![]() |
Cytat:
a Ty ile masz ? ;> chodź do dwójki razem z nami :p będzie raźniej ! ;] Rainha , u nas to wyniki były więcej niż masakrycznie niższe w porównaniu z poprzednim rokiem,więc nie ma sił,progi muszą zostać obniżone:D |
Również mam 161, sądzicie, że do III na biol chema się dostanę, ew do VII ?
|
Blanco- ja słabiutko :P Przejebałem testy :-/ stres mnie zeżarł i wgl. teraz mam 62 a na próbnym miałem 80.
W sumie mam 127 i wybieram się do technik informatyk ale nie do Krakowa bo mam daleko a pozatym i tak bym się nie dostał. Co najwyżej myślę nad LO w Wieliczce. |
Z tego co tu piszecie to ja ze swoimi 166 punktami powinienem się dostać do humana w II LO ??
|
Wybiera się ktoś w końcu do ZSE1 na Kapucyńskiej? Na profil technik hotelarstwa.
|
Laureaci też dawali 3 szkoły bo coś ich sporo nawet w średnich LO. Czyli jak na klasie danej jest 3 laureatów to nie wiadomo czy mają oni ją jako priorytet?
|
Z VII wyszła X. Mogło być gorzej choć cholerka strasznie na siódemę się napaliłem...
|
już dostałs potwierdzenie tego?? jak tak, to w jaki sposob je otrzymales?
|
mi wyszła XIII zamiast VII, ale jestem zadowolony bo tak też chciałem.
@Faitmen - na e-omikronie w zakładce wybór oddziałów jedna z klas powinna być podświetlona na żółto. BTW. jak wygląda druga rekrutacja? jeśli dostałem się do XIII ale jednak chcę do VII, i w drugiej rekrutacji do VII się nie dostanę to co wtedy? |
tylko ze omikron nie chce sie wlaczyc... pewnie przeciazone serwery mają...
|
Dostał się ktoś do trójki ? A dokładnie na profil biologiczno - chemiczny ?
|
dobra... juz sprawdzilem :)... jestem tam gdzie chcialem... idzie ktos na mat-ang-inf w X LO??
|
I LO i klasa z łaciną :D
|
Najprawdopodobniej VII, klasa geo-hist-wos
|
Ej wam tez wyskakuje jakiś błąd??
|
Tak :(
123456 |
https://omikron-malopolskie.silvermedia.pl/main.action
tutaj macie to samo i bez błedu |
pietras- dzięki mistrzu za linka:) oczywiście nie chwaląc się dostałem się do 1 szkoły.a mam do was pytanie mógłbym zmienić szkołe na inną niż miałem wybraną spośród tych 3 co zgłaszałem u siebie w szkole?;)
|
mi tez zadzialal ten link :) i tez sie dostalem do szkoly 1 wyboru. dzieki bo chyba nie mogl bym zasnac :D
|
Wie ktos moze, czy kazdy bedzie informowany o tym mailem?? tak jak w terminarzu na omikronie jest??
|
Gdzie to pisze czy dostałem sie do szkoły
|
zaloguj sie na omikrona, tam po lewej masz tabelke... wcisnij "wybór oddziałów" i tam powinienes miec podswietlone na zolto (klase do ktorej sie dostales)
|
ok Dzięki Zaraz Sprawdzę
|
Gdyby ktoś znał progi w VII do klas to niech napisze ;) Najlepiej wszystkich.
|
Czas na zaniesienie wszystkich papierków mamy do jutra?? Bo mi terminarz na e-omikronie nie działa :pobity:
|
Cytat:
|
Wybrał się ktoś może do SMS'a na Grochowskiej?
|
Dostał się ktoś do ZSE na Loretańskiej ????
|
Idziesz Ktos do 6 Miechowitów na olsze ??
|
Jakie progi w tym roku:D?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl