![]() |
Ja im życze Austrii Wiedeń, zapominam na chwilę o zawiściach a pamiętam o punktach rankingowych :)
Co do dopingu to zaskoczyli mnie tylko frekwencją. Po za tym cały stadion pusty, więc doping mógł się nieść szeroko i głęboko. Nie wiem czy ktoś to wychwycił, ale w pewnym momencie śpiewali coś o Wisełce... chyba, że mi się przesłyszało |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja tam wolę głośny zróżnicowany doping przez cały mecz. Tak tym się różni Wisła od Lecha. I jakoś nie mam kompleksów w tej sprawie. Mamy swój styl, Lech ma swój - kropka. |
Cytat:
Przyjeliśmy ich tu na forum lepiej niz Legię mimo że trzymają z pejsami jak bracia. A oni okazali się zwykłymi bucami:) Ch...uj z wami i zapamiętaj gościu że dla Wisły SZACUNECZEK. U was na forum czy w komentarzach nie da się przeczytać żadnego obiektywnego komentarza bo na obiektywizm was nie stać. Widać że jeszcze długo nie wejdziecie na europejski poziom kibicowania. Nie da się w ciągu roku zrobić tego na co reszta pracowała 10... |
Cytat:
W konfrontacji z Heerenveen i Austrią Lech miałby szanse 50/50. Schalke to niby solidny klub, ale zespół prezentuje kiepską formę na początku sezonu. Aston Villa - wiadomo, Premiership. Ale w składzie nie ma gwiazd, więc przynajmniej nie ma kogo się bać przed meczem. Niemniej to najmocniejszy rywal. Z kolei forma Depor jest wielką niewiadomą. No, ale zobaczymy na kogo trafią. |
Ja życzę im Deportivo, raz że daleko, dwa że wymagający rywal.
I nie piszcie już, że kibicujecie Lechowi bo zbiera punkciki, żałosne jak dla mnie. A jak będzie sytuacja dajmy na to, odpukać, że Wisła będzie na jakimś 4-5 miejscu, to co, dalej jeden z drugim bedziecie sie cieszyć że Wisełka nazbierała punkciki dla np. Lecha, Legi i DyskoPolo, żeby mogli być rozstawieni? Ktoś już to napisał: umiesz liczyć licz na siebie. |
Przynajmniej nie dostaną się KUCHENNYMI drzwiami:) Niech mi się przypomni? Dlaczego Lech gra w pucharach? Czyżby dlatego że Groclin się rozpadł? Pokazali rok temu w Intertoto na co ich tak naprawdę stać.
Jedyna moja sympatia to jest jeszcze do osoby Frania Smudy którego bardzo lubię i szanuje. |
Cytat:
Tytuł tematu i jego charakter wręcz narzuca tutaj dyskutowanie o Lechu, jako że reprezentuje nas jeszcze w Europie... Całkowicie nie rozumiem o co Ci chodzi... Na siłę chcesz nam wmówić, że nie żyjemy niczym innym tylko Lechem... Czy może jest lepszy od nas, czy może gorszy... Przykro mi, ale chyba Ci się to nie uda... |
Cytat:
|
Cytat:
Jak odpadnie to zostanie tylko liga więc rywalizacja z nimi będzie o wiele trudniejsza. |
Ja myślę że nie powinna zostać niezauważona ich sympatia z nożownikami z Cracovii i Arki. Czyli jest to ten sam poziom kibicowania. U nas też są hardcorowcy. I to dużo. Ale jest też bardzo wielu sympatycznych młodych ludzi których po prostu zabawa i zdrowa rywalizacja bawi. A jak się patrzy na te mięśniaki na trybunie Lecha to naprawdę odechciewa się...
Bez obrazy ale wystarczy popatrzeć jacy kibice tworzą atmosferę na Wiśle i na poziom wypowiedzi na forach, komentarzach Lecha. Właśnie dlatego nie powinniśmy się z nimi zadawać.:) Bo z tego co widzę to na tym forum przynajmniej piszą zdrowi normalni ludzie:) Po co wspierać pasożyty?:) |
Cytat:
|
Z tego co wczoraj widziałem to Aston Villa zremisowała 0:0 z tymi kelnerami co Legia grała przeciwko nim w eliminacjach do LM, Hafnarfjordur coś takiego.
|
Cytat:
|
Uważam że Lech ma trudniejszych rywali bo po prostu ich na mniej stać. A poza tym mają hiszpańską drużynę, których bardzo się boję bo mamy z nimi niemiłe doświadczenia(wyjątkiem oczywiście Sara). Jak bym miał do wyboru czy grać z reprezentacją Anglii czy Hiszpanią to wolałbym Anglię bo nasz siłowy futbol oparty na bieganiu się bardziej sprawdza. Pod pressingiem angole się potrafią czasem zgubić a dla Hiszpanów to zabawa.
Zresztą pokazały to mecze dawne Legii z Blackburn, nasz z Blackburn czy choćby Groclinu z Man. City. Aston Villa to klasa mniej więcej Man. City i wydaje mi się że grają podobny futbol. "Nasz" oceniam tutaj jednak o klasę wyżej. My mamy sprytnego Brożka który każdemu średniemu rywalowi jest w stanie coś zapakować i na to głównie liczę:) I do tego dobra defensywa Skorży i cwaniactwem możemy parę zespołów "obejść". |
|
Leszek gra z Austrią. Fuksiarze.
|
do tego wyjazd atrakcyjny i bliski
|
Po losowaniu Wronek, jestem w 100% przkonany ze trafimy Berbatova.
|
Ci to mega farciarze są:) No ja niestety też stawiam na angoli.
|
Leszek oczywiście ma szczęscie, a ja mam k.urw.a przeczucie że trafimy na Żydów z Londynu
fuck |
Najpierw Grashoopers teraz Austria Wiedeń...
Aż grzech nie wejść po takich losowaniach do grupy w P. UEFA. Jeszcze drugi mecz u siebie. |
Jakoś czuję że Lech w tym losowaniu wykorzystał całe szczęście które było przeznaczone dla polskich klubów ;]
No i ****a wykrakałem... |
No i nie bedzie sw Mikolaja w sierpniu :lol:
|
Ktoś mi może powiedzieć jakim cudem nierozstawione zespoły mogą coś ugrać w tych zajebanych pucharach skoro trafiają na Barcelony i Tottenhamy? A żeby uniknąć potyczek z takimi zespołami muszą nazdobywać punktów żeby mogły być rozstawione. A żeby nazdobywać punktów muszą wygrywać, a nie mogą wygrywać skoro trafiają na Barcelony i Tottenhamy, więc koło się zamyka.
****A |
nie zauwazyłes, że w takiej np. Lidze Mistrzów od kilku lat graja w kółko te same druzyny? To jest Liga Bogatych, a nie Mistrzów ;)
a po losowaniu... PECH jak ch.j . |
no to wy kibicujcie sobie co by Lech doszedł jak najdalej,bo punkty i inne takie
,a my od razu w....... dostaniemy :lol: |
wojteq, w LM jeszcze czasem megafarciarze się łapią, jak np BATE. Dwa sezony z rzędu miało idealną, łatwą drabinkę i się wreszcie dostało.
Ale Rob_zombie ma racje, te wszystkie puchary to kółko wzajemnej adoracji, zamknięte dla innych. Może przeszłoroczna reforma coś zmieni. My mieliśmy furę szczęścia, Wy największego pecha. Ale spoks, Tottenham jest bez formy póki co ;) |
Nie siejcie paniki, Tottenham jest po dwóch porażkach w lidze w poprzednim sezonie zajął 11 miejsce, wiec nie gramy z Barceloną tylko ze średniakiem z angielskiej ligi z medialną nazwą.
|
Mamy ich! Mówię Wam. Niema się co .......ić w tańcu tylko tak jak kiedyś woziliśmy Schalke czy Parme tak teraz trzeba przewiezć angoli. Nikt na nas nie liczy? I ****...wtedy też nikt na nas nie liczył. Ja tam wierze w naszą Wisełkę, los nam nie sprzyja, nie ma co biadolić tylko zebrać sie w kupe porządnie w****ić i NA NIIIICH!
|
Trzeba wierzyć w WISEŁKĘ, w swoich piłkarzy! Ogramy Tottenham i już nikt nie będzie miał wątpliwości, kto jest mistrzem! Losowania najgorsze, lecz wynik otwarty!
|
jak wylosowalismy Beitar, to też leciały głosy jaki to nie megaprzejebanego rywala mamy, zagrajmy jak dotychczas a o wyniki będę spokojny ;) tylko żeby nikt do tego czasu nie nałapał kontuzji itp 14 września gramy z Lechem, 3 dni pozniej PUEFA, maraton się zapowiada
|
Ja jestem optymista tylko pod tym względem że Totenham przegrał 2 mecze z rzędud i grają piach.Aco do losowania to kur** w du** jego mać gorzej być nie mogło :(
|
Chyba nie ma co się łudzić że Anglicy są w słabej formie. Ich trenerem jest Juande Ramos a to samo w sobie już coś znaczy. (dla przypomnienia to ten który zdobył z Sevillią puchar UEFA i hiszpanii, oraz 3 miejsce w lidze; a wcześniej m.in. 1/4 PUEFA z... Rayo Vallecano) Ech...
|
Tottenham to niezbyt dobry przeciwnik dla Wisły, ponieważ najlepiej przygotowaną fizycznie ligą jest właśnie Angielska, pozatym jeśli zagramy bez Sobolewskiego i Cantoro w środku pola przeciwko kogutą to nas zjedzą, a Jirsak z Dizem (mam tu na myśli kontuzje) będą obijać się jak tyczki od Bentleya i Zokory.
Jedenastka Wyjściowa Tottenhamu wygląda mniej więcej tak ---Berbatov (?) ---Bent ---Lennon---Modric---Zokora---Bentley ---Bale---Woodgate---King---Hutton ------------------Gomes mają bardzo dobrego golkipera, obrona też niczego sobie, druga linia cholernie obawiam się tutaj Lennona taki drugi Kuba no i Modricia, w ataku prawdopodobnie nie ujrzymy Berbatova a tego ruska Pavluczenko, bym się nie obawiał. |
jedyny + losowania jest to ze pierwszy mecz na wyjezdzie, i mysle ze jesli tam ugramy dobry wynik to awansujemy ( wazne aby nie popełnic bledów z pierwszego meczu z Barca )
|
Cytat:
Ch...j z tym, głupi wątek. Lech - je...ne fartuchy:-P Wisła - będzie ciężko, ale jest Skorża:-D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl