![]() |
Kupię w sobotę bilet na mecz z Polonią Bytom ?
|
Cytat:
|
Podbijam pytanie czy jest już w Emipkach wrześniowy numer To My Kibice?
|
Cytat:
|
Pamięta ktoś jak nazywały się... bajki Warner Bros z kurakiem w roli głównej? ;]
|
Cytat:
Leghorn to nazwa rasy kur, więc imię to będzie FOGHORN, można powiedzieć więc kurczak FOGHORN http://en.wikipedia.org/wiki/Foghorn_Leghorn |
chciałbym ściagnać ten film na dysk http://www.atvn.pl/archiwum/ram_new2...D=2006-06-21/6
zna ktoś sposób na to ? PiLNE :) |
Cytat:
Jak zainstalujesz np. Real Playera to powinieneś bez trudu ściągnąć pojawi Ci się w prawym górnym rogu taka ikonka klikasz i już się pobiera. |
Szukam przyśpiewki "było ich sześciu" jak ma ktoś link na youtube to byłbym wdzięczny
|
Cytat:
|
Pytanko...czy jesli odkupie od babki telefon... i papiery sa na nią to uwzgledniliby mi gwarancje ?
|
Jeśli by ktoś miał krótki tekst po ANGIELSKU (10 str A4) z w miare łatwym słownictwem to prosiłbym o podesłanie. Tematyka obojętna
|
Cytat:
|
Witam! Poszukuje jakiegoś forum muzycznego na którym uzyskam pomoc w temacie sprzętu do domowego studia. Chodzi mi głównie o to że chce znaleść jakiś w miare dobry mikrofon i mixer + co tam potrzeba za określoną sumę a wiadomo że lepiej uzyskać informacje od kogoś kto się na tym zna. No a może ktoś z forum interesuje się sprzętem nagraniowym i jest w stanie mi pomóc? jeśli tak to proszę o pw. Pozdro
|
Zamierzam sprzedać samochód ale nie mam czasu nawet pojechać na giełdę czy kogoś przyjmować na oględziny poprzez ogłoszenie. I w związku z tym mam zamiar oddać auto do auto-komisu, cena jaka mnie interesuje to 5500 PLN za Corse B(diesel) z 1995 r. Opłaca się takie coś, miał ktoś jakieś doświadczenia z komisami?
|
Cytat:
Chciałem pograć w kasynie na bet at home i wie ktoś może ile PLN to jeden żeton?? |
Cytat:
behringer c1 lub jakimś w podobnej cenie - jednak nie mogę znaleść zbyt wielu opini o tym sprzęcie. Nie chcę pakować się w pojemnościówki za 500-1000 zł bo nie robie muzyki zawodowo a w domowych warunkach różnica między takim sprzętem a wcześniej wymienionym nie jest aż tak duża. No to chyba tyle w skrócie. |
Jak dostać się jutro do Śledziejowic? Kursują w tamtą stronę jakieś busy?
|
elo,
nietypowe(raczej) pytanie. Co byście kupili tacie(42 lata) na imieniny ? tak do 10-15 zł. |
Cytat:
|
Cytat:
z góry dzieki |
Cytat:
Z Płaszowa przystanek np. Dworcowa , nr 243 Z Nowej Huty - zaczyna Szpital Rydygiera , Rondo Kocmyrzowskie , Plac Centralny , Szpital Żeromskiego . Cena busa 2,50 Z Krakowa z pod poczty Mat Bus - Kraków - Węgrzce , cena busa 2,50 lub 3 zł Wysiadasz na przystanku pod sklepem spożywczym Szeląg , i sorry że tak późno ale dopiero teraz odwiedziłem forum . Pzdr |
Cytat:
Pali ? To jakąś ciekawszą zapalniczkę. Pije piwo ? To jakiś kufel ładny. Kibic? Jakiś gadżet, może breloczek do kluczyków. Koszulkę z napisem "najfajniejszy tata na świecie". Tablicę rejesracyjną z imieniem (z kukartki) |
Dokładnie czteropaka Perły lub Okocimia zielonego mu kup,albo wino,czasami do 15 zł są dobre:D,możesz mu kupić kawę jeśli lubi,jakiś kosmetyk,musisz wypatrzeć jakich używa,tablica lub breloczek w kształcie tablicy z imieniem,też fajny gadżet,albo książka też do kupienia do 15 zł min. w księgarni Matras w GK na samym dole.
Żmika pomysł z koszulką też dobry,tylko jakość tych koszulek jest trochę niezbyt trwała,chyba że do ubierania okazyjnie:) |
Stadion Prokocimia - jak dojechać ? I MPK jakimś i autem.
|
Cytat:
|
Jak nazywa się auto z lat 90 może dopiero 2000. Charakteryzowało się przednimi kołami wyciągniętymi spod nadkoli, mniej więcej jak Ariel Atom
|
Cytat:
Te 5500 to cena, która normalnie pojawia się w ogłoszeniach - od komisu/handlarza dostaniesz około 4000; na pewno nie dadzą więcej niż 4500. |
Witam mam do Was ogromną prośbę jeżeli ktoś z Was pisał może pracę na poniższe tematy lub podobne to proszę o pomoc jakieś przydatne linki teksty itp. Może byś PRIV.
1. Scharakteryzuj stosunek do surogatek 2. Określ stosunek do klonowania 3. Określ stosunek do in - vitro -------------------------------------------------------------------- 1. Majątek i kapitał w przedsiębiorstwie charakterystyka. 2. Charakterystyka systemu podatków w Polsce 3. Zasady funkcjonowania w Unii Europejskiej ------------------------------------------------------------------- 1. Charakterystyka prawa cywilnego 2. Charakterystyka prawa handlowego 3. Charakterystyka prawa pracy. |
Posiadam taki sprzęt
Procek E7300 2,6 ram 2 gb Hd 4850 512 mb Teraz mam pytanie odpalę na nim Win 7 Ultimate? i czy pogram w gierki typu Gta IV,Arma 2,Fifa 10 itp. |
do usunięcia
|
Cytat:
Pójdzie na pewno. |
Chodzi mi o to czy,że wszystkimi pierdołami odpalę
|
na full detalach GTA IV raczej nie odpalisz (chodzi mi tutaj ,że gra będzie klatkowała ) a tak to reszta jest ok:)
|
Takie pytanko... bo nigdzie odp nie moge znaleźć czy jesli licytuje jakis przedmiot... i w opisie nie bylo nigdzie zadnej informacji ze wystawiajacy zastrzega sobei prawo do zakonczenia aukcji przed czasem... a usunie taka aukcje to jest to zgodne z regulaminem czy nie ?
|
Cytat:
|
Zna ktoś jakieś Wiślackie piosenki bo szukałem i znalazłem tylko Wisła Bieżanów, Strusia,Grzegórzki i Anty Jude
|
Gdzie znajde plik ściagniety z neta przez RealPlayer'a ? W miejscu gdzie zainstalowałem nie ma?Pomożecie ? ;)
|
Cytat:
w moich dokumentach w mojej muzyce :) dysk C u mnie |
Dzieki wielkie kacap :)
Znalazłem <jupi> |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl