![]() |
Cytat:
W klubie jest podejscie... a po co wydawac kase na promocje (to nie jest marketing) - ale poprostu trzeba czyms sciagnac ludzi.. i jak widac troche reklam i filmikow, i mamy efekty ! czemu od meczow z Apoelem nie bylo filmikow zachecajacych, gdzie kampani? na Wiosne 2011 byly, i na prawie kazdym meczu byl komplet.. |
Jeśli twoja dziewczyna słyszala,że są derby to wiedz, że coś się dzieje :D
|
Na Futbol News straszą, że bilety się kończą. :D
|
Cytat:
http://i49.tinypic.com/xao2o.jpg |
Zajebiste :D Takie zdjęcia trzeba wsżędzie promować :D
Graficznie na środę wieczór (4 icki do derbów): Cytat:
Na czarno - brak. |
Bracia, bierzemy ze sobą całe rozdziny - 30 stadion musi być pełny! WISŁA IS RED!
|
Cytat:
|
A ktoś wie jak się ma sprawa z lożami vip gold i silver? Jak się tam sprzedaje?
|
Cytat:
|
a ja dodam coś istotnego, co powinno być w każdym komunikacie dotyczących Derbów. WSZYSCY NA CZERWONO! Nikt nie może mieć wytłumaczenia, że nie bo pogoda zapowiada się świetnie a czerwona koszulke chyba już każdy ma...
|
Cytat:
Pogoda to bedzie jak w sierpniu 28 stopni i slonce :) wiec nie wyobrazam sobie zeby ktos przynajmniej na C nie mial czegos czerwonego namawiajcie jeszce kogo sie da mamy isc wciagnać nosem CRACOVIAAAA K CRACOVIA SSSS!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
|
Na Olszy2 kibice sami wzięli się za marketing i wczoraj rano za każdą wycieraczka była informacja o derbach. Bardzo fajna akcja!!!
|
Byłem o 12.00 pod stadionem przy kasach...nie bylo ani jednej osoby . Mogli by zrobić na te derby bilety w tej samej cenie powiedzmy 25zl ,ciekawe czy wtedy prawie pelny stadion , bo przy obecnych cenach to 22-24 tys to prawdopodobnie nasz max.
|
A ja sądzę że akurat ceny na ten mecz są bardzo przystępne i nawet dla mnie z dojazdem około 80 kilometrów to nie jest problem :)
|
spokojnie jeszcze jest weekend zejdzie kilka tysi ;]
|
Czesc ludzi moze jedzie na dlugi weekend i przez to tez frekwencja moze byc zaniżona
|
eee nie przesadzajcie teraz jest pewnie 20tys, sprzedanych do weekendu zejdą jeszcze z 2tys, w weekend + poniedziałek z 5tys
i będzie nas około 27-28tys, więc i tak sporo:) |
Pytanie z innej beczki. 24 tysiące to i tak na razie rekord frekwencji prawda?
|
tak rekord 24,200 coś koło tego :]
|
No to wydaje mi się że rekord będzie na 100% Ja kupuje bilet w poniedziałek, mam rozumieć że kasy otwarte będą do godziny meczu?
|
hah, ja też w poniedziałek, mam nadzieję że narożnik B jeszcze będzie wolny;)
niestety jestem z poza Krk i wcześniej nie dam rady kupić. |
Cytat:
http://i39.tinypic.com/1z4gz15.jpg |
Mam do sprzedania dwa vouchery, ktore trzeba zamienic na bilety na derby.( sektor E16 rzad: 12 miejsce 224,223).
Wygralem je w konkursie ale nie sa mi potrzebne bo juz wczesniej zakupilem bilet. Wartosc kazdego z voucherow 50 zł- ja sprzedaje je po nizszej cenie. Wiecej na priv. |
Cytat:
|
Będzie nieźle. Mój znajomy nie zdołał dziś kupić już na E25, wział na E12
nakręcamy znajomych żeby jak najwiecej zeszło miejsc na boczne sektory :p |
Kto kupuje w poniedziałek to radzę się pojawić 3-4 godziny przed meczem. W kolejce godzinka to takie minimum podobno w dni meczowe!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Będzie dodatkowe nagłośnienie na B i D. Więc będziemy mieli 9-cio tysięczny młyn, na który nadal można dostać bilety! :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl