![]() |
Czyli tak jak pisałem info o Nigeryjczyku poszło od samych zainteresowanych, aby media przestały węszyć.
Ciekawią mnie następne ruchy. To nie prezes żeby się podał do dymisji i bierzemy następnego. Dwa scenariusze: - albo to jebnie teraz, on np. nie wytrzyma presji - pytanie co dalej? - albo, ponieważ sprawa ma już kilka lat, przeczeka, rzuci jakiśe transfery dla przykrycia tematu, a po 1 msc będzie cisza |
Cytat:
|
Konferencja Jakuba M.
Oby to nie było epitafium p.s. zmiencie w temacie na Jakub M :) p.s. argument pt "to sie nie trzyma kupy" mozna uzywac, ale ....a. Co wy sie wczoraj obudziliscie. W naszym kraju gramy we wszystko dopóki nie złapią Cie za ręke a potem jeszcze muszą uwierzyć ze to nie Twoja ręka... logiki ....a szukac w klubie w ktorym z logiki zrobiono ....ę :) Nie no, nie tą drogą. p.s. Mareś oddaj Porsze z nie swojego leasingu :) |
Cytat:
|
tego jeszcze nie grali :)
|
Cytat:
|
Czy wie ktoś/orientuje się jakie byłyby konsekwencje aresztowania Meresińskiego dla Wisły? Chodzi mi o to, że zarzuty mu postawione okazują się prawdziwe i dostaje wyrok, co w takim przypadku dzieje się z Wisłą? :( :(
|
Cytat:
Moze gwarancje byly na ten rzeczony milion-czterysta za ktore ponoc Wisla poszla, a na tyle to pewnie i Citko uzyskal papier. PS. Szkoda tylko ze Mierzejewskiego, Stilica i transferow za milion nie bedzie :( |
Cupiał dobroczyńcą i grabarzem Wisły, jeśli ten artykuł jest prawdą.
|
Myślę, że przydałoby się dziś oficjalne oświadczenie właścicieli odnoszące się do tych rewelacji.
Konkretne i merytoryczne. Czy sprawa jest dalej w toku, w jakim charakterze, w jakim etapie itp. Najgorzej to tak zostawić jako pole do miliona spekulacji. Wiadomo też jest, że ta spasła świnia pasiata pod tytułem M.Knura z lovekrakow specjalnie wypuscila tekst dziś. Wiec to tez trzeba mieć na względzie. janekx89 @janekx89 @Matt_VaranN7 Musiał i wiedział. Wyroku przecież nie ma, a wtedy umorzyli. Gwarancje bankowe daje kto inny, BC wiedział co robi i sprawdził. |
Cytat:
|
Cytat:
Wisła to jego własność, więc przejmują ją banki i sprzedają. |
E tam, już licytacje, ciekawe czy w ogóle podpisane są kwity (notariusz, kasa itp.) W sumie jak mają cwaniaczka ujebać to może i dobrze, że teraz do tego doszło.
|
Widze, ze tu sami swieci...
Wszyscy razem gowno wiedza, ale teorii wiecej niz mozliwosci w lotto. |
PDWM :tsw_raca: :D
|
Cytat:
Cytat:
Kurde mam nadzieję, że jak pisałeś to kolejna wpadka tego portalu, bo w przeciwnym wypadku to wpadliśmy "z deszczu pod rynnę". |
i co jak pisalem ze to smierdzi na kilometr i ze zadnych innych powaznych chetnych nie bylo to dotalem zjebe ze pan Boguslaw nie oddalby Wisly byle komu, ze negocjacie byly dlugie itp itd.
JM zajebal z vat 10 mln czyli jak realnie z tego zostal z 3 to wszystko i tak golodupiec .......a nie moge,rozpierdala mnie |
Co wy tu pi....cie? Ja wiem że są wakacje i mocno dziś grzeje, ale to nie zwalnia od samodzielnego myślenia!!!
Jak pelikany łykacie informacje prasowe, które nawet jeśli są rzetelne to o niczym nie przesądzają. Nie chcę nikogo bronić, ale gdzie jest wyrok prawomocny, co to za straszenie Ziobrą - prawo nie działa wstecz. |
o gwarancjach bankowych pisalem juz wczesniej ..tym bnardziej ze udzielone w UK...wiec na 4 mln funtow to bez .......enia sam bym z dobrym business planem dostal taka gwarancje....
nie pod rynne to byloby super to jest ....a katastrofa a jak ktos dalej chce szukac pozytywow .... |
Cytat:
Wizerunkowo to jest juz praktycznie nie do odkrecenia, zwazywszy jakie, do tej pory, niebywale osiagniecia na polu walki o wizerunek ma Wisla. Jest chujowo i niestabilnie. A moze byc jeszcze chujowiej dzis wieczorem bo do tej - badz co badz - szokujacej informacji moze dojsc wpadka z ....zielcami w paski. 110-lecie jak marzenie. |
jesli artykuł knury jest nieprawda, to sa na to paragrafy.
te same z których np. nie skorzystał komorowski po ksiazce resortowe dzieci. p.s. to o tych gwarancjach bankowych to wiecie TYLKO i WYŁĄCZNIE z jakichś tam artykułow których wiarygodnosc jest taka sama jak tego knura, jak artykuł o murzynie z Lublina i temu podobne czy jest jakieś naprawde rzetelne źródło ? |
nie bede sie rozpisywal ale... szukalem info o tym gosciu JM zaraz po zakupie i ...jedynie kolega kolegi wlasnie z UK wspomnial ze JM kreci sie w Vat (spolka w UK ) myslalem ze poprostu .......i bo nawet na walki to za maly rozmiar kapelusza na kupowanie klubu...
|
Cytat:
Można tak w kółko. |
Cytat:
ale ilu tu sie rozpisywalo na ile dostal itp a to tylko domysly. |
Póki co z całego zamieszania dowiedzieliśmy się jednego. Meresiński na pewno nie jest niczyim słupem, który z definicji powinien być czysty i nie zamieszany w żadne afery.
|
moj niestety najgorszy scenariusz nietety sie sprawdza : BC musial sprzedac szybko i trafilo na JM
a JM wyludzil kase z vat i wymyslil ze trzeba to wyprac w Koronie Kielce ...tam odpadl to wpadla Wisla a Teraz to jestesmy w ciemnej dupie |
Cytat:
|
Cytat:
Już sam fakt pojawienia się takich oskarżeń powoduje, ZE NIKT POWAŻNY NIE ZAINWESTUJE W TEN KLUB. Nikt z takim syfem nie będzie chciał mieć nic wspólnego. Chyba nie wszyscy sobie zdają sprawę co się właśnie wydarzyło jeśli to jest prawda. |
Cytat:
Cytat:
|
a teraz przypomnijcie sobie oswiadczenie TF !!!!!! oddajemy Wisle w dobre rece z nowym planem .....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl