![]() |
Cytat:
|
dzieki wielkie :D
|
po ile będą bilety na 4 kwietnia, kosz??
|
Zawsze po 5tce są
|
Wisła - Jagiellonia
http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5540 |
Cytat:
|
Witam mam pytanko czy jest jakas szansa ze dostane bilet w kasie na Jage jakos z 1,5 - 2 h przed meczem ? dzieki za info pozdro.!
|
Okaże sie jak będzie szła sprzedaż biletów.
|
Mam wolny karnet na Jage (sektor D) bo święta spędzam poza Krakowem. Jak ktoś zainteresowany to priv.
pozdrawiam :-) |
jak idzie? bo ja bede jutro rano
|
Mam pytanie jak wygląda sprawa z biletami dla dzieci do lat 12. Wiem, że wchodzą one za darmo, ale czy one też dostają bilet czy wchodzą jakimś innym wejściem, jak to sie odbywa bo nigdy nie było mi to potrzebne??
|
Cytat:
|
Dziecko wchodzi bez biletu , jak coś to tylko mogą sprawdzić legitymacje czy cos takiego .Tym samym wjsciem.
|
Nie róbcie dramatu z biletami. Ze swojego skromnego doświadczenia wiem,że nawet na inaguracyjne mecze bilety są dostepne w dniu meczu (np.z Koroną w 2007). Gorzej z Legią czy na derby,ale szału tutaj też nie ma. Nigdy nie miałem problemu z kupnem biletu, a dodam,że najwcześniej w Krakowie jestem dzień przed meczem.
|
Wie ktoś,czy sa jeszcze bilety na sektor D?
|
Nikt nie wie. Idź do WŚ i się zapytaj.
|
jak byłem wczoraj ok 17.47 to było sporo
|
Sprzedam 2 bilety na Jagiellonia na D po 30zł!
|
Jak nie mam karty kibica i chcialbym kupic bilet od kogos z powyrzej tutaj wypisywanych to wejde bez zadnego problemu na mecz czy lipa jest i musze jedynie kupic w kasie tylko ? dzieki pozdro
|
Cytat:
Ale siejecie zamęt z tymi biletami , na żadnym meczu nie było kompletu to myślicie że na Jagę każdy zechce nagle przyjść? Normalnie wchodzisz.. |
Dzieki ale bez napinki prosze ;-)
|
Kupie bilet na D za 25zł :)
|
Kto ci sprzeda za 25 zl bilet ktory kupil za 30 lub 35 zl ? To chyba tylko w jakiejs krytycznej sytuacji
|
Sprzeda, byłby już takie ogłoszenia
|
Mam bilet na sektor A, chętnie wymieniłbym się nim na bilet na sektor D. Jeśli ktoś byłby chętni niech pisze na priv:)
|
Zieniu17 - A jakim ześ ty cudem go zdobył?:shock:
element - coś mi sie wydaje, że cięzko jest kupić na A mając możliwośc kupna na D... ale juz nie wnikam :-D |
zamienie dwa bilety z sektora A na bilety na sektor D :) jak cos to priv :) oczywiscie na mecz z Jaga :)
|
sprzedam 2 bilety na mecz z Jagą na sektor E, cena po 25zł/ sztuka
|
NIEaktualne
|
Zamienię Bilet na sektor A1 za bilet na sektor D (mam na A)
|
Cytat:
|
Kupie Bilet na Sektor D za 25 zł ... pisac jesli ktos chetny;p
PRIV NIEAKTUALNE ! |
Cwiara11 napisz do mnie na priv....
|
sprzedam bilet na "D" za 30zł ,
|
Cytat:
Chętny jest ktoś na wymianę mojego biletu z A na bilet na D?? Może być z dopłatą, jeśli ktoś sobie życzy. Piszcie na priv |
Sprzedam bilet na D za 25 zł..NIEAKTULANE
|
Mam jeden bilet do sprzedania na sobote na A jeśli ktos chętny - 50zl
|
Nie aktualne...
|
Cytat:
|
Odsprzedam bilet z Fan Clubu 15 zł jak coś 500 207 915 sms
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl