![]() |
Cytat:
|
Nieautoryzowany wywiad, którym jakiś dziennikarz chciał wzbudzić sensacje ma być dowodem :D. Niezłe jaja. Zadzwonił menager z o.......em i facet się poprawił. Jeszcze tego by brakowało, żeby w ten sposób się kompromitować.
|
Wariografem mu .....temu misiu
|
dobrze tylko zde artykul by zmieniany 2 razy
|
Stracił nogę, ale nadal chce żyć - były bramkarz Wisły Kraków, Janusz Adamczyk wraca do futbolu
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...adamczyk-wraca |
nie taki małecki jak go maluja
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:> |
Jako że sama często krytykuję Patryka (nie bez powodu), to tym razem muszę mu oddać szacunek. Brawo Mały!
Tak jak pisze kolega wyżęj, nie wszystko jest czarne albo białe. |
Zabawne, bo znaczna grupa tu piszących postrzega Małego właśnie w "jednym kolorze".
|
Cytat:
|
Cytat:
Też muszę oddać Małemu szacunek, cóż nie spodziewałbym się takiej sytuacji z nim w roli głównej. Mea Culpa. |
Problem polega na tym , ze wiekszosc jebiacych Malego, jebie go tylko poprzez pryzmat tego jak gra, tudziez jak sie zachowuje na boisku, w trakcie meczu, w klubie, zapominajac, ze pilkarze maja rowniez zycie pozaboiskowei i "pozaklubowe" .
EDIT: Co Maly tak poza tym robi w tym temacie?:D |
Cytat:
|
Cytat:
Działanie o którym mowa to piękna sprawa i za to Mu niewątpliwie chwała, szacunek itd. itp. |
Ja tez sie nie wyrozniam pod tym wzgledem:D To jest jade po Boguskim jak po burej suce i nie tylko po nim za wyczyny boiskowe. Po Maleckim zreszta tez. Nalezy jednak odrozniac jebanie za pozoranctwo boiskowe od jebania za bycie ludziem, ze tak to ujme.
|
Tak zastanawiam się, co będzie z Błaszczykowskim po sezonie? We Włoszech po dobrym początku teraz furory nie robi, w Borussi pewne że już nigdy nie zagra.
W ostatnim czasie chłop stracił swój główny atut, czyli szybkość i zwrotność. Ale nadal to klasowy gracz- dużo doświadczenia, ogrania, i jakości. Więc kiedy powrót do Wisły? Dopiero w 2017 po jeszcze roku w jakimś europejskim średniaku typu Olympiakos, Omina Nikozja, czy jednak już latem 2016? |
W Wiśle to by chyba za darmo musiał grać.
|
Kuba skończy dopiero 31 lat w tym roku, niech jeszcze swoje zarobi i dopiero wraca. Wątpię, żeby chciał pakować się w takie "bagno", mogąc spokojnie pograć jeszcze w jakimś europejskim średniaku. Kto wie, może będzie miał farta i zgłosi się jakiś chiński "potentat"?
|
Boże, jak to dobrze że Pawełek do nas nie wrócił :D przy tym, co gość wyczynia z bramce (patrz chociażby gol na 0-1 z Zagłębiem), Buchalik jest na poziomie europejskim
|
Ale sobie sam Śląsk jest winien, gdzieś czytałem,że jak siedział na ławce bo brakowało minut by z nim nie przedłużać umowy, a tu nagle bach Śląsk przedłuża umowę z nim....paranoja.Ciekawe co w nim Turcy widzieli bo też miał propozycje by wrócić
|
Pawełek u nas miał pecha bo trenował go kiepski fachowiec, jak przyszedł nowy trener bramkarzy Mariusz wskoczył na solidny poziom i przestał popełniać typowe dla siebie błędy. Tak samo Pareiko przyszedł i puki Kurdziel (tak to był ten trener, nie pamiętam dokładnie nazwiska) go trenował bronił równo, później zaczęły przydarzać się klopsy.
|
http://www.legia.sport.pl/legia/1,13...ml#BoxSportImg
Cierzniak robi z siebie taką ofiarę złej Wisły, że cały świat powinien go głaskać po główce i współczuć. Płaczka jakich mało. Interesujący jest natomiast fragment o Pawłowskim. |
Niech Pad Radosław Judasz i dziennikarzyny z Przekrętu Sportowego w końcu zdecydują się na ostateczną wersję artykułu (dzisiaj znowu doszło do jego edycji:P):
WERSJA Z 03.03.3016 z godziny 15.14 Kiedy usłyszał Pan że jest oferta z Legii? Tuż przed Bożym Narodzeniem. Nie byłem zaskoczony tylko zaszczycony. Pomyślałem "wow Legia mnie chce?". Decyzja zależała ode mnie i żony. Temu klubowi się nie odmawia, każdy piłkarz z ligi chciałby w niej grać. Po tygodniu zdecydowałem, że to najlepsze rozwiązanie. WERSJA Z 03.03.3016 z godziny 18.00 Kiedy usłyszał Pan że jest oferta z Legii? Zaraz po Nowym Roku. Nie byłem zaskoczony tylko zaszczycony. Pomyślałem "wow Legia mnie chce?". Decyzja zależała ode mnie i żony. Temu klubowi się nie odmawia, każdy piłkarz z ligi chciałby w niej grać. Po tygodniu zdecydowałem, że to najlepsze rozwiązanie. WERSJA Z 03.03.3016 z godziny 19.09 Kiedy usłyszał Pan że jest oferta z Legii? Przed Bożym Narodzeniem usłyszałem o zainteresowaniu warszawskiego klubu. Informacje znalazły się w mediach. Dopiero po Nowym Roku pojawiła się oficjalna oferta. Nie byłem zaskoczony tylko zaszczycony. Pomyślałem "wow Legia mnie chce?". Decyzja zależała ode mnie i żony. Temu klubowi się nie odmawia, każdy piłkarz z ligi chciałby w niej grać. Po tygodniu zdecydowałem, że to najlepsze rozwiązanie. WERSJA Z 04.03.3016 z godziny 09.39 Oferta z Legii Pana zdziwiła? Pojawiła się w styczniu. Nie byłem zaskoczony tylko zaszczycony. Pomyślałem "wow Legia mnie chce?". Decyzja zależała ode mnie i żony. W tym klubie chciałby grać każdy ligowiec. WERSJA Z 07.03.3016 z godziny 09.03 (wersja jak na razie najświeższa choć nie wiadomo czy ostateczna - niewykluczone kolejne edycje w zależności od żądań Legii i menadżera piłkarza) Kiedy dowiedziałeś się o ofercie z Warszawy? - O tym, że się mną interesuje wiedziałem przed Bożym Narodzeniem, ale rozmawiać zaczęliśmy w styczniu. Oto doskonały przykład dziennikarstwa na zamówienie. Rozpowszechniajcie niech wszyscy wiedzą z jak rzetelnym dziennikarstwem mamy do czynienia. |
Ciekawy wywiad z Jopem. Szczerze mówiąc, przez tyle lat nie wiedziałem przez co przechodził (nie, nie usprawiedliwiam pewnych rzeczy, ale chłop miał ciężko)
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...aign=onetsg_fb |
Radek Cierzniak już w Legii:
https://www.youtube.com/watch?v=nf-O5KMT_9M |
Cytat:
|
|
Cytat:
Zresztą na zdjęciu Judasz i Pinokio doborowe towarzystwo... Grał w Cracovii, grał w Wiśle kibicuje Lechowi w Legii witają go z wypiekami na twarzy czyli jedna dziw..a przy Ł3 więcej. |
Jeszcze jak mu sie morda cieszy.
|
|
Umówmy się, gość w swojej 15 letniej karierze przerobił 16(!) klubów, w tym takie tuzy jak Cracovia, Korona, Amica, ławka Lecha... Większe prawdopodobieństwo jest na to, że miał.jedną udaną rundę w życiu, niż że nagle w wieku 30+ lat został super bramkarzem, a wcześniej nikt się.na nim nie poznał ;)
Także niedługo Radziu zaprezentuje swoje umiejętności i okaże się że Malarz jest lepszy ;] |
Podzielam zdanie poprzednika.
Nie mniej jednak, jak wygląda sprawa odwołania? Odwołujemy się gdzieś tam i przyznają nam rację, i co wtedy? |
Jedynie odszkodowanie.
|
Cytat:
|
Kiedyś jak go wpuszczą na mecz Wisła - Legia to oby skończył jak Emilian Dolha.
|
|
hahaha :D
Dg77 wygral bezapleacyjnie :D |
mam nadzieję, że żydzi go upokorzą parę razy w najbliższy weekend
|
Czekamy na ciebie przy R 22 poczujesz co to znaczy fanatyzm , Dolha juz sie przekonał
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl