![]() |
|
|
Mam pytanie o stadion ktory znajduje sie kolo petli tramwajowej na Kurdwanowie.To jest stadion jakiegos klubu? Czasem nie Armatury ?
|
Czy jeżeli mam livebox TP, to za każdym razem mam inny IP?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co do zmiany IP używając liveboxa TP, to należy wejść na stronkę http://192.168.1.1/ użytkownik: admin hasło: admin => dostęp do Internetu => rozłącz => połącz i już jest nowe IP :D
|
Cytat:
|
Do kogo mam pisac w sprawie wyjazdu do Wodzisławia??
|
Witam . Ja mam pytanie w sprawie zapisów na Wodzisław ,jaki dane trzeba podać ? Nie mam ani paszportu ani legitki i dowodu :D mam tylko starą kartę kibica i kartę mpk :D wystarczy to do zapisów ?We wtorek jadę złożyć wniosek o dowód więc to jest za późno bo zapisy są tylko w poniedziałek ? Proszę o jakieś info pewnych osób , żebym się poźniej nie zdziwił , że nie mogę jechać . dzięki z góry za odpowiedź .Oczywiście jeśli wyjazd dojdzie do skutku patrząc na naszą Polską piłkę ;/.
|
Imię, Nazwisko, Pesel, Osiedle/Miejscowość i hajsik na busa xD
|
nie musisz mieć dokumentu. wystarczy że będziesz znał swoje dane na pamięć ;)
dowód musisz mieć przy wejściu na stadion. |
Cytat:
|
Wybiera się ktoś w ten weekend na Kubice na Węgry?był ktoś rok temu? gdzie można dostać wejściówki? i jak sprawa wygląda z przejściem przez granice? potrzebny paszport czy wystarczy jakiś dowód tożsamości(legitka, plastik)?
pozdr |
Otwarty jutro basen ??
|
Gdzie wykonam dzisiaj przeglad rejestracyjny samochodu?
|
Gdzie w okolicach ul.Reymonta jest jakiś punkt dorabiania kluczy ?
|
Gdzie można tanio naprawić Play Station 2? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
W sierpniu będę przebywał w Gdańsku ... Planuje wybrać się na mecz LG ...
- Czy w Gdańsku wszyscy są za Lechią (chodz mi o, to czy można iść z szalikiem przez miasto ;)) - Jakieś rady/sugestie może macie odnośnie wybrania się na taki mecz ... - Gdzie jest można fajnie pobawić w Gdańsku (dyskoteka) Wiem, że pytania śmieszne ale ... ... ... samo życie ;) |
Jak grać stworzoną przez siebie drużyną w trybie menedżerskim w FIFA08??
|
Jest gdzieś w Krakowie wypożyczalnia starych samochodów?
|
Mam pare pytan:
1. Jadąc na Chorwację bardziej opłaca się zakupic kuny czy euro?? 2. Takie głupie pytanie: krewetki w sklepach spożywczych są już "obrane" (bez głów etc.) czy w całości?? 3. Jaki przewodnik/mapę/atlas warto kupic jadąc w rejony Dalmacji?? 4. Ma ktoś jakis program do "Dużego Lotka"?? Bo teraz moda - wszyscy mają kupon mam i ja:D |
w jakich barach w Krakowie mozliwa jest transmisja meczu Beitar - Wisła? jestem spoza Krakowa, ale bede tam akurat i chcialbym sie dowiedziec gdzie ten mecz moge obejrzec?
|
Ma ktoś może zdjecie szalika Polski z wiślackimi akcentami, bo szukam i znaleźć nie mogę
|
Cytat:
Ad. 1. Byłem tam swego czasu na obozie, wtedy bardziej sie opłacało wziąć Euro i na miejscu wymienić na Kuny Ad.2 obrane Ad.3 Ja mam przewodnik Pascala, świetny, ale jest raczej drogi. |
Cytat:
|
Tzn. wiesz, tak naprawde to sam nie wiem bo UW informowalo ze maja jeszcze w sprzedaży, to pewnie chodizło o ten co pisła na nim ,,Jak długo na Wawelu..."
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
najbardziej opłaca Ci się wwieść złotówkę i wymienić w Chorwacji na kuny :) ___ ja mam pytanie z innej beczki. potrzebuje gazetę dziennik polski z czwartku a nie kupiłem jej był tam pewien artykuł,który mnie interesuje. jest jakiś sposób,żeby to zobaczyć np. archiwum na internecie ? |
Będą prowadzone jutro zapisy na wyjazd do Wodzisławia??
|
Cytat:
|
Mógłby ktoś wrzucić foto z tym plakatem o sprzedaży karnetów dla pejsów, ten o braku atmosfery i skafandrze astronauty gratis z logo NASA :rotfl:... z góry dzięki...
|
Cytat:
|
mam pytanie do magikow komputerowych- kupilem sobie klawiature bezprzewodowa z mysza i zainstalowalem to wczoraj, klawiatura dziala bez wiekszych zarzutow, niestety mysz nie dziala, odbiornik miga jak nia ruszam, czyli komunikacja jakas miedzy nimi jest, ale wskaznik na monitorze juz nie. odinstalowalem to cholerstwo, wsadzam stara mysz w usb i ni chu chu, to samo co mnie juz bardzo zdziwilo.
w ogole podczas instalacji wystapil blad z plikiem hotkeys.exe, ktory wydaje mi sie ze ma wiekszy wplyw na klawiature bo tam sa wszystkie klawisze skrotu. teraz tak: probowalem dzialac w panelu sterowania ze sterami do myszy, i nic. gdzie i z ktorej strony to ruszyc zeby bylo dobrze? aha, jak wpialem stara mysz do kompa kumpla to wykrywal ja, tak samo bylo z nowa mysza i klawiatura, dodam, ze 2 tyg temu byl format u mnie i dzialalo wszystko poprawnie. pomocy, bo pada nie cierpie!! |
Czy czeski Banik Ostrava gra w europejskich pucharach w tym roku? Gdzie i który etap?
|
czy mozna coś ugotowac z jastrzębia?
czy ktoś nie chce kupic drobiowej dziczyzny? |
upolowałeś jastrzębia :D?
|
Jaki klimat klubowy panuje na Nowo Huckim osiedlu Tysiąclecia?
|
Cytat:
Umiarkowany. |
Cytat:
Umiarkowany, ale mimo wszystko trochę więcej Cracovii..wiem, bo mieszkalem tam parę lat. @Zienczuk8 Podejrzewam, ze w kazdym barze, w ktorym jest telewizor, ponieważ mecz jest na TVP a tą telewizje raczej każdy ma |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl