Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Walka o utrzymanie (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10483)

RAF 14.05.2022 19:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1583452)
Budżet nie gra, muszą być jeszcze ludzie którzy są w stanie pieniądze wydać. W Wiśle nie było.

RAF - ja pisałem co robimy źle, ludzie tutaj - że taka forma jak Wisła Kraków nie może spaść.

Wolfy - ja dokładnie mówię o tym co Ty. O błędach w zarządzaniu, kierowaniu Klubem itd. To ze obecna Wisła jest sportowo słaba to pełna zgoda.

wolfy 14.05.2022 19:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 1583459)
Wolfy - ja dokładnie mówię o tym co Ty. O błędach w zarządzaniu, kierowaniu Klubem itd. To ze obecna Wisła jest sportowo słaba to pełna zgoda.

Jesteśmy słabi sportowo, bo jesteśmy słabi organizacyjnie. Jesteśmy słabi organizacyjnie, bo trio jako jedyni chętni przejęli tylko nazwę i kilku takich sobie piłkarzy. Klub wydmuszkę. Budowa pionu sportowego nie udała się.

Błędy - tak, dużo ich było. Ale Wisła upadła o przed trio.

KOALIK 14.05.2022 19:10

TS Legendy - Ludwik Miętta-Mikołajewicz i Tadeusz Czerwiński (od tego wszystko się zaczęło) = Odnowiony TS - Marzena Sarapata i środowiska kibicowskie = Jakub Meresiński = Stechert Grouppe = Vanna Ly z ekipą = Święty Jakub z bratem i wujkiem + Jarek i Tomek = Socios = odnowiony TS - Dorota Gburczyk = klakierzy, obrońcy Sarapaty i braci, usłużni dziennikarze.

To lista hańby. Ludzi, którzy doprowadzili z pełną premedytacją do coraz bardziej realnego spadku.

Dla mnie ostatecznym potwierdzeniem było zatrudnienie mema na stanowisko udającego trenera.

Pisałem wielokrotnie - z odpadami z Rakowa nie da się naprawić klubu.

Dla mnie to będzie spadek zasłużony.

Za niesamowitą pogardę, za robienie sobie żartów z klubu, za stworzenie jednego wielkiego burdelu w klubie.

Jakub Błaszczykowski to symbol tego wszystkiego. Nie Sarapata, nie środowiska kibicowskie.

Miałeś gwiazdeczko z Dortmundu, bileterze, wiecznie obrażona primadonno ponad trzy lata na stworzenie podstaw normalności i to nie w Bundeslidze. Tylko w naszej amatorskiej lidze, która jest trzydziesta w Europie, a za nami w rankingach praktycznie są same pastuchy.

I co?

Zakpiłeś sobie z klubu. Za zatrudnienie brata i wujka nie może być najmniejszego szacunku...

Dziwił mnie ten wieloletni kult Świętego Jakuba (jeszcze z lat gry w Dortmundzie). W Wiśle grał krótko, był dodatkiem do prawdziwych piłkarzy.

Co sukcesy w Dortmundzie mają wspólnego z byciem legendą Wisły?

Byłem jednym z niewielu osób na tym forum, który od wielu miesięcy krytykował obecną sytuację i co?

Wiadomo, byłem atakowany przez różnych szkodników i ludzi odpowiedzialnych za prawdopodobny spadek. Polityka: zero krytyki i ciągłego klakierstwa nie sprawdziła się. Aktywiści Socios cały czas twierdzili, że wszystko jest super.

Dzisiaj widzimy.

Pytanie co dalej?

Trio powinno w trybie natychmiastowym odejść z klubu.

I tu dochodzimy do sedna.

Co dalej?

Wisła i jej marka zostały strasznie zniszczone w latach 16-18, więc można być pesymistą.

A pisałem, że Wisły już nie ma, kiedy mem zostawał udającym trenerem.

Coście zrobili z Wisłą, to nie ma słów.

Zniszczyliście taki klub.

Jakub Błaszczykowski grabarzem Wisły.

RAF 14.05.2022 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1583462)
Jesteśmy słabi sportowo, bo jesteśmy słabi organizacyjnie. Jesteśmy słabi organizacyjnie, bo trio jako jedyni chętni przejęli tylko nazwę i kilku takich sobie piłkarzy. Klub wydmuszkę. Budowa pionu sportowego nie udała się.

Błędy - tak, dużo ich było. Ale Wisła upadła o przed trio.

Ja nie mam do trio pretensji ze Wisła z hegemona ligi stała się spadkowiczem bo zdaje sobie sprawę jakie były i są realia i, jak słusznie zauważyłeś, przejęcie przez nich Wisły uchroniło nasz klub przez upadkiem i bankructwem. Ja przykładowo, jako kibic, mam pretensje o to ze z brata właściciela robi się prezesa klubu. Ten prezes ma o piłce takie pojęcie że przed sezonem mówi że napastników to nam liga zazdrości.

Ile goli strzelili nasi napastnicy? - to pytanie retoryczne.

Mimo bardzo złej sytuacji Klubu za ten spadek, w mojej ocenie, opowiada niekompetencja.

wolfy 14.05.2022 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 1583471)
Ja nie mam do trio pretensji ze Wisła z hegemona ligi stała się spadkowiczem bo zdaje sobie sprawę jakie były i są realia i, jak słusznie zauważyłeś, przejęcie przez nich Wisły uchroniło nasz klub przez upadkiem i bankructwem. Ja przykładowo, jako kibic, mam pretensje o to ze z brata właściciela robi się prezesa klubu. Ten prezes ma o piłce takie pojęcie że przed sezonem mówi że napastników to nam liga zazdrości.

Ile goli strzelili nasi napastnicy? - to pytanie retoryczne.

Mimo bardzo złej sytuacji Klubu za ten spadek, w mojej ocenie, opowiada niekompetencja.

Ja wytykałem ją jako jeden z pierwszych, jako ostrzeżenie. Tyle że - skąd mieli mieć kompetencje? Bo pieniędzy wielkich nie mięli żeby zatrudnić kogo chcieli. Zresztą - Legia za Miodulskiego...

Ważne, żeby tym razem wyciągnięto SENSOWNE wnioski.

RAF 14.05.2022 19:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1583476)
Ja wytykałem ją jako jeden z pierwszych, jako ostrzeżenie. Tyle że - skąd mieli mieć kompetencje? Bo pieniędzy wielkich nie mięli żeby zatrudnić kogo chcieli. Zresztą - Legia za Miodulskiego...

Ważne, żeby tym razem wyciągnięto SENSOWNE wnioski.

Wyciągnięcie wniosków to jedno natomiast finansowe możliwości utrzymania Klubu to drugie. I nie wiem czy trio je ma. Wisła bez Ektraklasy to Wisła bez pieniędzy z Canal+ i z dnia meczowego. Wisła bez Ekstraklasy to jeszcze mniejsza wartość marketingowa. A trzeba jeszcze pamiętać ze po spadku długi nie znikną. Ja się obawiam ze dla nas spadek z ligi to nie jest katharsis tylko koniec.

crux.a 14.05.2022 19:44

Potrzebne są zmiany w zarządzie i radzie nadzorczej. Na pewno należy odwołać Dawida Błaszczykowskiego z funkcji prezesa, no chyba że naprawdę weźmie spadek na klatę i sam zrezygnuje. Na pewno z rady nadzorczej powinni odejść właściciele, zwłaszcza bezpośrednio odpowiadający za politykę sportową Jakub Błaszczykowski.

wolfy 14.05.2022 19:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 1583478)
Wyciągnięcie wniosków to jedno natomiast finansowe możliwości utrzymania Klubu to drugie. I nie wiem czy trio je ma. Wisła bez Ektraklasy to Wisła bez pieniędzy z Canal+ i z dnia meczowego. Wisła bez Ekstraklasy to jeszcze mniejsza wartość marketingowa. A trzeba jeszcze pamiętać ze po spadku długi nie znikną. Ja się obawiam ze dla nas spadek z ligi to nie jest katharsis tylko koniec.

Może tak być. Ale po Marzenie spadek to był pewny koniec, teraz zobaczymy. To na pewno nie wyjdzie nam na zdrowie.

MaLk 14.05.2022 19:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1583476)
Zresztą - Legia za Miodulskiego...

Legia za Mioduskiego też olała zatrudnianie ludzi, którzy znają się na sporcie, bo Mioduskiemu się wydawało, że wymyśli ten sport na nowo.

RAF 14.05.2022 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1583480)
Może tak być. Ale po Marzenie spadek to był pewny koniec, teraz zobaczymy. To na pewno nie wyjdzie nam na zdrowie.

I tutaj pełna zgoda. Oby udało się nam odbić od dna i wrócić do Ekstraklasy.

Arkadiusz.Czerepach 14.05.2022 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1583465)
TS Legendy - Ludwik Miętta-Mikołajewicz i Tadeusz Czerwiński (od tego wszystko się zaczęło) = Odnowiony TS - Marzena Sarapata i środowiska kibicowskie = Jakub Meresiński = Stechert Grouppe = Vanna Ly z ekipą = Święty Jakub z bratem i wujkiem + Jarek i Tomek = Socios = odnowiony TS - Dorota Gburczyk = klakierzy, obrońcy Sarapaty i braci, usłużni dziennikarze.

To lista hańby. Ludzi, którzy doprowadzili z pełną premedytacją do coraz bardziej realnego spadku.

Dla mnie ostatecznym potwierdzeniem było zatrudnienie mema na stanowisko udającego trenera.

Pisałem wielokrotnie - z odpadami z Rakowa nie da się naprawić klubu.

Dla mnie to będzie spadek zasłużony.

Za niesamowitą pogardę, za robienie sobie żartów z klubu, za stworzenie jednego wielkiego burdelu w klubie.

Jakub Błaszczykowski to symbol tego wszystkiego. Nie Sarapata, nie środowiska kibicowskie.

Miałeś gwiazdeczko z Dortmundu, bileterze, wiecznie obrażona primadonno ponad trzy lata na stworzenie podstaw normalności i to nie w Bundeslidze. Tylko w naszej amatorskiej lidze, która jest trzydziesta w Europie, a za nami w rankingach praktycznie są same pastuchy.

I co?

Zakpiłeś sobie z klubu. Za zatrudnienie brata i wujka nie może być najmniejszego szacunku...

Dziwił mnie ten wieloletni kult Świętego Jakuba (jeszcze z lat gry w Dortmundzie). W Wiśle grał krótko, był dodatkiem do prawdziwych piłkarzy.

Co sukcesy w Dortmundzie mają wspólnego z byciem legendą Wisły?

Byłem jednym z niewielu osób na tym forum, który od wielu miesięcy krytykował obecną sytuację i co?

Wiadomo, byłem atakowany przez różnych szkodników i ludzi odpowiedzialnych za prawdopodobny spadek. Polityka: zero krytyki i ciągłego klakierstwa nie sprawdziła się. Aktywiści Socios cały czas twierdzili, że wszystko jest super.

Dzisiaj widzimy.

Pytanie co dalej?

Trio powinno w trybie natychmiastowym odejść z klubu.

I tu dochodzimy do sedna.

Co dalej?

Wisła i jej marka zostały strasznie zniszczone w latach 16-18, więc można być pesymistą.

A pisałem, że Wisły już nie ma, kiedy mem zostawał udającym trenerem.

Coście zrobili z Wisłą, to nie ma słów.

Zniszczyliście taki klub.

Jakub Błaszczykowski grabarzem Wisły.

udostepniam , zeby ignorujacym koalika nie umknelo

tas de fleia 14.05.2022 20:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JudasPriest (Post 1583458)
No to więc właśnie. I za to należy zjebać trio. Nie mogą zasłaniać się czasami sarapaty itd, bo powinni byli stworzyć drużynę osiągającą wyniki mniej więcej w połowie tabeli conajmniej. Dopóki za wymagające rzeczy będą odpowiadać "legendy" to nic.sie nie.zmieni.

Nie popadajmy że skrajności w skrajność - legendy mogą odpowiadać za "wymagające rzeczy" pod warunkiem, że mają do tego predyspozycje. Dla przykładu Paolo Maldini jest legenda sportowa i obecnym dyrektorem sportowym Milanu i wywindowal ten klub z powrotem praktycznie na szczyt ligowy w nowej roli. Problem w tym, że nie każdy jest Maldinim.

JudasPriest 14.05.2022 20:12

Ale ilu jest takich Maldinich?? Sorry, ale te wszystkie osoby, które twierdzą że mają Wisłę w sercu powinny znaleźć sobie inna pracę a Wiśle zostawić etat i wynagrodzenie.

tas de fleia 14.05.2022 20:38

Nie no co dk zasady się zgadzam, że kółko wzajemnej adoracji z profesjonalizmem wiele wspólnego nie ma nigdy, ale nie zrzucałbym wszystkiego na "legendy" bo to wielopoziomowa klęska, a ci na których w teorii liczyliśmy delikatnie mówiąc mocno zawiedli.

wolfy 14.05.2022 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1583491)
udostepniam , zeby ignorujacym koalika nie umknelo

Weź pod uwagę że ludzie ignorują go właśnie po to żeby tych wysrywów nie czytać.

Kris Dee 14.05.2022 23:06

Jeszcze nie spadliśmy i nadzieję umiera ostatnia;-)
Jak myślicie, jakie rozstrzygnięcie w jutrzejszym meczu Stali ze Śląskiem byłoby dla nas najlepsze. Chyba jednak zwycięstwo gospodarzy lub remis.

Enigmovsky 14.05.2022 23:10

Wygrana Stali i Śląska - sytuacja s.......ona.
Remis - Sytuacja skrajnie s.......ona

Arkadiusz.Czerepach 14.05.2022 23:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Enigmovsky (Post 1583516)
Wygrana Stali i Śląska - sytuacja s.......ona.
Remis - Sytuacja skrajnie s.......ona

nie rob ....y z logiki

Kris Dee 14.05.2022 23:23

Oczywiście nie wierzę w nasze 6pkt, ale tak się tylko zastanawiam co jest bardziej prawdopodobne.
Porażka Stali w Płocku, czy remis/porażka Śląska z Górnikiem.

Gunner1906 14.05.2022 23:36

4 punkty dadzą nam utrzymanie jeśli Śląsk przegra oba mecze z Górnikiem i Stała

6 punktów da utrzymanie jeśli Stal przegra ze Śląskiem i Płockiem lub jeśli Śląsk zdobędzie maks dwa punkty

Ciężko stwierdzić co jest najlepsze w tym meczu, chyba bym wolał żeby Stał przegrała i potem liczyć że Płock wróci na ostatnią kolejkę do normalnego grania i pomogą może ze względu na Sobola i Brzeczka. Pytanie czy nasi mogą wygrać dwa mecze? Generalnie sytuacja mocno beznadziejna

Enigmovsky 15.05.2022 00:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1583517)
nie rob ....y z logiki

Zabawnie brzmi to z twoich ust

Elendil 15.05.2022 00:24

Zobaczymy jutro ok 19 czy w ogóle jest sens zakładać jakiekolwiek scenariusze ;)

Kris Dee 15.05.2022 00:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gunner1906 (Post 1583519)
liczyć że Płock wróci na ostatnią kolejkę do normalnego grania i pomogą może ze względu na Sobola i Brzeczka.

Z nami zagrali ostatni dobry mecz, a później już wakacje. Co prawda bawali się w głupie rozgrywanie akcji od bramkarza, a my jak frajerzy nie potrafiliśmy ich za to ukarać, ale też pamiętam, że przebiegli w tym meczu ponad 125km, co jest mega wynikiem jak na ekstraklape.

For_FuN_ 15.05.2022 03:30

Daję nam 1% szans na utrzymanie. Dzisiaj w "meczu przyjaźni" ekip które walczą o spadek będzie remis. Zapewni on utrzymanie Stali, a Śląsk zyska kolejny potrzebny punkcik(jeśli w ogóle będzie to miało jakieś znaczenie) nad nami. Na spokoju sobie wieczorem usiądą przed telewizorami/monitorami i będą nas oglądali. W ostatniej kolejce będą mieli wszystko w swoich rękach, tzn. wygrywają i się utrzymują. Przyjedzie Górnik który o nic nie gra i który pewnie też pomiesza w składzie...

Ale te rozkminy i tak nie mają sensu, bo dzisiaj nas wyjaśni Radomiak. Ostatnia kolejka nie będzie do niczego potrzebna. Ewentualny remis też nas pogrzebie(przy prognozowanym remisie w Mielcu, więc tym bardziej padnie tam taki wynik).

Arkadiusz.Czerepach 15.05.2022 09:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1583522)
Zobaczymy jutro ok 19 czy w ogóle jest sens zakładać jakiekolwiek scenariusze ;)

to juz moze sie wyjasnic o 14 (jak wygra WKS)

skarabeus 15.05.2022 09:32

Pisalem pare kolejek temu, ze jak sie utrzymamy to kosztem Slaska i to podtrzymuje. Niektorzy wtedy dziwnie reagowali na moje posty :-)

nero 15.05.2022 09:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gunner1906 (Post 1583519)
potem liczyć że Płock wróci na ostatnią kolejkę do normalnego grania i pomogą może ze względu na Sobola i Brzeczka. Pytanie czy nasi mogą wygrać dwa mecze? Generalnie sytuacja mocno beznadziejna

Moment bo ja coś przegapiłem. A co to takiego ten Brzęczek lub Sobol zrobił w Płocku?
Brzęczek pracował rok, Sobol spędził tam dwa lata. Jak się nie mylę byli jednymi z kilkudziesięciu trenerów w Płocku na przełomie kilku lat, zatem dlaczego niby Płock ma się dla nich jakoś specjalnie spinać na mecz ze Stalą?!

Mam wrażenie, że ktoś napiszę jedną brednie, a potem każdy ją powiela. Gdyby jeszcze Sobol tam spędził pół życia to dobra, piszcie sobie te bzdury o mobilizacji dla kogoś, ale tutaj? Jeden popracował rok, a drugi 2 lata, nic specjalnego.

Robcio 15.05.2022 09:58

Ze względu na emocje było by miło gdyby Śląsk przegrał a my wygrali.
Wtedy mamy tyle samo pkt i walka w ostatniej kolejce.
I cud nad Wisłą ;)

serek.c2 15.05.2022 10:02

Jeśli mamy się utrzymać, trzeba trzymać kciuki dzisiaj za to, by Stal urwała punkty Śląskowi. Płock za tydzień rozłoży nogi przed Mielcem, to pewne, a Górnik może jednak ze Śląskiem powalczyć.

AgresywnyChomik 15.05.2022 10:22

Z Warta gramy o wszystko.

wolfy 15.05.2022 10:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AgresywnyChomik (Post 1583547)
Z Warta gramy o wszystko.

Nie jeśli dzisiaj nie wygramy :D

Gunner1906 15.05.2022 10:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1583544)
Moment bo ja coś przegapiłem. A co to takiego ten Brzęczek lub Sobol zrobił w Płocku?
Brzęczek pracował rok, Sobol spędził tam dwa lata. Jak się nie mylę byli jednymi z kilkudziesięciu trenerów w Płocku na przełomie kilku lat, zatem dlaczego niby Płock ma się dla nich jakoś specjalnie spinać na mecz ze Stalą?!

Mam wrażenie, że ktoś napiszę jedną brednie, a potem każdy ją powiela. Gdyby jeszcze Sobol tam spędził pół życia to dobra, piszcie sobie te bzdury o mobilizacji dla kogoś, ale tutaj? Jeden popracował rok, a drugi 2 lata, nic specjalnego.

Coś przegapiłes, jeśli się nie mylisz... No właśnie najpierw coś zweryfikuj i potem się wypowiadaj bo właśnie potem ktoś może powielać twoje brednie.

Nie, w Płocku nie było kilkudziesięciu trenerow na przełomie kilku lat lat tylko zaledwie osmiu od 2012 (nie licząc asystentow co przejmowali drużynę na jeden mecz) Brzęczek zrobił z Płockiem 5 miejsce co jest drugą najwyższą lokata tego klubu w historii, a dwa lata Sobola jako trenera to wcale nie jest mało żeby być osoba w pełni szanowana w klubie. Plus Soból zrobił najdłuższa serię zwycięstw (6) i był liderem z Płockiem.

Być może będą to mieli w dupie być może z szacunku dla tych dwóch Panów wiedząc że od tego będzie zależeć utrzymanie Wisły zepną się na ostatni mecz, tego nie wiem, ale myślę że jakieś kontakty w klubie naszych trenerów tam zostały.

kowalkowskij 15.05.2022 11:07

Płock przyklaśnie spadkowi, bo potem będzie jedyną Wisłą w lidze.

nero 15.05.2022 11:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gunner1906 (Post 1583551)
Coś przegapiłes, jeśli się nie mylisz... No właśnie najpierw coś zweryfikuj i potem się wypowiadaj bo właśnie potem ktoś może powielać twoje brednie.

Nie, w Płocku nie było kilkudziesięciu trenerow na przełomie kilku lat lat tylko zaledwie osmiu od 2012 (nie licząc asystentow co przejmowali drużynę na jeden mecz) Brzęczek zrobił z Płockiem 5 miejsce co jest drugą najwyższą lokata tego klubu w historii, a dwa lata Sobola jako trenera to wcale nie jest mało żeby być osoba w pełni szanowana w klubie. Plus Soból zrobił najdłuższa serię zwycięstw (6) i był liderem z Płockiem.

Być może będą to mieli w dupie być może z szacunku dla tych dwóch Panów wiedząc że od tego będzie zależeć utrzymanie Wisły zepną się na ostatni mecz, tego nie wiem, ale myślę że jakieś kontakty w klubie naszych trenerów tam zostały.

O ja głupi. Dzięki, że wyprowadziłeś mnie z błędu. Nie wiedziałem, że w Płocku za rok pracy i zajęcie 5 miejsca oraz za 2 lata pracy i 6 zwycięstw pod rząd tak noszą na rękach. Przekonałeś mnie, Płock będzie umierał w meczu ze Stalą za zasługi Brzęczka i Sobola.

Gunner1906 15.05.2022 11:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1583553)
O ja głupi. Dzięki, że wyprowadziłeś mnie z błędu. Nie wiedziałem, że w Płocku za rok pracy i zajęcie 5 miejsca oraz za 2 lata pracy i 6 zwycięstw pod rząd tak noszą na rękach. Przekonałeś mnie, Płock będzie umierał w meczu ze Stalą za zasługi Brzęczka i Sobola.

Wystarczy że będzie się im chciało, nie trzeba za nikogo umierać ignorancie. Natomiast na przyszłość nie wypisuj bredni aby popierać swoją tezę licząc że ktoś czegoś nie sprawdzi, stąd się właśnie bierze to co napisałeś ,,ktoś napisze jedna brednie, a kolejni powielają"

nero 15.05.2022 11:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gunner1906 (Post 1583554)
Wystarczy że będzie się im chciało, nie trzeba za nikogo umierać ignorancie. Natomiast na przyszłość nie wypisuj bredni aby popierać swoją tezę licząc że ktoś czegoś nie sprawdzi, stąd się właśnie bierze to co napisałeś ,,ktoś napisze jedna brednie, a kolejni powielają"

Jedyne brednie jakie możemy przeczytać to te Twoje "potem liczyć że Płock wróci na ostatnią kolejkę do normalnego grania i pomogą może ze względu na Sobola i Brzeczka."

Gunner1906 15.05.2022 11:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1583555)
Jedyne brednie jakie możemy przeczytać to te Twoje "potem liczyć że Płock wróci na ostatnią kolejkę do normalnego grania i pomogą może ze względu na Sobola i Brzeczka."

Nie, to są dywagacje, może tak być, może nie być pozostało nam na to liczyc, uważasz, że to się nie wydarzy to wydupcaj z tego tematu bo dla ciebie walka o utrzymanie się skończyła bo Wisła prócz tego że musi są wygrywac to musi tez liczyć na innych. Natomiast nie popieraj swoich ....... klamstwami tym że w Płocku było kilkudziesięciu trenerow na przełomie kilku lat a w rzeczywistości w ostatnich 10 latach było 8 trenerów.

Arkadiusz.Czerepach 15.05.2022 11:50

gol dla śląska , lipa

https://wislakrakow.com/forum/showpo...postcount=2309

Kris Dee 15.05.2022 12:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1583546)
Jeśli mamy się utrzymać, trzeba trzymać kciuki dzisiaj za to, by Stal urwała punkty Śląskowi. Płock za tydzień rozłoży nogi przed Mielcem, to pewne, a Górnik może jednak ze Śląskiem powalczyć.

Zaoferować odpowiednią premię i zagrają na maksa;-)
No ale najpierw to my musimy dziś wygrać.

ciacho 15.05.2022 13:59

Wierzę w remis Śląska z Górnikiem, ale nie wierzę w nasze 2 zwycięstwa.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:17.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl