Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Wielkie granie, temat dla maniakow konsoli. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5561)

Kamson 16.10.2011 00:38

Nie ma reklam bukmacherów.

murray 16.10.2011 00:46

No to Donek obejdzie się smakiem z forsą za Vat.

adTSam 23.10.2011 20:41

Szukam tekkena 5 do ściągnięcia Poratuje ktoś linkiem

stawski 26.10.2011 17:46

Kto jużgra w Battlefield 3 na PS3? w Brzesku w Media Expert jeszcze nie ma. Ma być jutro po południu :) Widziałem że niektórzy znajomi z PSN już grają - pre-order pewnie :)

jcts 09.11.2011 00:58

Może jest ktoś chętny pograć czasami towarzysko w FIFE12? Bo te rankingowe gry już mnie nudzą ;)
Jak coś to PW

MatMario 09.11.2011 07:36

Na jakiej konsoli?

stawski 09.11.2011 11:40

Przeszedłem kampanie w BF3, szału nie ma! Multi fajne, ale map jeszcze nie ogarnąłem, i pewnie nie ogarnę, bo niedługo zaczynam MW3 :D I siębędzie w czytniku kręcić pewnie przez 3 miesiące :)

jcts 09.11.2011 11:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 1189571)
Na jakiej konsoli?

PlayStation3

ŚWL2010 09.11.2011 13:05

Mam problem z PS3 odnośnie z kontem na EA w fifie 2012. Nie można się połączyć przez pleya z kontem. Konto poprawne nawet nowe założyłem i dalej lipa to samo. Internet śmiga na konsoli nie wiem z czym to jest problem. Proszę o pomoc kto wie w czym jest problem.

jcts 09.11.2011 15:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ŚWL2010 (Post 1189676)
Mam problem z PS3 odnośnie z kontem na EA w fifie 2012. Nie można się połączyć przez pleya z kontem. Konto poprawne nawet nowe założyłem i dalej lipa to samo. Internet śmiga na konsoli nie wiem z czym to jest problem. Proszę o pomoc kto wie w czym jest problem.

Miałem podobnie jakiś czas temu. Czasmi mi sie nie chciało logować, a jak już zalogowało to bardzo długo to trwało. Zmieniłem ustawienia w routerze, otwarłem porty dla konsoli, no i zmieniłem połączenie z wifi na RJ45.

ŚWL2010 09.11.2011 15:46

Dzięki za pomoc coś popróbuje zrobić tak jak Ty może pomoże

MatMario 09.11.2011 23:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jcts (Post 1189645)
PlayStation3

A no to nie pogramy. Jak ktos z xboxem to jestem chetny. I grajcie w fifę lepiej bo nas golą inne kluby w lidze.

DevilMayCry 10.11.2011 14:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stawski (Post 1189642)
Przeszedłem kampanie w BF3, szału nie ma! Multi fajne, ale map jeszcze nie ogarnąłem, i pewnie nie ogarnę, bo niedługo zaczynam MW3 :D I siębędzie w czytniku kręcić pewnie przez 3 miesiące :)

No widzisz, ja mam odwrotnie. Kupiłem CoD tylko dlatego, że była promocja. Odpaliłem... I zero zaskoczenia.
Multi słabiutkie:
- mapy 2 na 2, wypełnione wszelakimi ustrojstwami- raj dla kamperów.
- połowa biega ze sniperkami i odchodzą tylko qs + aimassist- noż ....a z metra, z 15 zawsze siada. Szczytem wszystkiego, jest możliwość zrobienia sobie pod lufą snajperki, wyrzutni granatów. Nie trudno wyobrazić sobie co się dzieje na mapie.
- shotguny? teraz nawet z metra musisz kolesiowi wycedzić 2 razy (kpina. bo zanim zdążysz wystrzelić 2 raz, koleś już właduję cały magazynek w ciebie. Nie wiem kto wpadł na taki genialny pomysł, aby aż tak osłabić siłę rażenia shotgunów)
- ks. Teraz nie jest problemem zdobycie np. wsparcia helikoptera, czy bombowców. Teraz jest problem, aby wezwać je. 90% czasu mapy zawsze coś lata. Cały czas!!! Ostatnio już po minucie miałem strzelca śmigłowca, oraz nalot bombowy. Do końca mapy udało mi się wezwać tylko jedno z nich.
- łączenie regionalne. W słuchawce słychać tylko "....ujących" 16latków z Polski, lub Niemców.
- team balance to jakaś kpina.
- no i lagi, lagi, lagi...

Jedyne co jest fajne, to misje w co-opie (choć i tu dostaję ....icy. Chce zagrać z kimś na weteranie, łączy, łączy i... kolesie grają na normalu, a ja na weteranie :/ ). Została horda i single. Horda ujdzie, aczkolwiek nie stanowi problemu. Single za łatwy, bez polotu. Po 3 misjach wyłączyłem. Ot cały CoD- MW 2.5.

węgorz2 10.11.2011 16:33

zdecydowanie kupie pada do ps2 używanego ale w dobrym stanie ,orginalnego SONY

Jaro1991 11.11.2011 12:55

Pytanko - czy opłacalny jest zakup używanych gier na xboxa360? Konsole mam od soboty w związku z czym jest totalnym nowicjuszem w tych sprawach dlatego proszę bardziej doświadczonych kolegów o pomoc :) Dodam że konsola oczywiście nówka kupiona w zestawie z jakżeby inaczej FIFĄ12 :D

MatMario 11.11.2011 14:01

Są dwie opcje. Albo kupuj używane, albo jeśli znajdziesz te które chcesz kupic na marketplace to możesz pomyśleć o kupnie na allegro konta z punktami.

Są tanie chińskie, kosztują ok 60 zł a możesz ściągnąć gier za 4000 albo 6000 tyś punktów, co daje nam przeważnie 2 gry. Ale teraz znów tych kont nie ma, nie wiem czemu. Musisz mieć dysk twardy, jedna gra zajmuje miedzy 5 a 9 gb i do tego potrzeba w miare szybkiego neta.

DevilMayCry 12.11.2011 08:55

Po 1- m$ banuje za używanie takich kont.
Po 2- wypowiedział wojnę nieuczciwym, małym chińczykom, więc jest ich coraz mniej (kont, nie chińczyków :D ).

dostuffca 12.11.2011 09:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaro1991 (Post 1190386)
Pytanko - czy opłacalny jest zakup używanych gier na xboxa360? Konsole mam od soboty w związku z czym jest totalnym nowicjuszem w tych sprawach dlatego proszę bardziej doświadczonych kolegów o pomoc :) Dodam że konsola oczywiście nówka kupiona w zestawie z jakżeby inaczej FIFĄ12 :D

ja polecam gametrade.pl - oprócz tego, że można tam tanio kupić gry to można się też bezproblemowo nimi wymieniać.

ja kupiłem 2 gry, a wymieniłem się już na 5 (szczególnie, że nic nie stoi na przeszodzie by wymiennić raz jeszczę gre po tym jak się ją przejdzie, więc się kręci:)

A29L 13.11.2011 13:58

Mam pytanie czy jest w Naszym gronie osoba orientujaca sie we wszelkiego rodzaju przerobkach i tego typu rzeczach ? jesli tak to prosze Priv :)

stawski 13.11.2011 17:25

@ Devil
A ja czekam na singla - zawsze mi się podobał, pomimo hate'ujących fanów BFa :) Nie przeszkadza mi rzucanie z jednego miejsca świata na drugi, skrypty, itd. A multi wymiata, choćjestem cienki jak barszcz. najlepiej mi szło w pierwszym MW, to zresztą mi się najbardziej podobało. Kupiętrzecią część ale i tak polujęna kolekcjonerkę ( wie ktoś gdzie w Polsce mogę kupić?). Skończę kampanie i polecę w multi, nabijęprestiż i ... wrócę do Battlefielda :) Obie gry sąświetne. Mam tylko nadzieję, że Activision w końcu zainwestuje w nowy silnik. Choc śmiem wątpić :D

DevilMayCry 14.11.2011 19:15

Nie jestem fanem BF jak to dyskretnie ująłeś pomiędzy wierszami. Powiem Ci więcej- uważam, że nowy BF jest o niebo gorszy od BF 2 czy CoD- BO. Przedstawiłem swoje (i nie tylko- wystarczy popatrzeć na największą stronę o ps3 w Polsce, tam podobnych opinii jest więcej), poparte argumentami, zdanie. Ta gra jest słaba. Nic nie zmienione, "poprawione" na gorsze (taki ukłon dla graczy niedzielnych). Nic tylko czekać, aż pojawią się zhackowane serwery jak było w przypadku MW2 oraz BO.

Żeby nie być gołosłownym filmik (gra miała 6 miesięcy, ale można znaleźć filmiki z hackowanymi lobby już z listopada 2010r. Activision już zarobiło, więc jakoś specjalnie nic z tym nie robi, ot cały urok CoD):

http://www.youtube.com/watch?v=qg4ze...eature=related

Kamson 17.11.2011 15:38

A propo FIFY 12.

Ktoś mi poprzestawiał coś w ustawieniach konfiguracji kontrolera i źle mi się gra. Mógłby mi ktoś podać pokolei jak wyglądają początkowe ustawienia?

Chodzi mi o te asysty przy podaniach/strzałach, przełączanie zawodników itp.

Druga sprawa. Chce wejść do meczu w Ultimate Team i wyskakuje mi błąd "Podczas tworzenia sesji gry wystąpił błąd. Spróbuj ponownie.". I tak cały czas. Co z tym zrobić?

stawski 20.11.2011 00:51

@devil
Nie chciałem zasugerowaćże jesteś fanem BFa :) Po prostu przeglądając różne strony o grach wszędzie hate'ują CoDa. Twoje uwagi są jak zwykle bardzo pomocne, i z pewnościąprawdziwe - tak, dalej nie grałem w nowe MW3. Ale jestem fanem tej historii, a jeśli multi wciągnie mnie tak jak w 2 to czeka mnie kilka nieprzespanych nocy :) Jeśli będzie kiepskie - tak jak piszesz, to trudno, wrócędo BFa.
Co do BF2 to nie pamiętam zbyt dobrze, grałem trochę u brata, natomiast SZOK dla mnie to to, że zniszczenia są MNIEJSZE niż Bad Company 2! A już niezniszczalne kontenery mnie rozwalają... A fapowali się nad tym silnikiem co najmniej jakby to było nowe objawienie w grach...
Dobra, prawie pierwsza, trzeba zdobyć Autostradę do Teheranu :)

marian3a 20.11.2011 03:18

Sprzedałem xboxa i kupiłem ps3 z FIFA12 I mw3 ;) FIFA jest świetna genialna gra zresztą jak zawsze trzyma poziom a CoD 3 moim zdaniem dosyć łatwa kampania ale za to fajnie grać w sieci z innymi użytkownikami także też gra na plus ;) ps, wygrał ktoś juz puchar w fifie ? Nawet do finału nie doszedłem ;/

zielak14 20.11.2011 08:18

zależy który puchar bo tam jest podzielona na kontynentalny puchar swiata itd :) wszystkie mam oprócz Pucharu Swiata ale teraz gram już półfinał bo wygrałem tytuł ligowy to mogę go nareszcei grać

rafil 20.11.2011 11:17

Mam takie pytanie, w Battlefieldzie na multi koledzy z drużyny są zaznaczeni na żółto lub na niebiesko, od czego to zależy i co to oznacza?

Saimoz 25.11.2011 11:58

Panowie i Panie .. gdzie mozna zakupic Buzz Swiat Quizow i bezprzewodowe buzzery? .... szukam alternartywy do tego co jest na allegro

Mocny 05.12.2011 16:37

czy kupowac f1 2010 za 50 , czy 2011 jest az tyle lepsza zeby placic ponad stowke wiecej ?

Saimoz 05.12.2011 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mocny (Post 1199013)
czy kupowac f1 2010 za 50 , czy 2011 jest az tyle lepsza zeby placic ponad stowke wiecej ?

nie gralem w F1 2011 ale jesli wierzyc ludziom, ktorzy w to grali to na bank nie jest gorsza od swojej poprzedniczki a ponoc ma poprawiony realizm jazdy i graficznie bardziej dopracowana

oczywiscie akutalne sklady (wiec chyba nie bedzie Kubicy), aktualne tory, jakies tam .......y zwiazane z mediami, duze usprawnienia w trybie wieloosobowym, dorzucone kers i kontrola tylnego skrzydla (czy jak to sie nazywa)

no i to co mi najbardziej brakowalo w poprzedniej czesci to samochod bezpieczenstwa .. zostal dodany

ps. jak bedziesz kupowal uzywke to zwroc uwage na to czy ma online pass

serek.c2 05.12.2011 23:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mocny (Post 1199013)

Odłóż kasę i poczekaj na rfactor 2 ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl