![]() |
Cytat:
poprosimy kolejne typy :-D |
Cytat:
Cytat:
|
MECZYK GODNY POLECENIA Z FAJNYM KURSEM !
Doxa-AEK Larnaca 2 |
Cytat:
|
Ekstraklasa
Lech Poznań - Wisła Kraków Handicap 0:1 Lech Poznań 2.70 Śląsk Wrocław - Zagłębie Lubin 1 lub X 1.30 |
Co za wałek kręcą w meczu Dallas - San Antonio ? w 3 kwarcie przez 3 minuty praktycznie bez punktu a w pierwszych 2 kwartach punkt za punktem,nie do wiary.
|
typy na dziś :D TORINO 1
ANZY 2 LIVERPOOL 1 |
do usuniecia
|
Kupon grany na sporym ryzyku (Barcelona). Getafe gra o utrzymanie i w tym upatruje szansy.
Puchar Polski Zagłębie Lubin - Zawisza Bydgoszcz (Teren neutralny) Ile padnie goli? Więcej niż 1,5 1.42 Bundesliga Borussia Dortmund - 1899 Hoffenheim 1X2 Borussia Dortmund 1.36 Primera Division (Liga BBVA) FC Barcelona - Getafe Handicap 0:3 Getafe 2.25 Premier League Arsenal FC - West Bromwich 1X2 Arsenal FC 1.28 Kurs całkowity 5.56. |
To u mnie leci taki kupon. Dla czystej zabawy.
La Liga Rayo Vallecano - Athletic Bilbao 2 1,90 Serie B Spezia - Reggina 1 1,48 Gambrinus liga Slavia Praga - Pribram do przerwy: remis, cały mecz: Slavia 4,80 Irlandia 1. liga Athlone - Bray 2 2,00 Kurs całkowity: 27.00 |
je**** barcelona,wszystko pięknie weszło,tylko tym sie cos popier****** we łbach :D
Ja idę na urlop,wracam w przyszłym sezonie. |
Może Bury podrzuci jakieś typy na ten tydzień?
|
d.j has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Opróżnij skrzynkę! Mam pytanie w sprawie filii buka. |
Ktoś tutaj żyje w ogóle jeszcze z grających?
Jakieś typy, ciekawostki i ploty w związku z przyszłotygodniowym rozpoczęciem Mundialu ? |
|
Cytat:
Australia - Holandia X(7.5) pierwszy gol :Australia(5.5) Obie strzelą :TAK(2.25) |
|
Sprobujemy cos z Wimbledonu:
Granollers-Pujol - Mahut 2 1,33 Kubot - Struff over3,5 seta 1,4 Hewitt (-1,5seta) - Przysiezny 1 1,31 ako: 2,44 Prosze wziac pod uwage forumowe fatum:D aha dla odwazniejszych Klizana +2,5 seta z Nadalem mozna pograc w sumie kurs: 2 |
Niemcy - USA X 3,10
Korea - Belgia 2 1.68 Algieria - Rosja <2.5 1.85 Portugalia - Ghana >2.5 1.52 AKO: 14,64 |
Awans:
Brazylia Kolumbia Holandia Francja Niemcy Argentyna Belgia Kostaryka Ako 12,18 Stawka 50zł Ew. wygr. 535,92 |
Witam.
Czy jak chce wypłacić kasę z bet365 to tylko przez skril? Jest jakaś opłataza wypłacenie kasy? |
Na Skrill samą wypłatę masz bezpłatną. Ze Skrila na konto jest opłata,ale nie duża z tego co pamiętam coś ok 8 zł. Jak masz status vip to jest bezpłatne.
Z bet365 możesz wypłacać też bez problemu bezpośrednio na kartę. Z tym,że wypłata musi być chyba w ten sam sposób co wpłata. Taki myk,żeby kasy nie prać. Mi bodajże kiedyś podzielili w ten sposób dwie wypłaty ,po pół na skrilla i pół na karte. |
Cytat:
|
Panowie ale mają jakąś stałą kwotę? Niezależnie ile wypłacam biorą taką samą prowizje? :)
|
Zawsze jest 12,27zł. Niezależnie czy wypłacasz 50zł czy 10 koła.
|
obstawiłem u buka ( Fortuna ) w meczu Argentyna - Swiss x2. Rozumiem, że kupon mi ' wszedł ' . Bo wynik po 90 minutach to było właśnie x, albo x2 prawda ?
|
Tak, liczy się regulaminowy czas, bez dogrywki.
|
Cytat:
|
Klucz prosty, bo sami "faworyci" przeszli. Po ciężkich i nerwowych meczach, ale jakoś się udało na farcie. Fart jeszcze większy, bo obstawiłem jeszcze jeden taki sam kupon, ale bez Kostaryki [ https://www.efortuna.pl/pl/strona_gl...0%3D&kind=MAIN ], więc razem prawie 9 stówek do przodu :)
Na 1/4 spróbuje coś na przekór "faworytom" Awans: Kolumbia Belgia Niemcy Holandia Ako 14,56 Stawka 30zł Ew. Wygr. 384,38 |
Jest możliwość dostania darmowego bonu do bet-at-home o wartości 10 euro.
Żeby dostać bon trzeba napisać prywatną wiadomość z prośbą do :https://www.facebook.com/SC24com?fref=photo typu : Can you give mi one bon bet-at-home please ? Nie każdy dostanie ten bon, musicie liczyć na ich dobre chęci. Ja oraz kilka innych osób bez problemu dostało. Nie zasypujcie ich spamem tylko grzecznie czekajcie, a może wam się uda i dostaniecie. Przy okazji zapraszam na mojego bloga : mojeetypy.blogabet.com/ |
A takie tam typy:
Zenit Petersburg - Club Brugge over 2,5 Cercle Brugge- Mechelen over 2,5 Roda - Volendam over 2,5 |
Poszła piękna masowka na to nasienie Hitlera. A ja ze jestem ciężkim przeciwnikiem masowek, gram dość grubo na zwycięstwo Argentyny. Kurs idzie w górę, polecam !
|
Nie tylko Ty fialo ;) Ja również gram na Argentyne tylko, że zdobędzie Mistrzostwo. Finał MŚ jak dla mnie 50 na 50 a kurs na Argentyne naprawdę niezły.
|
Ja tak samo na zwycięstwo w sensie, że zdobędzie mistrza :)
|
Ta (7)egia bez straty gola ;) Jebani krawaciarze, a Malmo weszlo :/
|
https://www.facebook.com/tylkoboks
Polecam, wczoraj ładnie wszedł singiel po 2.10 |
Panowie, gdzie pozwalają grać dużymi sumami np. single i nie weryfikują mocno jak będę chciał wypłacić :D ?
|
Z hc to możesz grać,ale amike z nami za tydzień.
Azjana -1 masz 2.3 a -2 5.75 ;) Celtic czyste 2.5 warte do grania,za mocną stawkę DNB. |
Na dziś:
Sparta Debreczyn - BATE X Slovan - Sheriff X |
Cytat:
Sparta 1 Bate x2 Sheriff x2 :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl