![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Przy tym FOZZ, oscylator Bagsika, Bezpieczna Kasa Grobelnego a nawet Amber Gold wymięka. Jeden człwiek zinterpretował przepis którego cała Polska nie rozumie. |
A jak czytam ze Legiunia proponuje Celticowi rozegranie decydującego meczu to leze...co to kur... pilka podworkowa...:rotfl:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dla mnie postawa Legii jest groteskowa. Zamiast posypać głowy popiołem , przeprosić kibiców, wywalić na zbity ryj winnych tego zaniedbania i grać dalej, to oni się kompromitują jakimiś odwołaniami czy listami apelacyjnymi do honoru Celticu. Dobre sobie!!! Kpiny!! Jak Celtic ma perspektywę na zarobienie kasy to oni będą teraz wspominać finał z '67 roku. Legia swoją niekompetencją pokazała ,że nie jest poważną firmą gotową na LM. Piłkarze zrobili swoje, trener także,lecz na nich świat się nie kończy. Wszystkie trybiki tej maszyny muszą zagrać. Widocznie w Legii z profesjonalizmem na elementarnym poziomie są kłopoty. Niezmiernie denerwuje mnie fakt, że jak zwykle w III RP, gdzie się nie ruszyć jest rozmywanie odpowiedzialności, jak zwykle nie ma winnych. Przecież zakres kompetencji to jest prosta rzecz. Nie dopilnowałeś / -łaś lecisz na pysk , są zawody ,w których jeszcze ci mogą sprawę założyć i się nie wypłacisz do końca życia. A tutaj? Ot tak stracili dziesiątki milinów złotych ,a oni stają w kółku ,łapią się za ręce i radośnie podrygując śpiewają "nie się nie stało Polacy jak zwykle nic się nie stało". Instytucjonalizacja nieodpowiedzialności i wielopiętrowy klientelizm.
|
Cytat:
z drugiej strony dziwne nie jest, żę L&M próbują cokolwiek odwrócić... ich klub, ich kasa. oczywiście mam nadzieję, że nic to nie da. |
Cytat:
|
nieznajmosc prawa nie zwalnia od obowiazku przestrzegania go .... tyle w temacie- frajerstwo kosztuje
|
Cytat:
|
A jak ty te stracone miliony wyliczyles prosze ja ciebie?
|
Cytat:
|
Debreczyn dostał tylko kare finansową, bo na Węgrzech rządzi Orban, a u nas popychdało starej Makreli
|
Orban uber alles :D
|
Cytat:
Cytat:
Boniek zdradza kulisy wyrzucenia Legii: Celtic lobbował za walkowerem Cytat:
|
Cytat:
a) kara finansowa b) walkower Paragraf, do którego odnosi się przypadek Legii głosi, że jest tylko jedno rozwiązanie - WALKOWER. Od siebie dodam, że regulamin obecnych rozgrywek znany jest od 2012 roku. 2 lata to za mało, aby liznąć podstawowych przepisów? |
Cytat:
|
.... wałkowanie tego tematu jest męczące..tym bardziej, że wszystko już w tym temacie zostało napisane...może założyć oddzielny temat ? ;)
Podsumowanie dla wszystkich: Daliśmy ciała, dostaliśmy karę. Koniec kropka. Czekam na opinie jak to będzie z Kazachami. Wy chyba graliście sparing w lutym z Żetysu Tałdykorgan ? Widział ktoś ? Podejrzewam, że wyjazd może być ciężki - ale czy Kazachowie potrafią wykorzystać atut swojego boiska i wpakować w rywala 3-4 bramki ? Bo jak patrze po wynikach, to nawet jak wygrywają u siebie, to raczej skromnie - 1 bramką różnicy (mówię tylko o pucharach.) Liczę, że jednak nie zależnie od wyniku 1 meczu, w rewanżu ich pociśniemy. |
http://legia.net/images/news/big/grupowe_1389281877.jpg
"Inwestorzy" w Legii czyli o czterech takich co nie potrafią zliczyć do trzech. No i teraz zobaczymy gdzie panowie znajdą kasę na utrzymanie 22 zawodników. Liga Europy to grosze, telewizyjnie też słabo, nie było transferów z klubu bo liczono na awans do LM. A tu zonk, jak nie za słabi sportowo to za słabi organizacyjnie. W zimię pewnie odejdzie 2 najlepszych bo z czegoś trzeba Legię finansować. |
Jak wejdziemy do LE to budżet zamyka nam się bez transferów. Jak nie to sprzedamy Żyro i np. Koseckiego. Albo znajdziemy znowu kogoś z workiem złota i opchniemy kolejnego Łukasika za TRZY MILIONY ZŁOTYCH (!!!!!!!!!).
:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kur....otwieram lodowke a tam.....Lesny....:haha:
|
Cytat:
|
Zagorzali "sympatycy" Legii od czci i wiary zdążyli już nawet odsądzić swojego wieloletniego piłkarza Kowalczyka, który ośmielił się skrytykować kierownictwo klubu za stworzenie tej całej sytuacji. Tutaj niestety jak w soczewce widać siłę działania mediów. Już sto razy było wałkowane, że po tej akcji z Bereszyńskim nie było innej możliwości niż walkower, a ci dalej się powołują na przypadek Debreczyna. A co mnie już kompletnie rozwaliło na łopatki? Apel do Celticu, żeby... zrzekł się dalszej gry w LM! Te zapewnienia Leśnego i Mioduskiego o tym, że oni honorowo zrzekliby się w podobnej sytuacji dalszej gry można włożyć między bajki. Tyle tylko , że znajdą się osoby, które są w stanie w taki bełkot uwierzyć. Typowy przykład tematu zastępczego, który ma przykryć frajerstwo i brak odwagi w pociągnięciu do odpowiedzialności ludzi, którzy ewidentnie się skompromitowali i ośmieszyli. Ale jak, to zwykle już w tej naszej Polszy i tubylczej piłce bywa lepiej pogadajmy przy grillu o czymś nieistotnym niż o sednie całego tego zamieszania.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
To teraz pytanie dnia: Po tym zamieszeniu, Bereszyńskiego wartość jaka jest ? Bo reklamę w mediach to mu zrobiliśmy, jakby co najmniej strzelił bramkę na MŚ samej Brazylii! :P Piszą o nim The Sun, The Times, Guardian, nawet Ci od Beckhama...New York Times :P Secundo: Nadal czekam na opinie o Kazachach; patrz mój post wcześniej. yarow to patrz: http://sport.dziennik.pl/pilka-nozna...medium=twitter Opinia tego samego gościa, chyba nawet z tego samego dnia.... W jakim my kraju....umrzemy. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl