![]() |
Kogos z akademii sprzedajemy za 250 tys E rzekomo- via Stanowski na twiterze
Nie Hoyo i nie Buksa |
Kontrakt Peszki w Lechii Gdańsk i Jędrzejczyka w Legii Warszawa pokazują jak polskie kluby palą forsą w piecu...
Nie jestem fanem Sławka ale myślę, że może się przydać naszej drużynie. Jak na mój gust będzie miał motywację, aby pokazać się jeszcze w Eklapie. Jakby nie spojrzeć ostatnio nawywijał więc będzie chciał pokazać się z dobrej strony na koniec kariery... Według mnie n/w skład nie wygląda źle Lis - Burliga, Wasilewski, Klemenz, Palcić - Błaszczykowski, Wojtkowski, Peszko Pietrzak - Kolar, Drzazga |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czyli dodatkowy milion,ciekawe o kogo chodzi,moze za ta kasę mozna by jakiegos napastnika wyhaczyć/ |
Plewka.
Wychaczyc pilkarza o ktorym Wojtas mowisz bedzie mozna dopiero jak z klubu odejdzie pewien hamulcowy... :( |
Cytat:
Z drugiej, no jakos nie zauwazylem niczego w grze Plewki co pozwalaloby mi myslec ze bedzie czyms wiecej niz meteorytem ktory jak sie pojawil w pierwszej druzynie tak zaraz zniknie a 1 mln zł nam potrzebny jest cholernie |
Jesli to jest prawda, to pomoge spakowac mu plecak :)
Do srodka dojdzie ktos podczas obozu/ a powinno dojsc conajmniej 2 pilkarzy bo sam |
Cytat:
Myślę że jeszcze o nim usłyszymy. Ma potencjał jak Mączyński kiedyś moim zdaniem. |
on ma 19 lat nie 23 ;)
|
Cytat:
|
Przy naszym stanie konta 51 tys sprzed 3 tygodni,........piniadz nie śmierdzi,żaden.
Ale fakt ktos na srodek do Bashy i napastnik,sa potrzebni. |
Nie będę narzekać z wiadomych względów, ale Peszko dla mnie był jedynm z największych pajaców ligi - nie ma sensu przytaczać fauli czy czerwonych kartek, gdyż pod tym względem bije na głowę Burego (który też miał pociąg do bezsensownych kartek).
Poza tym nie rozumiem podjary sportowej, gdyż Peszko nie ejst tym samym graczem co w amice... Poziom sportowy dużo poniżej Imaza czy Kostala.. Ba! Wolałbym ?Małeckiego.. ale cóż trzeba się cieszyâĽć, że ktokowliek przychodzi, choć znienawidzony piłkarz podobnie jak kaczorowski czy switlica to nie dobry omen :/ Jak już jest z nami to mam nadzieje, że da jakość i pokaże, że kiedyś tam grał w piłkę ... |
Cytat:
I po drugie karierę Plewki śledzę od 7 lat i to talent czystej wody.. być może się nie wybije, będzie mial kontuzje, złych menagerow itp jeśli natomiast będzie się rozwijał jestem pewny że o nim usłyszymy . I karierę może zrobić spokojnie większa niż Judasz |
Cytat:
Peszko = 360! spotkań, 86 żółtych 3 czerwone O co chodzi z tym biciem na głowe, bo jednak postanowiłem przytoczyć CI te kartki, faule... nie to ze sie dopierdalam, ale sie dopierdalam. Nagonka jest żenująca. |
Podobno Peszko opłacany będzie przez jakiegoś przedsiębiorcę. A Wisła będzie mu płacić tylko jakieś grosze. Więc pod tym względem transfer bardzo na plus.
|
Cytat:
|
Plewka interesują się zespoły z Czech i Słowacji i to zapewne od nich jest ta oferta ktorej mówił Wisłocki.
Podobno też Buksa nie jest na sprzedaż i prędzej pół drużyny sprzedadzą niż jego. Dobrze to słyszeć bo na chłopaku naprawdę zarobimy kiedyś miliony... |
a Małecki ma przejść na zasadzie wypożyczenia czy jakaś kasa nam wpłynie od Kazachów ?
a z Buksą racja.. trzeba się cenić jak Chorwacji, jak ktoś chce go kupić to niech wykłada 10 milionów i bierze a nie 250tys jak za Plewke.. tylko fajnie jakby chłopak dostał kilka szans chociaż na końcówkę meczów |
O Buksę to bym się trochę obawiał - młodziutki chłopak - wystawianie go na ligowych drwali to zbyt duże ryzyko....
|
Messi juz w lm gral na 16 lat...
|
@jendrus
Najpierw sprawdź, później pisz :) |
Kolega z Messim pojechał , ale w polskiej lidze przykład pierwszy z brzegu: Milik. W swoim debiutanckim sezonie jako 16 latek rozegrał 24 spotkania i strzelił kilka bramek.
Buksa powinien na dziś być zmiennikiem Kolara, zakładając że Drzazga będzie grał cofniętego. Brożka nie liczę bo najpierw niech się wyleczy. Nawet jeśli tylko złapać doświadczenie to jest to nieocenione. Zresztą jeśli dzisiaj już jest lepszy od napastników o 3 lata starszych w naszym klubie to już wszystko mówi o skali jego talentu. |
16 lat to wiek w nowoczesnym futbolu żeby uzdolnionych wprowadzać na boisko. Zdecydowanie powinien grać końcówki. Dodatkowo będzie to dla niego argumentem do pozostania w Wiśle.
|
@Karherop
Milik jak debiutował w lidze to miał 17 lat i 5 miesięcy :) |
Cytat:
Lepszym przykładem jest w takim razie Stępiński, choć wg mnie to Buksie parametrami (lewa noga, wzrost), może być bliżej do Milika. Mam nadzieję że jeszcze nas Olek podrośnie, nabierze muskulatury i będzie wymiatał w ataku. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czarnogórzec, to prawie jak Jugol? Oby nie Mitro kolejny.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl