![]() |
Cytat:
|
najbardziej mi sie chce smiac jak pomysle o transmisji Polsatu - godzinne studio: wywiady, analizy, lizanie sie po fiutach, a po 4 minutach meczu jest pozamiatane
|
Cytat:
GOOOLLLL jazda z nimi ....aaa!!! |
I Śląsk póki co jest w III rundzie!
|
no w koncu :)
|
Ślasku dajeszzzzzzzzzzzzz
|
ha ....a !!!!!!!!!!!1
|
Już 2:1 :P
To chyba dopiero początek strzelania. |
No i co płaczki :D?
|
Ej płaczki...I co teraz napiszecie? :P
|
goool brawo Śląsk!
|
Oj bedzie sie działo do konca spotkania - kibice Slaska daja na całego :D
|
i grać dalej :D
|
Czy Wy k..wa nie możecie poczekać do końca pierwszej połowy i do końca meczu z "opiniami" i żalami?
|
Ciekawy mecz:) Zobaczymy na koniec meczu. I pesymiści i optymiści się napinają teraz;P a może być i w jedną i drugą stronę.
|
Kto strzelił? Bo ścięło :)
|
Nie wyjeżdżajcie tutaj z teksami typu "płaczki", bo pierwsze 10 minut Śląsk nie istniał... Na szczęście rozkręcają się powolutku :)
Teraz do przodu :) |
Cytat:
Panie Lenczyk wyjeżdżaj tym autobusem z zajezdni:D Oby coś jeszcze strzelili. |
Zastanawiam się czy na tym forum są logicznie i trzeźwo myślący faceci czy emocjonalne mające miesiączkę kobiety? Cóż za sinusoida, najpierw płacz, teraz euforia... jak z kobietami, co będzie za 15min? :)
|
Cytat:
|
czemu Slask prowadzi gre i naraza sie na kontry ? niech sie drewniaki meczą z rozgrywaniem akcji
|
up @
Mam udawać że wszystko jest dobrze kiedy dostają2;0 ? Normalne chyba jest to że ludzie przeżywają taki wynik,tym bardziej że każdy(no dobra większość) z Nas uważała że Śląsk będzie potrafił zagrać mecz na poziomie lub co najmniej zagrać jak równy z równym ze Szkotami |
Cytat:
|
Cytat:
Panowie, emocje biorą górę, nie dajmy się zwariować. W końcu każdemu tutaj zależy na dobrym wyniku braci z Wrocławia. |
Trzeba awansować, bo prawdopodobnie czeka Śląska rywal z Macedonii, który będzie spokojnie w zasięgu :-)
|
Zauważyliście że polscy kibice są ustawiani na trybunach z kamera? Czyżby jakieś rządowe "zalecenia" dla klubów? Żeby nie byli pokazywani ?
|
Obiektywnie patrzący na mecz wyeliminowali Śląska z pucharów po 6 minutach ... :rotfl:
|
Cytat:
Ale forum, to nie shoutbox. Przegrywają po 6min 0:2, a teraz jest 1:2. Dało Ci to coś, że popłakałeś się przez chwilę, a zaraz napiszesz "jest super, naprzód Śląsk!"? |
Cytat:
Dobra z mojej str koniec off topu, trzymac kciuki za WKS!!! |
Trzeba przyznać, że bramka dla Śląska zaskoczyła wszystkich włącznie z komentatorami z Premier Sports.
|
Jak na razie najbardziej szokuje mnie ilość pikników na Dundee, oni na każdym meczu mają taki doping, czy po prostu protestują tak jak np. nasi kibice protestowali w JESIEŃ 2011 po tym jak Donaldowi odbiło i zaczął zamykać stadiony? :>
|
Co to bylo przez te pierwsze 10 minut? Przyszedłem w 15 minucie... patrze 2-0 i bramka dla Śląska i duza przewaga...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co za drewno z tego Sochy!
|
I gdzie ta duża przewaga Śląska?
|
kazda wrzutka Dundee pachnie golem
|
Cytat:
Mecz jak sinusoida. Co kilka minut zmiana inicjatywy. Mam nadzieję, że Śląsk złapie rytm jak w tamtym tygodniu. |
Cytat:
Bo Donald może rozkazywać innym zagranicznym klubom jak mają sadzać kibiców. :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl