![]() |
Wywalić Małeckiego na zbity pysk, bo ledwo co wszedł na boisko, a już wyma..... rękami i ma do wszystkich pretensje.
|
Obawiam się że jak Rios wejdzie w drużynę to z przodu może braknąć miejsca dla Pawła chyba że ten poczuje rywalizacje i weżnie się za siebie
|
eryk_cartman - Mecze o stawke? Ok, wiec powiedz mi jak wiele meczy o stawke wytrzymuje polski kopacz ( nie nazwe ich piłkarzami bo to dyshonor ) ? Nie wychodz mi tutaj z tekstem typu " a u was bija murzynow". Bedziesz mial mecze o stawke, moze cos zagrasz ale potem bedziesz zmeczony bo przeciez zel na glowie swoje wazy, a nie ma sensu sie przemeczac. Rozumiesz czy mam zrobic rysunki?
Ogarnij sie czlowieku. Gratuluje Wam wygranej, licze ze zajdziecie daleko, ale Ty bedziesz sie cieszyl a kopacze beda uwazac ze to juz za duzy wysilek, bo przeciez kopia raz na ruski rok pilke prosto, czasami cos strzela wiec musza ku**** wypoczywac. Nasza liga jest w glebokich tylach na swiecie...i zmeczenie pucharami da swoje :) |
Paweł jakos nie macha rekami teraz, do Zurawskiego napewno nie podskoczy
najbardziej mnie boli to co sie stalo z Boguskim, kolejne mecze i tak mu ta pilka odsakakuje |
Mysle, ze na lawce miejsce na dluzej zagrzeje Boguski i Malecki.
-- wlasnie gol Bogusia. Ladnie wstal, ale caly mecz slabiutki. |
5:0 : - Bogus wreszcie trafil, choc z problemami
|
i myślę że to może być dobra, jest dużo możliwości teraz a Małecki z Boguskim mogą dochodzić do formy, podrażnieni ambicjami a zmiennikami na 15-20 minut w lidze będą akurat
|
Cytat:
|
Boguski z tym dryblingiem jest kandydatem na złotą piłkę:D ładnie myknął bramkarza
|
Cytat:
|
Czy mi się wydaje? ale jak wchodzi Małecki to spowalnia akcje
|
Cytat:
|
mecz ze slabym rywalem, ktory gral wiekszosc meczu w 10
ale cieszmy mnie jedna rzecz, powrot Zurawia, noga mu nie drzy przy setkach, asystuje Gargula idze do przodu,powoli |
na stojaco.. bez przemeczenia.. gladkie 5-0, dziekuje..
|
nikt nie wspomnial o extra asyscie Zurawia przy 5 :)
|
Cytat:
ps. Dobra reakcja Kasperczaka przy 5 golu. "Przewrócił się ? - tak - Hyh.." Najwyraźniej nie był tak zachwycony jak kibice :0 |
Plusy:
w koncu strzelamy duzo goli, Zurawski bedzie w lidze znow robil co chce, Gargula wzial batute to reki i zaczyna dyrygowac, robi nam sie zespol, beda z nich pilkarze jeszcze! |
Legia nie gra w pucharach wiec przemeczy sie w piciu najwyzej. Wyrazam swoje zdanie, ale widac pokomony mysla ze sie napinam. Sorrry nie mam ograzmu po wygranej przeciwko 10 zawodnikom. Zabronisz mi wyrazac swoje zdanie? Gracie lepiej od Lecha.
Powtarzam - Gratuluje, jednak znajac specyfike polskich kopaczy wiem ze bedziecie przemeczeni. EOT bo widze ze trzaba sie podniecac albo nic nie pisac :) My mamy cudzoziemska Legie wiec bedzie gorzej, bo zobacza jak wystarczy grac :) U Was tez bedzie sporo zagranicznych wiec spokojnie :D Poczekajmy na mlodsze ekipy...tam mamy sporo mistrzostw :D Nie wiem ile ma Wisla w juniorach, ktos mnie oswieci? Pytam bez przekąsu, serio mnie to ciekawi. |
Cytat:
|
jak tam Borek zrobił z siebie durnia?
|
Po pierwszych 15min meczu bałem się co będzie dalej, ale na szczęście chłopaki się rozkręcili. Świetna sprawa, że Żurawski tak szybko strzelił bramkę, z pewnością jakoś go to podbudowało bo na początku grał trochę spięty. Diaz zaskoczył paroma indywidualnymi akcjami. Boguski rozbawił mnie do łez (nie pierwszy raz :D) w tym polu karnym, ale bramę strzelił co najważniejsze i humor poprawił. Dobry mecz, lecz przeciwnik słaby. Skład mamy ciekawy, trzeba iść do przodu i pokazać na co nas stać!
|
zalecam ogladac takie mecze w otwartym Polsacie... az sie przyjemnie sluchalo komentatorow, na temat, obiektywnie i z sensem
teraz nieprzyjemni Azerowie.. bedzie ciezko |
Nasi dobrze grali ,moze nie tak efektownie ,ale wygralismy 5-0
|
Cytat:
|
Fajne wypadli w tym spotkaniu Cikos i Garguła.A tak na marginesie to średnio się cieszyłem z tej czerwieni dla Litwinów.Wolałem zobaczyć 90min gry w pełnych składach.Zobaczylibyśmy jak mniej więcej wygląda gra Wisełki.
A tak wyszedł spacerek ;) |
Boguskiego i Diaza postawiłbym na ławce rezerwowych,strzelili po bramce i nic więcej,dużo strat,niedokładności,problemy z przyjęciem piłki,dobre spotkanie Żurawskiego,Czikos ma duży ciąg na bramkę,idealnie pasuje do filozofii gry Kasperczaka,dużo prostopadłych podań,jak widać potrafią,nie tylko kopać piłkę przez całe boisko na jednego zawodnika.
|
Jutro do 12.00 podpisany będzie Cezary Wilk
|
Boguskiego i Diaza postawiłbym na ławce rezerwowych,strzelili po bramce i nic więcej,dużo strat,niedokładności,problemy z przyjęciem piłki,dobre spotkanie Żurawskiego,Czikos ma duży ciąg na bramkę,idealnie pasuje do filozofii gry Kasperczaka,dużo prostopadłych podań,jak widać potrafią,nie tylko kopać piłkę przez całe boisko na jednego zawodnika.
|
Podsumujmy nasze transfery, Żuraw klasa sama w sobie, gol i dwie asysty (może dwa gole by były gdyby Brozinhio podał w jednej takie sytuacji..)
Cikos dobry mecz i chyba asyste przy bramce Diaza zaliczył, no i Jovanic wybronił to co mial bronić w tym jedna świetnia interwencja kiedy pilka leciala w okienko. Do transferów można zaliczyć także Gargułe bo w sumie dopiero teraz zaczął grać, i grał dobrze. Styl mi sie podobal tylko szkoda że przeciwko dziesiątce rywali. Patrząc na te transfery po dzisiejszym meczu, które jak narazie wydają się być wzmocnieniami to patrze optymistycznie na reszte naszych nowych pilkarzy : ) |
Cytat:
|
Za tydzień tak naprawdę zobaczymy na czym stoimy,będzie cholernie ciężko ale jakbyśmy np.,wygrali 3-0 u siebie a później jakimś cudem 0-1 albo 0-0 było by fajnie.Tylko się nie męczyć tak jak Amika
|
sorry za OT, ale w tamtym temacie to chyba nikt nie zyje ;P
Panowie co to z ty jutrzejszym sparingiem na Hutniku? bedzie on OTWARTY? w sumie mysle ze moze byc on na boku a nie na glownym wiec powinien byc otwarty tym bardziej |
sorry za OT, ale w tamtym temacie to chyba nikt nie zyje ;P
Panowie co to z ty jutrzejszym sparingiem na Hutniku? bedzie on OTWARTY? w sumie mysle ze moze byc on na boku a nie na glownym wiec powinien byc otwarty tym bardziej |
Cytat:
Akurat Boguski zagrał całkiem całkiem, miał duży wpływ na pierwszą bramkę(asysta) i wypadł o niebo lepiej niż w poprzednim meczy z Litwinami. Diaz miał o tyle trudniej, że na lewej stronie szalał Piotrek i był tak w cieniu jednego z bliźniaków. fajny mecz Garguły, chłopak widzi wiele i o niego jestem spokojny jak będzie bez kontuzji to mamy świetnego rozgrywającego, życzę mu powrotu do Reprezentacji. Cikosz, musi popracować nad techniką, szkoda trochę Alvareza. Cieszy poprawa skuteczności i pierwsza interwencja Jovanic'a w Wiśle :lol: |
Cytat:
|
Panowie nie ma co porównywać tego Szawle do nas , to poziom 3 ligowy, wstrzymajmy się do meczów z trudniejszymi rywalami i jak będą mecze po 11....Co do gry w dzisiejszym meczu duży plus Cikosa za gre i za właczanie się w akcje ofensywne, bramkarz Jovanic na plus pewnie grał, to co miał wybronić wybronił. Obrona dosyć pozytywnie w tym Cleber. Słabo Boguś mimo strzelonej bramki. Sobol bardzo dobrze walczył ale on jak zawsze , co do reszty zobaczymy. Ja chce zobaczyć nowych zawodników grających Riosa, Paljicia , Wilka , Bunoze, może Chaveza i kogś tam jeszcze...zależy kogo zakontraktują...wtedy się okaże jak wyglądają nasze wzmocnienia na tle pozostałych kopaczy
|
Cytat:
|
Cytat:
Zauważyłem, że w tym sezonie Kasperczak chyba nakreślił tendencję, ze "jak jesteś sam na sam to sam wykończ". Przykład samolubności Pawła Brożka(!), gdy nie podał do Żurawia, oraz akcja Bogusia, który także sam wykańczał zamiast podawać do Cikosa. I to jest na +. W tamtym sezonie chcieliśmy wejść piłką do bramki. Teraz jest sytuacja to nie kombinujemy tylko strzał. |
Nie zgodzę się z Tobą. Żuraw kombinował i też wpadło. Brożek też mógł podać do Żurawia na pusta bramkę i tutaj widać różnicę klas między Brożkiem a doświadczonym Żurawskim.
"Dooobraaaaaaaaaa" to teraz Azerbejdżan i do przodu :) Super doping, z jajem i na poważnie :P |
Nie wiem jak wam ale mi osobiscie podoba sie gra Cikosa. Wychodzi, uczestniczy w akcji, dobrze dogrywa, zaliczyl asyste - pokazał, ze ma potenciał i jest w stanie zastapic Alvareza. Najbardziej jednak cieszy gol Zurawia i to, ze moze zagrac 90 minut. Bramka, asysta - pieknie jest :) Zuraw, władca muraw powrocił :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl