![]() |
Marcelo to już Pawełkowi 3 raz dupę ratuje
|
Pawełek chyba juz jest przygnieciony tym ciezarem i psychicznie sie spalil, kto w rezerwie ?
//edit To była ironia ze trza wprowadzić kogoś za Pawełka ;/ |
Cytat:
|
A skąd masz to info?? Od wuja co jest w Hiszpanii? Ludzie, zobaczymy co nasz trener zadecyduje, a nie ze mam pewne info...
Widze, ze juz edytowales posta...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Cytat:
|
Pawełek znowu szaleje..ech..może już ten Filip Kurto by lepiej bronił
|
Tak z ciekawości, kiedy kończy sie kontrakt dawidowskiego? Czy on kiedyś opuści Wisłę ?
Kto w rezerwie na budzie, bo Pawełek nie wytrzyma do przerwy... |
Jeśli Pawełek nam kolejną runde spie*niczy to ja już nie mam siły... Szkoda nerwów. ; <
|
No dajcie spokój nie mówcie mi że na podstawie relacji wyciągacie wnioski że Marcelo ratuje Pawełka i nas od utraty bramki.
|
Kiedy sie konczy kontrakt Dawidowi mozna sprawdzic w necie. Kto jest na rezerwie wie kazdy kto choc raz przeczytal newsa ze zgupowania Wisly. Czy Pawelek zejdzie czy nie zadecyduje trener. A ty przestan tak klapac bo podniecasz sie jakbysmy grali final PU a 90% twoich postow to wypociny na poziomie 10latka.
|
No pierwsza połówka to "parada" Pawełka powinna dac sporo do myślenia Skorży i sztabowi szkoleniowemu , no ale jeszcze nie koniec więc może jeszcze dorzucic coś do kolekcji omyłek .
|
Po ładnej kombinacyjnej akcji przed szansą stanął Ettien, jednak na szesnastym metrze przewrócił się na piłce i z akcji nic nie wyszło.
Wzmocnienie ;) A teraz powaznie, gratuluje wszystkim, ktorzy oceniaja kogokolwiek na podstawie relacji w internecie, w dodatku tekstowej. Brawo. :lol: |
Cytat:
Ale ty się srasz, pewnie wyrywasz sobie włosy z głowy, więcej luzu ;)! |
Ale gość ma rację...wypisujesz bzdury, że Kangur wejdzie na II połowe, a nawet nie wiesz, że już go nie ma na zgrupowaniu!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Aż tak zle to nie będzie, zeby grać w Hiszpani przez 9 lat, to trzeba mieć niezłą kondycję. Myślę ze za 3 tyg będzie prezentował się już bardzo dobrze. Bahr to świetny fachowiec, byle kto doktorem nie zostaje. |
Nawet mniej.
To nie byle leszcz, śrubkę się podkręci i będzie chodził jak w zegarku. |
Cytat:
|
jak nie jest leszczem, to czemu przez tak długi okres czasu nie grał nigdzie?
Nie ma co się podniecać jak się go nie widziało. Jedynym faktem jest, że długo nigdzie nie grał, a to nie jest najlepszym prognostykiem. Na dzień dzisiejszy Wisła jest bez konkretnych wzmocnień na wiosnę i niestety trzeba się przyzwyczaić do popisów jakie były np. w Chorzowie. |
No i jak często to bywa, w pierwszej połowie nie strzeliliśmy gola..
Mam nadzieję, że Skorża zostawi Beto na II połowę i Ettiena jeszcze przynajmniej na 15 minut. @zim zum - to jak był takim leszczem to dlaczego grał 10 lat w Hiszpanii? Przecież by się na nim poznali... |
Czyli wysłannicy komentujacy to spotkanie są mało wiarygodni i ich relacja niewiele odpowiada prawdzie ?
Przecież to jacy sa zawodnicy i jakie są ich plusy i minusy wszyscy wiemy to tylko kwestia powtarzalnosci owych + i - jak również ilośc tych drugich utwierdza nas w pewnych ocenach. |
Cytat:
Pawełek do 3 razy sztuka :/ |
Oho...ładny początek,..no i brama Pawełka...
|
Tak jakos nie moge rozszyfrowac co kto i jak wiem tylko ze sami tej bramki sobie nie strzeliliśmy
|
Cytat:
Mam nadzieje, że wygrają ten sparing, do ligi zostały raptem 2 tygodnie |
Naprawde niech juz gra chociaz ten Cebanu...
|
Cytat:
16' Prostopadłe podanie w pole karne Wisły. Błąd Pawełka, który mija się z piłką, jednak asekuruje go Diaz zażegnując niebezpieczeństwo. nazimek 17:09:07 29' Fatalne zagranie Pawełka do Głowackiego, piłkę omal nie przejął zawodnik rywali. "Głowa" w ostatniej chwili wybił piłkę wślizgiem. 49' Gol dla Metalurga! Wybicie Mariusza Pawełka głową sprzed pola karnego, próbował jeszcze interweniować Głowacki, ale Siljuk przytomnym uderzeniem umieścił piłkę w wiślackiej bramce. Następny wypadnie za 25 minut czyli około 75 minuty |
Paradoksalnie pierwsze zgrupowanie było dla nas lepsze pod względem wyników sparingów. Teraz gramy z ogórkami i przegrywamy.
|
Ja przypominam ze to tylko sparingi i naprawde wynikami nie ma co sie przejmowac bo w Sparingu to my nawet z Sevilla wygralismy o ile mnie pamiec nie myli. Jedyna rzecz jaka powinnismy sie martwic to forma Pawelka bo to co on wyprawia to...
|
,,El Loco'' południowoamerykański obudził się przez chwile niestety w Pawełki..oby w lidze choć tak nie szalał..;]
|
Ciekawe co na to fani radosnej twórczości super Mario ale prawdą jest rownież to że brak rywalizacji na tej pozycji nie jest bez znaczenia , cieszyc musi powrót Sobola i cała pierwsza połowa .
|
Widać że Skorża chce dać szanse Ettienowi... Czy to wystarczy?
|
Szkoda, że Skorża boi się postawić na Kurto albo Cebanu..
skoro Pawełek puszcza babola za babolem.. testowani są nie lepsi.. to już wolę, żeby babole puszczał siedemnastolatek i się ogrywał z ligową piłką.... (od razu zaznaczam, że młodych (Filip, Ilie) nie widziałem na żywo, ale skoro nasz pierwszy i jego potencjalni konkurenci są po prostu słabi, może warto postawić chociaż na kogoś perspektywicznego..... (wiem, że to kontrowersyjna teza i zaraz ktoś mnie zmiesza z błotem, ale to jest moje zdanie) No i mamy bramkę..akcję zaczął Ettien:) |
A Jirsak ława.
|
Mały :) wiedziałem, że będą z niego ludzie.
ps. Trafił się nam ten Ettien jak ślepej kurze ziarno :D Oby go podpisali. |
Dzieci.... nie jarajcie sie tym Ettienem tak, zgadzam sie z zim zum, skoro nikt po niego sie nei zgłosił to daje dużo do myślenia, a to że na F.Menagerze miał dobre statystyki i strzelal Wam bramki to nic nei znaczy....
ogłady troche, pompujecie balon, potem w razie zonka są wielkie rozczarowania... |
No i oby tak dalej .Teraz i Mały ma coś na swoim koncie poza asystami.
No to w sprawie Ettien'a ostatecznie decyzje podejmie sztab szkoleniowy więc nie ma co go witać bo powiedzą że sie nie nadaje i będzie aut. |
No Ettien rzadzi na boisku i to nie grajac ponad pol roku w pilke w oficjalnych meczach. Ja mysle, ze nie ma sie co zastanawiac i igrac z losem, aby np. Ukraincy czy Rosjanie nie zechcieli zaplacic mu 2x tyle co Wisla tylko odrazu go podpisywac po meczu.
|
Czyzby znow bylo 1:1 ;)?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl