![]() |
Jest! 1-1 :D
|
I juz wiadomo, ze nie mozemy Lechii dac strzelic sobie gola. Wyrownali i przejeli inicjatywe a Legia tylko kontruje.
|
Legia bez celnego strzalu na bramke w pierwszej polowie...
|
Uff... Już się bałam, ze po tej straconej bramce przez Lechię będzie kolejna strata punktów przez Gdańszczan. Na szczęście nie wygląda to źle, odrobili i miejmy nadzieję, że dobiją Legię w drugiej połowie.
Bąk to ma ciężko jednak. Wychowanek Polonii Wa-wa, grający w Lechii i strzelający gole dla... Legii. Cóż, słaba komunikacja między nim a Kapsą i tym bardziej szkoda tego gola. Szkoda, że na Wisłę nie ma takiego "patentu" ;) choć Lechii życzę oczywiście jak najlepiej. Ćwielong niech patrzy i dziękuje Bogu, że my dziś nie gramy. ;) |
Gdyby tak Lechia nie przegrała, to tak by wyglądała tabela:
1. Wisła Kraków 2. Jagiellonia Białystok 3. Śląsk Wrocław 4. Lechia Gdańsk ... 15. Arka Gdynia 16. Cracovia Ależ pięknie, nie ;D jeszcze jakby tak przestawić Jagę na 4 miejsce i Śląsk z Lechią walka o drugie :) |
Strzał + Panka = Strzałka :D Fajny kwiatek wyszedł komentatorowi w meczu Widzewa z Polonią Bytom, nie mógł się zdecydować czy powiedzieć strzał, czy Panka, wyszła więc strzałka :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Slask tez mial swietna passe, cudem zremisowal z Widzewem po czym przegral z Korona i wygral z nami. I wszystko u siebie. Czy to normalne? W szanujacej sie lidze raczej nie. Po prostu nasza liga jest tak nieobliczalna, ze nic nie da sie przewidziec. |
No to Lechia w 10...
Ale ten Dawidowski jest głupi... |
Ogladam Lechia - legia i Krzysiu Przytuła stwierdził,ze Traore to najlepszy obcokrajowiec w lidze od czasów Uche w Wiśle :D
|
Jak w 10??
|
Coraz bardziej podoba mi się ten Traore...
|
Widzew gra ciekawą, ofensywną piłkę w meczu z Polonią Bytom.
Bardzo dobrze gra tercet - Dżalamidze, Nakoulma, Sernas. Myślę, że dla Jagiellonii ten mecz z Widzewem będzie jednym z trudniejszych w tym sezonie... ;-) |
Ale akcja! 2:1!
|
Lechia 2:1. Ręce same się składały do oklasków przy ostatnich akcjach.
|
w drugiej połowie Lechia gra po prostu pięknie.
|
Cytat:
BRAWO LECHIA ! |
Boże jaki oni grają... :shock: Niesamowite :shock:
|
Fe-No-Me-Nal-na akcja Lechii mozna powiedziec. Szkoda, ze ta wczesniejsza nie zakonczyła sie bramką bo byla jeszcze lepsza od tej bramkowej :rotfl:
|
Czyli Maciek leci...ciekawe kto zostanie nowym trenerem Legii? 11 porazka w sezonie - SZOK :D.
|
Nie graja w 10,Dawidowskiego zmienił Buval
|
Cytat:
|
Cytat:
Też się dziwie słabej grze Legii. Ale to nie koniec meczu.. .. teraz to Legia ma problem z bramkarzem, a zawsze była znana z dobrego fachowca między słupkami. Poziom meczu niski, ale Lechia musi się przystosować do niego ze względu na Legię. Ale co tam, nie ważne jak, byle wypunktowali. |
Ja juz nie wiem co o tym myslec. Pare dni temu ta sama Legia ta sama Lechie rozwalila 4-0. A dzisiaj Lechia wygrywa z Legia...... A przeciez ten pucharowy tez mial swoja wage.. Najprostsza droga do LE.....
|
Cytat:
Jak Lechia zagra z nami tak jak dziś z Legią to będzie strasznie ciężko... |
Brawo Lechio !!! Traore naprawdę świetnie się prezentuje życzę mu aby został w Gdańsku!:)
P.S. Widzicie transparent o Patryku Małeckim, ktoś wyjaśni?:) |
Cytat:
|
Jeśli dzisiaj Legia nie dokona czegoś niewiarygodnego i przegra ten mecz to można śmiało powiedzieć żę w zdobyciu Mistrza Polski może przeszkodzić nam tylko Jaga i Lech ( wiem ze mają na obecną chwilę 12 pkt straty ale jeśli dzisaj wygrają bedzie tylko 9 i uważam ze to w obecnej chwili jedyna drużyna oprócz nas którą stać na wygranie nawet wszystkich meczów do końca ).
|
Kapitalne uderzenie Dudu z rzutu wolnego. Piłka odbiła się jeszcze od pleców Juszczyka więc bramka zostanie zaliczona jako samobój Juszczyka.
Zdecydowanie powinniśmy się zainteresować się tym Dudu. On jest szybki, potrafi dośrodkować, dobrze wykonuje stałe fragmenty... |
Cytat:
Czyżby Mały wybierał się na wycieczkę do Pruszcza/ew.Gdańska?:) |
Jakiego Pruszkowa? Pruszcz Gdański
|
8 maja gramy z Lechią, a piłkarze zapewne wyjadą dzień wcześniej.
|
Zaskoczyła mnie dzisiaj Lechia i to bardzo pozytywnie. Bedzie nam niemiłosiernie trudno wygrac w Gdansku. Ten mecz pokazuje, ze liga to jedno a puchar to drugie.
|
Lechia wygrywa,mina Maciusia - bezcenna :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hehehe..Maciek do finalu PP i tyle. I tak nie ma po co zmieniać trenera :P Licze ze wygramy za tydzien, Jaga nieoczekiwanie przegra z Bytomiem i będzie znowu bezpiecznie.
|
Cytat:
|
płaczemy po jednej porażce a co ma powiedzieć taki spidey lub kreseq czy kto tam jeszcze z Legionistów tutaj na forum ? 1pkt w ostatnich 6 meczach. napisze jeszcze raz i pogrubie żeby było wyraźniej 1 pkt w ostatnich 6 meczach !!!. Dla mnie to już wykracza poza granice szydzenia i wzbudza u mnie naprawdę żal - a to za sprawą Maćka którego mi najzupełniej szkoda bo fajny z niego gość ale trener średni.
Co do drugiego meczu ktory na interesuje - GKS nic nie wywiezie z Poznan*a. Nie łudźmy się - są ciency (GKS) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl