![]() |
Amice pomogła reforma, a jest tak samo tragiczna, jak Legia. Jedni, to mistrzowie porażek, a drudzy remisów. Ile te topowe drużyny rozegrały spotkań, w których od początku do końca dominowały? Mówienie, że ktoś komuś odleciał i odleci, to fantastyka, bo zaraz przychodzi szara rzeczywistość i podejście kopaczy do wykonywanego zawodu. Dopóki nie zmieni się pewnej mentalności, która występuje u wielu polskich graczy, to o jakości(w dłuższej perspektywie, niż kilka spotkań w LE) można zapomnieć.
Wybiegając w przyszłość, to Amika nie będzie rozstawiona w III i IV rundzie el. do LM, czyli maks jaki mogą wyciągnąć to faza grupowa LE. O ile znowu nie zleją ich jacyś amatorzy, bo trzeba przypomnieć, że trzon tego zespołu, to piłkarze, którzy kompromitowali się we wszystkich możliwych rozgrywkach(z kelnerami, studentami, bankowcami). Będzie wesoło :). A co do Legii, to Ci ludzie naprawdę potrafią lać wodę... Podobno Żyro jest już w Anglii za 2 mln euro(szok!). Jeszcze opchną Dude i całą drużynę można przebudować. Ktoś się jednak nabiera na te listy tego Egebenge(czy jak mu tam) :D. |
Cytat:
|
Ale za co gratulować i komu i po co?
Zdobyli mistrza i koniec. To tak jak w temacie, który wisiał przez chwilę - to tak jakby się cieszyć że się ma raka płuc zamiast raka krtani. ....a żeby kibice Wisły gratulowali i to jeszcze Amice ... |
Cytat:
|
I jeszcze kciuki w kwalifikacjach LM za nich trzymajcie ...bo no będą punkty dla Polski przecież.... Tylko Wisła!!!!
|
Nam jakoś nikt nie gratulował z Poznania jak zdobywaliśmy Mistrzostwo Polski a życzyli nam jak najgorzej ...
Niektórzy użytkownicy powinni się zastanowić nad tym co piszą bo przynoszą wstyd temu forum. Gratulować się debilom zachciało, nie wiem czego ... Sąsiadce też pogratulowaliście ? W końcu to ich zgoda ? |
Cytat:
|
Wystarczyło wejść na ich forum i poczytać co o nas wtedy sądzili, tak samo w Warszawie ...
|
Cytat:
|
Nie samym, ale opinie na forum są pisane przez kibiców którzy interesują się klubem i pokrywają się ze zdaniem większości.
Natomiast to co powie jakiś Janusz który oglądnie sobie czasami bramki w skrócie TV a na stadionie był 2-3 lata temu mnie nie interesuje ... |
Cytat:
|
Niech ktoś skasuje to posty powyżej bo ręce opadają ...
Proponuję wyjazd do pyrlandii w koszulce Wisły i gratulacje kibicom na miejscu - co to za internetowe hejtowanie - macie jaja - jesteście ekumeniczni do szpiku kości - trzeba jechać i uścisnąć grabę na miejscu !!! http://media2.giga.de/2014/01/eindeu...ls-artikel.gif |
Kocur, nic dodać nic ująć , można tłumaczyć , jak grochem o ścianę
|
Cytat:
jak puścili materiał ze świętowania leszków na jakiejś stacji, nic innego nie było słychać w tle niż "Wisła to st.." a teraz dalej tym baranom niech gratulują , |
O patrz, a ja byłem na Placu Mickiewicza na świętowaniu i nie wiem nawet,czy cokolwiek poszło na Wisłę, mimo że z wami graliśmy. Bardzo mocno przeceniacie stosunek ludzi w Poznaniu do Wisły koledzy, nie jest to zbyt palący nas klub, w odróżnieniu od takiej Legii czy Pogoni. Sory, jeśli się zawiedliście ;)
Cóż, teraz trzeba się wziąć do roboty, żeby kompromitacji w pucharach nie było. Ale Maciek chyba jednak da radę. |
Cytat:
|
Cytat:
Spokojnie, jak widzisz Wiślacy (niektórzy) będą ściskać kciuki, wiesz punkty do rankingu krajowego itp http://skwk.pl/forum/images/smilies/i_lol2.gif |
Cytat:
|
Gratulowac za co ? I komu? Amice przestancie rozwalac mi system panowie...
Cały wroniecki stadion krzyczy ze Sąsiadka (chce)rządzi w Krakowie a ja mam im gratulowac No way !!! |
A tu tak z innej beczki http://skwk.pl/forum/images/smilies/i_lol2.gif
http://futbolplus.pl/kraj/item/1477-...okonanie-lecha |
No to ciekawe ile dała hamica :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jaką porażkę, przecież był remis. I szanse na strzelenie gola też były.
|
Nieistotne, hajs za stratę punktów to korupcja. Tak więc nic nie dali, odpowiadam na pytanie. Co innego premia za zwyciestwo, co innego hajs za stratę punktów.
|
Ty to wiesz i ja to wiem, nasza drużyna była tak słaba, że nic wykorzystać nie potrafiła. Przy tym pozostańmy. Boli mnie tylko, że niedawno prawie tym samym składem gładko rozklepali amicę w Poznaniu i to w najniższym wymiarze kary. Jednak w naszej skopanej i tak nic się nie zmieniło.
|
Cytat:
|
Zapewne też dlatego z większością naszych bohaterów się żegnamy. Tych samych co do 80 minuty w piłkę jakoś potrafili grać.
|
Cytat:
|
Ohoho, czy to aby nie za podobne przewinienia nazywacie Reissa powszechnie "złodziejem", a o Kolejorzu mówicie że brał udział w procederze korupcyjnym? Bo o ile mi wiadomo, to chodziło o przyjmowanie motywacyjnych dodatków, a nie o sprzedawanie meczów.
Cóż, życie lubi płatać figle :D |
tyle że Reiss brał/dawał jeden .....
My nie przyjęliśmy nic, no moze poza DD |
To, że jeden pajac pisze artykuły dla was na zlecenie, aby wzbudzić sensację nie oznacza, że to prawda. Patrząc na autora i portal można tylko lekko się zaśmiać i przejść do dziennego porządku obowiązków.
|
Cytat:
|
Cytat:
przecież ten artukul to taki potworek ze aż dziw ze ktoś w to uwierzył :D |
Dobry klimat...
Nawalka na wniosek Berga zwalnia piłkarzy Legii z kadry.... No tak no bo kim będą gra w Intertoto... |
Jeśli zawodnicy nie mieli nic przeciwko to czemu nie? To była prośba, nie musiał ich zwalniać.
Rozdmuchanie gównoburzy o jakiś sparing z Grecją. Co innego jeśli zawodnicy chcieli zostać :D |
Cytat:
Ten Wasz warszawski ....idolek zawsze będzie ponad wszystko? |
Pytanie dla czego mają grać i nie być zwalniani ?
To dość ciekawa sytuacja, bo wielokrotnie na tym forum klub był stawiany wyżej niż reprezentacja. Coś się zmieniło? Mecz o nic, odmówić mógł, nie odmówił. Nie widzę problemu. Przed meczem z Grecją kadrę opuścili R.Lewandowski, G.Krychowiak, Ł.Piszczek, Ł.Fabiański, D.Kownacki, T.Jodłowiec, Ł.Broź i M.Kucharczyk |
Dlaczego maja grac? by sie zgrywać, to chyba oczywiste.
No ale sa rowni i rowniejsi, ale zobaczymy dla kogo bedzie to korzystna zamiana CO do E-klasy. Zydy podpisują Wołąkiewicza i Jarosza z Gtudziądza (ciekawy grajek) |
Nie powoływać ich więcej i po sprawie.
I tak c***a znaczą w tej reprezentacji. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl