Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Seriale - temat zbiorczy. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=972)

ulTraS 17.09.2013 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez StelmiOriginal (Post 1331726)
Serial "Breaking Bad" GENIALNY! Oglądam go od początku emisji, żaden serial dotychczas mnie tak nie wciągnął. Jaki polecacie DOBRY serial żeby zapełnić lukę po tym? Dajcie propozycje...

Może Strike Back albo The Unit?

Lemoniadowy Joe 24.09.2013 06:33

Dexter ostatni odcinek koniec serii jak oceniacie z sentymentu obejrzałem wszystko aczkolwiek już dawno stracił swój urok z pierwszych 2- 3 sezonów.

Breaking Bad mocny szkoda ze juz prawie koniec.

Kiedy rusza Walking Dead ?

luke1906 24.09.2013 06:50

Walking Dead wraca 13 października

kamilX 26.09.2013 18:10

gdzie oglądacie w Polsce breaking bad ? piszecie ,ze się kończy to tak jak w stanach a tam leci teraz trzeci odcinek 5 , ostatniego sezonu.

hunter 26.09.2013 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilX (Post 1333160)
gdzie oglądacie w Polsce breaking bad ? piszecie ,ze się kończy to tak jak w stanach a tam leci teraz trzeci odcinek 5 , ostatniego sezonu.

Finał Breaking Bad już w niedzielę. Skąd Ci się wzięła informacja, że w USA dopiero trzeci odcinek 5. sezonu?

kamilX 26.09.2013 19:03

byłem , oglądałem chyba na amc reklamują jako nowe ,na jakim kanale oglądasz?

hunter 26.09.2013 19:14

Na jakim kanale? Myślisz, że oglądam seriale w polskiej telewizji? Masz mnie za wariata? :D

kamilX 26.09.2013 19:18

nie wiem, w necie ?

kamilX 26.09.2013 19:28

to chyba była przerwa wakacyjne jakoś do połowy sierpnia ale nie kolejny sezon także tam tydzień temu był 3 odcinek po wakacjach a trzynasty w sezonie

Kolumbus 26.09.2013 22:17

wiem jedno, zycie bez breaking bad bedzie mało niebieskie heh

dajcie tytul jakiegos prawdziwego serialowego kocura, ktory by wypelnil wolna przestrzen

tommiyacht 27.09.2013 07:11

Homeland, House of Cards, przyjemny Downton Abbey

MatMario 27.09.2013 08:11

Homeland nowy sezon zadebiutował. Ale serial ma swoje przestoje.

Kolumbus jeśli nie oglądałeś to Ekipa - Entourage powinna cię zaciekawić. Dla mnie serial nr jeden! Ale z filmem się ociągają.

Kolumbus 27.09.2013 18:37

Homeland, obejrzałem 2 sezony, nie wiedziałem że trzeci wystartował!

Co do Entourage - ogladałem pare lat temu za granicą kilka odcinków, ostatnio wiem że ciężko to było ściągnąć, no ale jakiś to pomysł jest

szprotson 27.09.2013 18:58

Ekipa najlepszy serial komediowy jak dla mnie. 2 x wszyskie sezony .......nąłem.
i chyba teraz znowu wróce. a co :) Ari Gold i Johny Drama miażdza

jendrus 27.09.2013 19:03

Apropo seriali. Odcinki w których zginęła pani Hanna M. w "M jak miłość" finansowało Ministerstwo kultury ...
Poszło na to 180 tys zł :) Najdroższe kartony w historii kina :)

Krzysiek 27.09.2013 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kolumbus (Post 1333229)
wiem jedno, zycie bez breaking bad bedzie mało niebieskie heh

dajcie tytul jakiegos prawdziwego serialowego kocura, ktory by wypelnil wolna przestrzen

Revenge, Elementary, Breaking Bad, Grimm (kolejność przypadkowa:) ).

laurence 27.09.2013 20:31

sam nie wiem co myśleć o tym Homeland. Przebrnąłem przez pierwszy sezon i nie mogę jakoś znieść tej blondyny. Nie wiem czy jestem do niej uprzedzony, ale co laska robi zjebane miny to szok. Przypatrzcie się jej facjacie :D

Warto w ogóle patrzeć na 2 sezon?

Zwitter 28.09.2013 14:29

Drugi sezon Homeland przez większość był mocno krytykowany, ale dla mnie był dużo lepszy od pierwszego. Jak Ci serial nie podszedł po pierwszym sezonie to nie wiem czy warto się zabierać za następny, zrób jak chcesz.
Ja się zakochałem w tej blondynie, a to co wyprawiała z Damianem Lewisem w drugim sezonie to jest aktorskie mistrzostwo świata.
Pierwszy odcinek 3 sezonu wyciekł już jakiś czas temu, ale jest to okrojona wersja, bez efektów specjalnych itp. W TV start już jutro i później co tydzień każdy następny epizod.

Kolumbus 28.09.2013 23:08

czyli co, ten pierwszy odcinek trzeciego sezonu Homeland to jakis kastrat?

Zwitter 29.09.2013 13:15

Wersja bez efektów specjalnych, to co zostanie dziś wyemitowane w USA może się trochę różnić od tego co już wyciekło, to taka wersja robocza. Ja tego pierwszego odcinka trzeciego sezonu nie oglądałem, obejrzę jutro to co zostanie wyemitowane w TV.

MatMario 03.10.2013 10:31

Oglądaliście już Sleppy Hollow?

Obejrzałem pilot i fajnie się zapowiada, dość dużo powiedzieli na wstępie ale mają pole do popisu. Jak tyle lat kręcą Supernatural to i z tym mogą poszaleć.

Ogólnie to podoba mi się, a jak wasze wrażenia?

hunter 03.10.2013 11:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1334142)
Oglądaliście już Sleppy Hollow?

Obejrzałem pilot i fajnie się zapowiada, dość dużo powiedzieli na wstępie ale mają pole do popisu. Jak tyle lat kręcą Supernatural to i z tym mogą poszaleć.

Ogólnie to podoba mi się, a jak wasze wrażenia?

Na pewno jedna z ciekawszych nowości (piszę to po trzech już obejrzanych odcinkach).

Z komedii warto spróbować "The Crazy Ones". Reszta to raczej słabizna, nie dotykać broń Boże "Mom"!

MatMario 03.10.2013 11:23

Obejrzałem jeszcze pierwszy odcinek Mentalisty...

O fuck, tyle powiem. Dawać następny. Do końca roku ponoć ma być wiadomo kto jest RJ. Wygląda że mój faworyt odpadł na starcie :)

Czemu w serialach Abbie Mills ma taką lipę, najpierw biała była na Wyspie Harpera a teraz czarna jest w Sleepy Hollow. To jest jakaś ich tradycja, nawiązanie do czegoś?

Dariook 10.10.2013 00:12

Właśnie napoczołem "The Blacklist". Fajny pomysł i przedewszystkim napewno nie oblatany . Serlial zapowiada się na zagadkowy i zaskakujący więc jak narazie polecam.

Powrót "Revolution" zjebany na maxa. Ponownie wyłaczyli energię i wszystko tak jakby zaczyna się od początku. Jestem zawiedziony.

hunter 10.10.2013 08:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1335152)
Właśnie napoczołem "The Blacklist". Fajny pomysł i przedewszystkim napewno nie oblatany . Serlial zapowiada się na zagadkowy i zaskakujący więc jak narazie polecam.

Powrót "Revolution" zjebany na maxa. Ponownie wyłaczyli energię i wszystko tak jakby zaczyna się od początku. Jestem zawiedziony.

A ja mam z kolei wrażenie, że w przypadku "Revolution" jednak wyciągnięto wnioski z popełnionych błędów i poziom serialu jakby się nieco poprawił.

Jest straszliwa mizeria jeśli chodzi o nowości od stacji ogólnodostępnych. Nie wiem czy 10% w ogóle się utrzyma na więcej niż kilka miesięcy.

Polecić mogę natomiast "Masters of Sex". To chyba premiera jesieni jak dotychczas :)

Dariook 10.10.2013 11:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hunter (Post 1335161)
A ja mam z kolei wrażenie, że w przypadku "Revolution" jednak wyciągnięto wnioski z popełnionych błędów i poziom serialu jakby się nieco poprawił.

Jest straszliwa mizeria jeśli chodzi o nowości od stacji ogólnodostępnych. Nie wiem czy 10% w ogóle się utrzyma na więcej niż kilka miesięcy.

Polecić mogę natomiast "Masters of Sex". To chyba premiera jesieni jak dotychczas :)

Tak masz rację, poziom jak i gra aktorska jest o niebo lepszy niż popszednio jednak ja mam zastrzezenia co do fabuły. No mogli prowadzić wątek włączonej energi ale pod kontrolą wierzy przez jedno z państw i pokazać wewnetrzną walką o kierowanie nią. Rozwinąć wątek rebelii o USa itp. A oni wjebali tam Baraca Obame;)

Ale i tak go lubię i będę kontynuował.

MatMario 19.10.2013 11:30

Troche inne spojrzenie na Gre o tron :-)

https://www.youtube.com/watch?v=5Krz...e_gdata_player

Lemoniadowy Joe 21.10.2013 22:28

Polecacie jakieś polskie seriale bo zawsze miałem na nie alergie i nawet nie próbowałem oglądać, aż zobaczyłem Pitbulla szczególnie pierwszy sezon rewelacja. :)

MatMario 21.10.2013 22:44

Kiepscy, ale zacznij od pierwszego odcinka bo nie zalapiesz fabuly :-)

Powazniej to mozesz sie zaintersowac Czasem honoru. Co na to wpadalem w tv robilo poztywne wrazenie.

piter116 21.10.2013 23:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 1336374)
Polecacie jakieś polskie seriale bo zawsze miałem na nie alergie i nawet nie próbowałem oglądać, aż zobaczyłem Pitbulla szczególnie pierwszy sezon rewelacja. :)

Pitbull
Oficer, Oficerowie, Trzeci oficer
Glina
Odwróceni
Czas Honoru
Ekstradycja

od biedy :

Sfora, Fałszerze - powrót Sfory
Paradoks
Głęboka woda
Krew z krwi
Ratownicy

Przymierzam się do obejrzenia polskiego serialu "Zaginiona" http://www.filmweb.pl/serial/Zaginiona-2003-38552. Oglądał ktoś?
Podobno dobry jest też serial Bez tajemnic.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:55.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl