeba obstawić zakład z trzema możliwościami wyniku 1X2.W siatkówce remisu raczej nie może być, także nie wiem w jaki sposób uznali Ci ten zakład. |
Cytat:
2. Zakład bez ryzyka może być postawiony tylko na zdarzenie o co najmniej 3 możliwych wynikach (np. mecz piłkarski - 1/X/2. Warunek ten nie dotyczy zakładów wielokrotnych. To już nie kumam czy można kilka meczy przy cashbacku czy nie.. Ja wczoraj postawiłem cashback za 15zł na dwa mecze piłki nożnej i powiedzieli mi, że podlega to pod promocje cashback.. |
A weźcie na logikę. Im więcej meczy/-ów obstawisz, tym większa szansa, że nie siądzie i zwrócą kasę ;)
Kiedyś owszem, były kursy minimalne zdarzenia typu 1.5, ale się wycofali. Kursy wielokrotne chodzi m.in. o podwójne szanse. |
Cagliari - Sampdoria 2
Grasshopper - FC Zurich 2 Wiener - Sturm 2 Go Aehad - Zwolle 2 |
CSKA - City 2
Schalke - Sporting 1 Porto - Atletic 1 Roma - Bayern 1X BATE - Szachtar 1X Nie wrzucam tu już chyba moich kuponów, bo nigdy nie siadają:)A te nie wrzucane siadają.. |
Porto (1)
Roma - Bayern (obie drużyny strzelą gola) |
NBA wystartowalo:) Poczatek sezonu wiec poki co nie ma co szalec.
Houston wygra i over 200,5 w meczu 1,98 -3pkt |
|
Polska - Szwajcaria X2
Białoruś - Meksyk 2 Słowenia - Kolumbia 2 Austria - Brazylia 2 Szkocja - Anglia X2 Ukraina - Litwa 1 Grecja - Serbia -2,5 |
Ruch - Śląsk 2
NK Osijek - NK Istra 1 Kaiserslautern - Darmstadt 1 Metz - PSG 2 Eibar - Real Madryt 2/2 Bochum - Aalen 1 LASK Linz - Kapfenberg 1X |
Typy na weekend:
Valencia, Villarreal, Real Sociedad, Chelsea, Man City + over 2,5 w meczu PSG. Analiza tu: http://www............../2015/01/16/bu...na-gospodarzy/ A tutaj informacja o tym, że Polacy ustawę hazardową mają w głębokiej du... :D http://www............../2015/01/17/po...kim-powazaniu/ |
AC Ajaccio-GFC Ajaccio u2,5 1,55
Dijon-Nimes 1 1,67 Le Havre-Niort u2,5 1,55 Creteil-Laval u2,5 1,67 Twente-Heracles o2,5 1,44 Achilles 29-Eindhoven 02,5 1.55 FC Oss-Almere o2,5 1.44 Helmond-Emmen 02,5 1,55 Crusaders-Portadown o2,5 1,50 Glenavon-Institute o2,5 1,50 Warrenpoint-Ballinamallard 1 2.10 St. Johnstone-Aberdeen 2 1.87 Trabzonspor-Sivasspor o2,5 1,67 |
http://oi60.tinypic.com/29cnm8k.jpg
jazda z k****mi :) |
WEJDZIE :D Ja postawiłem 300 zł
|
Sprawdźmy czy klątwa tematu bukmacherskiego nadal działa na naszym forum :)
Sunderland - Leicester X 3,25 WHU - Everton X 3,4 Hertha- Eintracht X 3,5 Tenerife - Alcorcon X |
Stawia ktoś na tym forum jeszcze? :) edit: o! WISŁAZWE, uprzedziłeś mnie :D
Dziś przyda się fura szczęścia 1. Molde - Stabaek 2 7.50 2. Wolfsburg - BVB 1 2.80 Łęczna - sąsiadka 1 2.37 Wigry - Miedź 1 2.62 ako 17.39 3. Inter - Juventus 1 2.00 Schalke - Paderborn 1 1.60 Werder - M'gladbach 2 1.70 Liverpool - Crystal Palace 1 1.50 ako 8,16 |
Cytat:
Everton postanowił jednak wygrać strzelając bramkę w 93 minucie :lol: |
Na jutro:
Valencia - Celta bts+over2,5 1,9 Rapid - Austria bts + over2,5 2,1 Śląsk - Legia bts 1,8 ako: 7,21 Raczej proponowalbym w singlach. |
LE Czwartek:
Brondby - Juvenes/Dogana over2,5 i obie nie strzelą 1,72 West Ham - Lusitanos over2,5 i obie nie strzelą 1,44 ako: 2,47 Celje - Śląska obie strzelą 1,8 Alaashkert - St. Johnstone 1x 3,25 ako: 5,85 |
Lubinki - Podbeskidzie 1 @ 2,1. Wydaje mi się, że ten kurs to promocja.
Edit: Chyba nie doceniłem uroku naszej eklasy... |
Witam, dość długo mnie tu nie było. W tym sezonie postaram się to nadrobić .
Nowy sezon rozpoczynam z wysokiego C . dnb:Lech - Pogoń@4.8 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl