![]() |
Dzisiaj czytalem, ze STS chce zostac sponsorem miedzy innymi Wisly. Ktos cos wie wiecej na ten temat?
|
Rzeczywiście coś jest na rzeczy z tym potencjalnym nowym sponsorem.
Jak zostało wcześniej wspomniane SKWK na swoim twitterowym koncie zamieściło wpis, który sądząc po dyskusji jaka pod nim rozgorzała i odpowiedziach SKWK informuje że w obecnym tygodniu pojawi się nowy sponsor. PS pisał dziś że STS chce zostać koszulkowym sponsorem Sląska Wrocław, jednak interesuje go również współpraca z Wisłą Kraków i Lechią Gdańsk. Wiadomo jak to media mają cząstkowe informacje i to im wystarcza aby opublikować artykuł. Może się okazać że to tylko plotka, ale może być też tak że STS zostanie koszulkowym sponsorem np. Wisły Kraków a w przypadku Śląska to będzie inna forma współpracy. Tak czy inaczej nam każdy sponsor jest potrzebny, musimy przecież budować budżet, a w zasadzie jak powiedział nowy prezes powiększać swoje przychody w oparciu o nowych sponsorów. Mam nadzieje, że poznamy za klika dni sponsora, który zagości w centralnym miejscu koszulki, ale nie obrażę się jak wejdzie na tył koszulki, czy np. spodenki. |
Jaki STS? My mamy jeszcze umowę z totolotkiem do prawie końca maja tego roku.
|
Jak STS da odpowiednio dużo hajsu, to każdą umowę da się wcześniej zakończyć.
P/S To pewnie Zdenek zostanie ich twarzą :D |
Cytat:
|
To jest ta sama branża, ten sam rynek, konkurencja, uwierz mi, że totolotek by na wcześniejsze rozwiązanie umowy nie poszedł, to byłby marketingowy strzał w kolano dla nich będąc wypartymi przez konkurencje.
Co do picasso, to myślisz, że czekaliby na nas pół roku? Widać, że chcą ruszyć z reklamami, kampaniami, marketingiem już teraz niebawem. |
Cytat:
|
Wystarczy, że jest w umowie zapisana klauzula ile trzeba zapłacić kary za zerwanie umowy i totolotek nie będzie miał nic do gadania.
Inna sprawa, że nie chce mi się wierzyć, że sts sponsorując Lecha będzie chciał wchodzić w drugi zespół z tej samej ligi. |
a moze po prostu takiej klauzuli nie ma bo totolotek nie ma takiej mocy?
Zaznaczmy ze totototek wszedł na : (m.in. obecności logotypu Totolotka na bandach wideo na stadionie, na ściankach do wywiadów, telebimie i telewizji stadionowej, w mailingach, materiałach drukowanych, na oficjalnej stronie internetowej klubu czy w mediach społecznościowych) Wg. mnie totolotek wszedł na pewien poziom sponsorstwa, powiedzmy medium, a large to jest sponsor tytularny na koszulkach itp itd.i w ogóle oni nie mają prawa ze soba rozmawiać. no ale to gdybanie - zapytajmy UFY |
JW Construction widziany jak wysiada z taxi na Reymonta dzisiaj w południe.
rozumiem że to żart kolega napisał |
obok siedział Jimenez...
(musiałem:) |
Cytat:
Mi się po prostu wydaje, że w polskich warunkach, gdzie cięzko komu się skusić na jakikolwiek sponsoring ktoś będzie wchodził w dwa klubu naraz. |
Cytat:
|
To po co jechał?
|
Taki bogacz i korzysta z taksówki? niech spie.rdala biedak.
|
Cytat:
takich informacji było tutaj sporo |
Cytat:
|
Papież Franciszek widziany w bazie treningowej w myslenicach,wczesniej widziany był jak wysiada z busa relacji Krakow-Zakopane
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Różne rzeczy dziwne na świecie się dzieją i może też jeden z najbogatszych Polaków taksówką jechał ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Dlatego proszę o dokładną informację kiedy i kto Wojciechowskiego w tej taksówce widział bo jakby nie długi staż kolegi to ban już by poleciał |
^^ Bogatsi (choć nie Polacy)od niego jeżdżą na rowerach, a jeden z najbogatszych ludzi na ziemi nosi koszule za 2 euro bo twierdzi, że taki produkt nie jest więcej wart. Patrząc na to, że Wojciechowski mieszka w Warszawie a stamtąd do Krakowa najszybciej można dojechać pendolino, a z dworca na stadion najszybciej potem taksówką to co w tym dziwnego?. Nie jeden prezes czy wysoko postawiony dyrektor tak się przemieszcza. Tu się liczy czas a nie świecenie kasą. Koło dworca wygodnych mercedesów ze skórzanymi fotelami jeżdżącymi jako taxi nie brakuje. Widać niektórzy nie wiedzą kogo można spotkać w przedziałach managerskich.
|
w tym dziwnego ze znając fanaberie JW to on by sie bujnął helikopterem do Bogusia albo taksówka tyle że cała trase
Ale przeciez DONECKI mógł go widziec spokojnie, nie negujmy tego, w koncu poki co jest domniemanie niewinności. Niemniej jednak smiesznie to brzmi :) |
^^ I gdzie by tym helikopterem wylądował? być może przyleciał do Krakowa nawet własnym samolotem, ale nie wylądowałby nim na błoniach ale w Balicach, skąd musiałby się jakoś na stadion dostać. Można uznać to za plotkę, ale to że biznesman korzystał z Taxi to nic dziwnego. Plotka nie plotka, taxi to nic dziwnego.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...ej_Papie%C5%BC |
JW ma w rejonie Cichego Kacika pewna inwestycje. Nic dziwnego. Raz w zyciu to i niewolnik faraona na zywo zobaczy.
|
Przed pierwszym meczem czeka nas bardzo dobra wiadomość. Nie chodzi oczywiście o transfer żadnego zawodnika.
Ps. Tak tak wiem, nic odkrywczego nie napisałem. Potwierdzam tylko wielomiesięczne spekulacje, pogłoski, które także osobiście usłyszałem. |
Cytat:
|
Cytat:
Ps. Nie wiem jak Wy ale ja jestem optymistycznie nastawiony na to co będzie się działo od lutego i w rundzie finałowej ( tak, bo uważam że spokojnie się do niej dostaniemy ) |
Cytat:
|
Panowie, a jakiś konkret? Nazwa, kwota?
|
Konkretów nie znam. Domyślam sie że mój znajomy nawet jakby coś wiedział to by nie powiedział. Wiem tylko tyle że prowadzimy zaawansowane rozmowy i jeśli nic się nie wydarzy to stanie się to faktem.
Ps. A tak wogóle gdybym miał pewne info to też nie machnął bym tu tekstu typu " Mamy sponsora za 2 bańki euro, kontrakt na 3 lata " Umówny się, takich rzeczy na forum się nie pisze. Można co najwyżej pisać takie ogólniki. |
Cytat:
|
Cytat:
A tak szczerze - fajnie, że tak wszystko wiecie, jesteście mega optymistyczni i tym podobne, ale to są kolejne posty na zasadzie coś tam wiem, ale nie powiem. Jeśli macie jakąś wiedzę, której inni nie mają to: a) podzielcie się nią ze wszystkimi bez robienia z tego wielkich tajemnic, b) nie piszcie nic, skoro na starcie wiecie, że nie możecie tak naprawdę tego ujawnić |
Cytat:
Od poczatku grudnia pojawia sie wiele optynistycznych przecieków, a to zupelnie normalne że nie mozemy o tym wiedziec dopóki nie będą zformalizowane. |
Cytat:
Jaro1991 Wiadome że się machnąłem. Chodziło mi oczywiście o grupę mistrzowską. |
Ja za takie posty bym bana sprzedawał :P Nawet ZWE :)
|
Sytuacja jak żywo przypomina schyłek komunizmu. Co raz to pojawiały się informacje, że już, że lada moment będzie przełom, że ho, ho...
A wszyscy wiedzieli, że bez zmiany sytuacji po całości gówno będzie a nie świetlana przyszłość. Ludzie jednak łaknęli takich informacji by podtrzymać nadzieję... Więc póki co łykamy, ale real life jest taki, że lista zawodników wydelegowanych na obóz w Turcji budzi tylko przerażenie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl