![]() |
A wiec kibiców Wisły było mniej wiecej 9800
Sprzedano o 500 pakietow mniej wiec na mecz z Lechem przed obecna przedsprzedaza bylo juz 9300 miejsc zajetych przez karnety i ludzi ktorzy kupili pakiety na mecz z Gornikiem i Lechem Skoro teraz poszlo w tej przedsprzedazy tys.biletow to juz masz 10300 miejsc do tego 1700 lecha daje ci kolo 12 tys zarezerwowanych miejsc:) |
Proponowałbym się nie kłócić o 500 biletów w tą czy w tamtą, bo to akurat nie zmienia faktu, czy jest super/źle. A trzeba jasno powiedzieć, że jest BARDZO ŹLE, bo od chwili rozpoczęcia sprzedaży zeszło niewiele ponad 1000 wejściówek, co biorąc pod uwagę rangę meczu - "trzeci" co do ważności po Derbach i Legii jest skandalem. Przypomnę, że na Legię nie było biletów praktycznie w ogóle na tydzień przed meczem!
|
Tak jest nie ma sie co klocic o detale mi sie wydaje tak ktos moze myslec inaczej ;) prawdy sie nie dowiemy ;) Co nie zmienia faktu ze jakiegos szalu nie ma moze cos ruszy w tygm tygodniu oby!!
|
A skąd Ty wiesz ile poszło pakietów, to mnie zastanawia.
|
Bo można było zobaczyc na zakonczenie sprzedazy na mecz z Łęczną zostało 7296 wolnych miejsc a w podstronie pakietow bylo jakos 7742 czy cos w tym stylu;) stad wiem ile poszło pakietów kazda sprzedaz zaczynala sie od tej samej liczby wolnych miejsc :)!!
|
Cytat:
Klub podaje dwie wartości. Liczba sprzedanych biletów i liczba widzów na stadionie. Na meczu z Łęczną podano, że: 10032 kibiców jest na stadionie 10980 kibiców kupiło bilety, karnety lub pakiety. Skoro 10980 kibiców kupiło bilety, karnety lub pakiety a mimo to zostało dokładnie 7500 biletów (tyle wyświetlał system tuż po zakończeniu meczu z Łęczną) 10 980 + 7500 = 18 480. Liczba ta zawiera także kibiców na sektorze F i najprawdopodobniej kibiców przyjezdnych. Jeśli założymy, że na meczu z Lechem będzie na F tyle samo kibiców co na meczu z Łęczną a 18 480 to liczba bez kibiców z Łęcznej to uprawniona jest moja metodologia. |
Sektory na których prowadzona jest sprzedaż łącznie liczą 18 480 miejsc. Tyle bowiem wychodzi gdy doda się liczbę podaną przez klub jako liczba sprzedanych biletów na mecz Wisła Śląsk tj. 10 980 i 7500 tj. liczbę biletów, która pozostała do sprzedaży.
26 XI godz. 11:28 dostępnych było 11 557 27 XI godz. 11:10 dostępnych było 11 101 => sprzedano 456 biletów w ciągu 24 h 28 XI godz. 11:56 dostępnych było 10 750 => sprzedano 301 biletów w ciągu 24 h 29 XI godz. 11:10 dostępnych było 10 496 => sprzedano 254 biletów w ciągu 24 h 30 XI godz. 12:10 dostępnych było 10 262 => sprzedano 234 biletów w ciągu 25 h Jak widać dalej spada liczba sprzedawanych biletów na dzień... Jeśli założymy, że sprzedaż wzrośnie i przez pozostałe 7 dni, każdego kolejnego dnia będziemy sprzedawali 456 (dziennie) czyli tyle ile w najlepszym póki co dniu to sprzedamy kolejne 3 192 biletów. Już sprzedano 18 480 - 10 262 = 8 218. Prognozowane 3 192 + już sprzedane 8 218 = 11 410 sprzedanych biletów |
3 dni przed meczem są zawsze najgorętsze, więc nie ma spiny, w okolicach środy powinniśmy poznać ok. 50% frekwencji.
|
Zimno jest i się ludziom dup na mecz nie chcę ruszyć. Można się spodziewać najsłabszej frekwencji na meczu ligowym z Lechem od lat,a zawsze było ok. 20 tys.
|
Cytat:
|
Zakończcie już tą sraczkę odnośnie frekwenji na meczu z Amiką. Chyba nie liczycie na frekwencję 20 tys. przy temp. -3 C. Frekwencja na Wiśle jest jedną z najwyższych w lidze a ciągle tylko można przeczytać niemilknace biadolenie. To jest polska liga, gdzie oglada sie zwykłą pytę i fakt, że tyle ludzi chce to ogladać to jest ewenement. Wisła ma wyjatkwowo wiernych kibiców, którzy są dumni z jej historii i dorobku i dlatego nie ma u nas takich spadków frekwencji jak na innych stadionach w Polsce, gdy jak idzie dobrze to jest dużo a jak gorzej to pustki. My mamy stałą wysoką średnią bez względu na wyniki.
Dla malkontentów popatrzcie na frekwencje na innych stadionach. W Poznaniu dzisiaj 12,7 tys. w meczu z Górnikiem. We Wrocławiu 8297 w meczu z Pogonią. Skończcie więc to pier....e. |
HAHAHAHAH Panie Palikot. Nick widzę idealnie dobrany.To tylko przykłady z kilku ostatnich stron.:haha:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
krótko wyjaśnię na innym poziomie semantyki, żeby być zrozumianym... jak macie uprawiać czarnowidztwo to wypierd.alajcie. pozdrawiam. |
26 XI godz. 11:28 dostępnych było 11 557
27 XI godz. 11:10 dostępnych było 11 101 => sprzedano 456 biletów w ciągu 24 h 28 XI godz. 11:56 dostępnych było 10 750 => sprzedano 301 biletów w ciągu 24 h 29 XI godz. 11:10 dostępnych było 10 496 => sprzedano 254 biletów w ciągu 24 h 30 XI godz. 12:10 dostępnych było 10 262 => sprzedano 234 biletów w ciągu 25 h 1 XII godz. 12:20 dostępnych było 9992 => sprzedano 270 biletów w ciągu 24 h Jak widać dalej liczba sprzedawanych biletów sprzedawanych w ciągu 24h wzrosła. Jeśli założymy, że sprzedaż dalej będzie wzrastać i przez pozostałe 6 dni, każdego kolejnego dnia będziemy sprzedawali 456 (dziennie) czyli tyle ile w najlepszym póki co dniu to sprzedamy kolejne 2 736 biletów. Już sprzedano 18 480 - 9 992 = 8 488. Prognozowane 2 736 + już sprzedane 8 488 = 11 224 sprzedanych biletów |
Cytat:
Mobilizujcie znajomych! Piszcie do tych pikników żeby brali się za kupno biletów przecież na samo C jest jeszcze olbrzymia ilość biletów, czas to wykupić jak najszybciej! |
Sprzedaż ruszyła.
W ciągu 5h sprzedano 200 biletów. Na D12 zostało ostatnie 12 biletów na D21 ostatnie 11 biletów |
Kolejny pierd. karierowicz... taki niby kozak marketingu bo filmy SKWK wywala, bo mu wizerunek psuje a jakoś nie widać tego jego marketingu w internecie...
Zaraz się w....ie i sam założę stowarzyszenie pomocy nieudolnego szefa marketingu... od rana poszło już prawie 300 biletów... kupować to szybciej! |
Cytat:
Chłopie daj mu czas popracować. Koleś pracuje od miesiąca. Co on ma chodzić po Krakowie i zachęcać do kupowania biletów? Bez żartów. Akurat żaden filmik nie powinien zachęcać kibiców, którzy chodzą na C. A tam akurat zostało grubo ponad 3. tysiące biletów. |
na co mam mu dać czas? jak mecz za 6 dni? Propaganda w internecie powinna być siana jak ziarno zboża... a jedyne na co stać dział marketingu w Wiśle, to utworzenie wydrzenia na fb tydzień temu i od tego czasu nawet jednego posta tam nie dodali. Najprostsza rzecz... ponad 250 tys polubień na fb... i cicho siedzą...
SKWK też mogłoby pomóc mobilizować tych obiboków fanclubowo-osiedlowych, też wiele nie trzeba. Rzucić hasło mobilizacja i ludzie wiedzą jak się organizować. |
Cytat:
Dziś wrzucili kilka razy hasło, żeby kupowac bilety, ale to akurat najmniej ważne. Moim zdaniem problem jest inny. Ludziom się nie chce. Wolą zostać w domu, tu nawet nie chodzi o kase. Bo do tej pory są bilety za 20 zł, co uważam że nie jest to jakas wielka kwota. Za mecz z topowa druzyna. Pewnie gdyby to był sierpień, ładna pogoda, albo maj, to tych biletów poszłoby już z 15-18 tys? Nie ma też mobilizacji wśród kibiców. Pojawiał się na Arene i w kilka dni poszło pare tysięcy.. Jeżeli dziś nie byłoby biletów na C, to wierz mi, że i Janusze by ruszyli do kas, bo by sie wszedzie o tym meczu mowilo. |
#KrakówArena: Na chwilę obecną wyprzedane są bilety na sektory: A1, A2, A3, A9, A10, A11, A12, A18, A19, A20, B2, B3, B6, B7, C1, C12, C17, C18, C19, C20, C21, C20, C19, C18, C17.
W sprzedaży pozostało jeszcze ok. 4 000 biletów. Przypominamy, że bilety na prestiżowy mecz z Galatasaray odebank Stambuł można zakupić w Hali TS Wisła. Więcej szczegółów znajdziecie pod adresem: http://wislacanpack.pl/krakow-arena/ |
Cytat:
Nie wiem, czy to jego zasługa czy nie, ale widać, że coś ruszyło. |
Cytat:
Widać delikatny progres w sprzedaży biletów - na ten moment dostępne 9776 sztuk. |
Kur.a co jest z Wami ludzie?Na C nie zeszła nawet połowa biletów..Ruszać dupy po bilety do kur.y nędzy !I będę pisał tak do znudzenia.. 6 dni do meczu a sprzedaż idzie tragicznie..
|
Cytat:
Ja się dziwie, że klub który ma docelową grupę odbiorców naprawdę olbrzymią, nie próbuje wykorzystać swojej marki by chociaż spróbować wejść na rynek odzieżowy, czy rynek wystroju/wyposażenia wnętrz z większą ofertą. Można wszystko pod marką Wisły robić... od alkoholi po meble. Jest doba socjalmediów, youtubów, fejsbuków, tłiterów itp. koszty takiego przedsięwzięcia naprawdę nie są duże... dziwie się strasznie. Mogłaby nawet zrodzić się z tego nawet jakaś moda w szerszej perspektywie. A wracając do głównego tematu dyskusji to ja bym chciał, żeby w pierwszej kolejności ruszyła frekwencja, bo teraz to jest priorytetem. A jak wspomniałem, nie mamy czasu i nie robi się w tym temacie nic. A pole do popisu wielkie... |
Ludzieeee , możliwe że ja stary ramol nie powinienem się wcinać. Może mojego zdania prawie nikt nie podziela.
Ale do h...ja ciężkiego ,6 dni przed ważnym meczem z Amiką schodzi TRZYSTA biletów na dobę? Szopkę sobie robicie? Taka z Was Armia? taka WIerność? Klub Was potrzebuje ,Waszego zaangażowania ,wsparcia ,frekwencji. A tu taka cienizna? Co się z Wami porobiło? Za 6 dni mecz a Wy się gorączkujecie jak Mariolki koszem 18 grudnia. Fajnie , czadowo i wogóle cool. Ale wcześniej jest mecz z Amiką. Naszym obowiązkiem jest pełny stadion. Ratowanie sytuacji klubu. Huczeliście przez ostatni rok trylion razy że Klub to kibice. SKWK wychodziło z siebie żeby Łysola pogonić. Propaganda była na wszystkich frontach. Buńczusznych i wzniosłych deklaracji i frazesów było co niemiara. Na intencjach się skończyło. Dwa meczyki ,plus derby i balon pękł. NIe ma Was. Woleliście iść Szpilce pogwizdać albo piwo w barze wypić niż na mecz zgodowy przyjść. Taa ,wiem ,póżno było ,ciemno i do domu daleko. "Zorganizowane Grupy Kilbicowskie" do nie dawna takie twarde i zdecydowane też się nie udzielają. SkWK o meczu z Łęczną pierdło dzień wcześniej o 22. No rzeczywiście robicie co możecie. Chyba pod siebie. \ Nie wiem jaki jest tego powód. Może nie zdajecie sobie sprawy w jakich kłopotach jest nasza Wisełka ,a może inny powód jest. Może pogoda albo koniunktura.... Tak ,wiem ,16 lat ery Cupiałą przyzwyczaiło całę pokolenie ze Boguś da ,Boguś rzuci i dobrze będzie. Teraz się na to nie zanosi ,ani w najbliższej przyszłości. Krew mnie zalewa że na halę kolejka po bilety a w strefie kibica pusto. POBUDKA. Ps. Nie mam nic do kosza ,Koszykarek ,wiem że hala fajna ,ale macie 18 dni ,Piłkarze tego czasu nie mają.!!! |
Klub z Poznania wysłał do Krakowa pismo, w którym poinformował o zapotrzebowaniu na 1800 wejściówek. Wszystko wskazuje na to, że przyjezdni szczelnie wypełnią sektor gości na Stadionie Miejskim im. Henryka Reymana.
Wystarczy taka maobilizacja? |
Cytat:
Niestety ale wiele osob jest mało kumatyh... |
W związku z awarią u operatora płatności internetowych, sprzedaż biletów na mecz z Lechem Poznań zostaje czasowo zawieszona. Sprzedaż zostanie przywrócona niezwłocznie po usunięciu awarii. Sprzedaż w kasach Klubu realizowana jest poprawnie.
|
Cytat:
|
26 XI godz. 11:28 dostępnych było 11 557
27 XI godz. 11:10 dostępnych było 11 101 => sprzedano 456 biletów w ciągu 24 h 28 XI godz. 11:56 dostępnych było 10 750 => sprzedano 301 biletów w ciągu 24 h 29 XI godz. 11:10 dostępnych było 10 496 => sprzedano 254 biletów w ciągu 24 h 30 XI godz. 12:10 dostępnych było 10 262 => sprzedano 234 biletów w ciągu 25 h 1 XII godz. 12:20 dostępnych było 9992 => sprzedano 270 biletów w ciągu 24 h 2 XII godz. 12:20 dostępnych było 9706 => sprzedano 286 biletów w ciągu 24 h w tym 1,5 h bez sprzedaży internetowej Jak widać dalej liczba sprzedawanych biletów dziennie nadal wzrasta. Jeśli założymy, że sprzedaż dalej będzie wzrastać i przez pozostałe 5 dni, każdego kolejnego dnia będziemy sprzedawali 456 (dziennie) czyli tyle ile w najlepszym póki co dniu to sprzedamy kolejne 2 280 biletów. Już sprzedano 18 480 - 9 706 = 8 774. Prognozowane 2 280 + już sprzedane 8 774 = 11 054 sprzedanych biletów (W tej liczbie jest już E11 i E12 oraz sektor F w takiej ilości na poszczególnych sektorach jaka zasiadła na meczu z Łęczną. Jeśli na te sektory będzie na meczu więcej niż na Łęcznej to do wyliczonego wyniku należy dodać różnicę) Do liczby 11 054 wiślackich biletów + 1800 biletów Lecha = 12 854 |
Sprzedaż internetowa biletów znowu działa
|
Pierwszy tysiac zszedl w 84 godziny (Wtorek 11-Piatek 23)
Drugi Tysiac poszedł w 88 godziny(Piatek 23-Wtorek 15) A trzeci tysiac widzac ze cos ruszylo od chwilowej awarii pewnie nastapi szybciej podejrzewam ze i w Czwartek o 15 ;d Szkoda ze nie ma informacji o braku biletow na jakies sektory wtedy mysle tez by nastapilo poruszenie ;) |
ale ruszyla sprzedaż 100 biletów w godzinę :)
|
Cytat:
Ci wszyscy napinacze teraz tak naprawdę pokazują ile jest warta dla nich Nasza Wsiełka Przykro na to patrzeć Ciekaw jestem gdzie są ci wszyscy co byli na meczu z Bełchatowem....? A było na 16000 |
Ja tez już to pisałem....
W....ia mnie to ze piero.... caly czas o meczu który będzie dopiero 18 grudnia!! Napinamy się jak to ide bilety ze poszlo 10-11 tys ze będzie super ...och... ..ahhhh... ..ehhhh... A może przestaniemy pierd... o tym meczu a zajmiemy się meczem z Amica który ma priorytet!!!! |
Kupiłem bilety i daję "zapłać" a tu "wystąpił błąd, spróbuj ponownie później" - na payu
|
Musisz odczekać 5 h jak błąd się "odblokuje" i możesz kupić na nowo.
|
500 biletów poszło od dzisiaj rana! Kupujemy! Dziś musi pęknąć tysiak. Jutro 2 tysiaki!
|
Czyli znikną te moje zakupione bilety i od nowa będą mógł kupić czy jak ?
Bo ogólnie sprawa jest tego typu, że kupiłem bilety sobie, bratu i jeszcze koledze a kasy na koncie mam tylko na dwa i chciałem przelewem bankowym a zobaczyłem, że się nie da, więc wyszedłem. Później wchodzę, daje "twoje zakupy" - "zapłać" i ten błąd wyskakuje. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl