![]() |
Cytat:
|
gdzie w krakowie są kręgle procz w Fantasy Parku w Plazie
i w liceum mam organizowana wymiane i przyjezdza do mnie niemiec, na niedziele sam mu musze zaplanowac wycieczkę, tylko nie wiem gdzie, musi byc w małopolsce, niekoniecznie samo zwiedzanie Oświęcim, Wieliczka, Zakopane odpadają |
Cytat:
R22 i na mini zwiedzanie Izraelskiej Ziemi, Kałuży no i Kazimierz cały :P btw. niech zgadnę czemu NIEMIEC nie chce jechać do OŚWIĘCIMIA..... |
nie ze nie chce tylko juz jadą, mają zorganizowaną wycieczkę,
to jakos poza Krk musi byc ale w okolicach czy tam w wojewodztwie ;p |
Weź go do Wadowic i przy okazji mu pokaże w niedalekim Inwałdzie park miniatur i dino park :D
|
Cytat:
|
Cytat:
@Zola - komisy poobierają około 20% wartości - jeżeli telefon sprzedają za 400zł, to dostaniesz za niego około 320zł (mniej, więcej, ale raczej będa chcieli dać mniej). |
Cytat:
|
Cytat:
Osobiście jakoś mi ona do gustu nieprzypadła. |
Cytat:
|
Polecicie dobrego i dosyc taniego dentyste w Krakowie ? Okolice centrum/podgorze/prokocim :) pozdrawiam
|
Witam.Mam problem z kompem.Wyłaczył mi sie komp w momencie gdy otworzyłem program z cd-keyami,automatycznie sie uruchomił ale nie dokonca.Poczatkowe okna sie pokazywały ale po dobrym poczatku poprostu stanał w miejscu.Nie pojawia mi sie ekran powitalny Windows Professional XP,poprostu czarny obraz.Sprobowałem ponownie zainstalowac winde z rozruchu przez CD ale pokazuje mi sie tylko ze trwa sprawdzanie konfiguracki komputera i po chwili znika i mam czarny obraz... :|
Domyśla sie ktoś co sie mogło wydarzyc?Moze coś sie spaliło?Jestem laikiem w tych sprawach :P |
Chce sie nauczyc wklejac bannery itp na strony . Wklejam te wszystkie wzory i nic. Nie ma zadnego obrazka . Chodzi mi na poczatku zeby chociaz pokazywal sie obrazek pilki i wchodzilo na interie. Chyba cos robie zle . Mozecie pomoc?
|
trochę więcej podaj
|
Cytat:
chodzi Ci o to że wrzucasz jakiś baner, plik .jpg / .gif na serwera i nie widzisz zdjęcia ? to spróbuj na www.imageshack.us albo www.tinypic.com o ile o to Ci chodzi :) ? |
Cytat:
Cytat:
adres_obrazka - podaj dokładny adres, gdzie znajduje się obrazek, który chcesz wyswietlić Chyba o to chodziło. |
Gdzie znajdę stare rozporządzenia i ustawy. Chodzi mi głównie o rozporządzenie Prezydenta Ignacego Mościckiego z 1928r. w sprawie zameldowania. Spotkał się ktoś z czymś takim?? Albo gdzie tego szukać??
|
Wysłałem paczkę z możliwością sprawdzenia zawartości przed odbiorem, wypełniłem listę zawartości, jednakże zapomniałem z pośpiechu dopisać słuchawek (wpisałem telefon, pudełko, kabel usb, karta gwarancyjna). Czy będzie z tym jakiś problem? Czy zależy to tylko od adresata czy przyjmnie po otwarciu?
|
Czy można jeszcze gdzieś na terenie krakowa sprzedać do skupu czy gdziekolwiek używane podręczniki do liceum? zapomnialem na poczatku wrzesnia a teraz kasa by się przydała. Jeśli tak to polećcie jakiś dobrze płacący :)
|
Cytat:
|
Cytat:
I albo żebym na allegro spróbował je ożenić albo za rok przyszedł he |
Cytat:
nie wiem jak ze skupem ale bylem ostatnio pod hala targowa to tam jest mnostwo stoisk,podobnie jak kleparz zarowno stary jak i nowy:) tak jak ktos napisal wyzej allegro ale tam jednak to trwa:) pozdrawiam |
byłem na placu imbramowskim 6 zł sztuka :)
|
Cytat:
Wklejam coś takiego i nic nie pokazuje , może trzeba poczekać te " maja zostac?? w podpisie mam przykład prosty strona Wisły i jakis kotek , czy jakos zle to wklejilem? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam na zegarku napisane 5Atm water resistant. Ile to bedzie na metry ?
|
50 metrów.
|
Jak skutecznie i bez nerwów ominąć trasę od skrzyżowania Aleje-Karmelicka do odcinka rozwidlenie 29 listopada-Powstańców? Czy ktoś z forumowiczów ma jakieś sprawdzone ścieżki? I jaki jest czas przejazdu w gozinach szczytu? Proszę o odp bo baardzo mi się przyda.
|
pomożcie jakims Torrentowym zaproszeniem
dzieki |
Cytat:
http://jdownloader.org/ |
Gdzieś o tym czytałem, ale nie wiem czy teraz znajdę:
Czy jeśli będę ładował baterię, przed całkowitym jej rozładowaniem, powiedzmy codziennie, wpłynie to na żywotność urządzenia? EDIT: Dzięki kacap |
Cytat:
to się tyczy akumulatorów, baterii takich do ładowarek itd. ładujesz 13 godzin, a potem użytkujesz tak długo aż padnie ta bateria. i ładujesz raz jeszcze 13 h...i tak za każdym razem. było kiedyś w GALINEO o tym. |
Chciałbym na allegro sprzedać pudełko cake 120 orginalnych gier z gazet czy z allegro będą się buchać, że sprzedaje bez gazet?
|
Poszukuje jakiegoś fajnego miejsca na wesele w okolicach Krakowa. Jakby ktoś miał jakiś namiar byłbym wdzięczny.
|
Cytat:
|
Cytat:
nie, dlaczego ? nikt nie trzyma makulatury tyle lat ;-) po prostu sprzedajesz 120 płytek oryginalnych z grami z magazynu np. cd-action. musisz napisać, z jakiego magazuny, żeby allegro się nie czepiło, że to piraty i tylko nakleiłeś naklejki . |
Zawsze po kopiowaniu np obrazka/zdjecia z jakiejs stronki z neta przy zapisaniu na pulpin w nazwie pojawiala sie nazwa tego obrazka nadana "z gory", a od jakiegos czasu za kazdym razem mam "bez nazwy" i musze swoja wpisywac... wie Ktos jak ustawic, aby byla ta nazwa "oryginalna" zawsze przy zapisie? z gory dzieki :)
|
Witam
Czy klub Jama jest już czynny ? skończyli ten remont? pozdro |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl