![]() |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Małecki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski, Guerrier, Stolarski Bramki: Brożek, Małecki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:3 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki , Chavez , Bunoza , - Stjepanović , Garguła , Boguski , Małecki , Sarki , - Brożek Zmiany: Stolarski , Fryc , Guerrier, Bramki: Brożek , Małecki , Garguła. |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Składy: Mi¶kiewicz - Burliga - Głowacki - Chavez - Bunoza - Stjepanović - Malecki - Boguski - Garguła - Sarki - Brożek Bramki: Brożek, Małecki Zmiany: Guerrier, |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Sarki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Guerrier, Stolarski, Nalepa Bramki: Brożek, Małecki, Sarki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Sarki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek, Garguła, Głowacki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0 : 2
Do przerwy ( 0 : 1 ) Składy: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Chavez, Stolarski, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Sarki, Brożek Zmiany: Boguskii, Małecki, Fryc, Bramki: Chrapek, Garguła |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Sarki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek |
Witam,
klasyfikacja po spotkaniu Wisła Kraków - Lechia Gdańsk została podana. Przepraszam za opóĽnienia. http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=796 |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Sarki, Stolarski, Stjepanovic, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek,Garguła |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Guerrier, Stjepanovic, Garguła, Boguski, Małecki - Brożek Zmiany: Fryc, Stolarski Bramki: Garguła |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1 : 1 (0 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Guerrier, Stolarski, Nalepa Bramki: Boguski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanovic, Małecki, Garguła, Boguski, Sarki - Brożek Zmiany: Fryc, Stolarski, Guerrier Bramki: Garguła, Brożek, Małecki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Chavez, Głowacki, Bunoza - Małecki, Boguski, Sarki, Garguła, Stjepanović - Brożek Zmiany: Guerrier, Stolarski, Nalepa Wynik: 0:2 [0:0] Bramki: Brożek, Boguski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-2 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Sarki, Stjepanovic, Garguła, Boguski, Małecki - Brożek Zmiany: Stolarski, Nalepa, Guerrier Bramki: Brożek, Boguski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:3 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki , Chavez , Bunoza , - Stjepanović , Garguła , Boguski , Małecki , Sarki , - Brożek Zmiany: Stolarski , Fryc , Guerrier, Bramki: Brożek , Małecki , Garguła. |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek, Boguski |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Guerrier - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Nalepa Bramki: Brożek, Boguski, Garguła |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany:Guerrier,Stolarski,Kamiński Bramki:3xBrozek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Sarki, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Fryc Bramka: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Małecki, Garguła, Stjepanovic, Boguski, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski, Fryc, Guerrier Bramki: Brożek 2x |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 2:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Guerrier - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Nalepa Bramki: Brożek, Guerrier |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Guerrier - Brożek Zmiany: Sarki, Stolarski, Nalepa Bramki: Brożek, Małecki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek, Małecki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Guerrier, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Stolarski, Sarki, Fryc Bramka: Garguła |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek, Małecki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek, Garguła |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:2
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Sarki - BrożekZmiany: Stolarski, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek, Małecki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek, Małecki, Sarki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:4 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Fryc Bramki: Brożek x2, Garguła, Sarki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1-3 (0-2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Chavez, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Boguski, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski, Guerrier, Nalepa Bramki: Brożek x2 , Garguła |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 04:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl