![]() |
a Piast prowadzi ze Śląskiem 0-1 , niby olewają kluby ten puchar, a jednak się o niego tłuką
|
jaki kanal na sopcasta?
|
Kluby ktore walcza o mistrza i licza sie w lidze to olewaja puchar . Ale np. dla Piasta to jest wazny bo moga wygrac jakis puchar a w lidze walcza tylko o utrzymanie:)
|
O kur*a jakie ksero :lol:
|
Tak teraz coś pasy doszły do głosu 23min fauluje Marcelo dla ktorego komentujący ten mecz domagają sie czerwieni ,
|
30 min a juz 5 razy lecialo WTSK :lol:
|
Przy ich "dopingu" odkrywam u siebie skłonności masochistyczne ;-)
|
Tak teraz coś pasy doszły do głosu 23min fauluje Marcelo dla ktorego komentujący ten mecz domagają sie czerwieni ,coś często gracze Cracovii upadaja jak rażeni prądem oczywiście cały czas bluzgają na nas .
|
No i fajnie, śmiesznie jest chociaż :)
|
walą śnieżkami chamy już kolejny raz .
|
Gdzie mamy co ? :D
|
Kmiecik to jest rakieta ! Niesamowity sprinter .
|
wie ktoś gdzie można oprócz TV obejrzeć ten mecz? Na HQTV nie ma, a nie wiem jaki jest kanał na sopcascie
|
Jak pamiętam nasz stadion był pierwszy przebudowywany, a tam już zdążyli piętro wybudować, bo na dole mało kogo widać.
|
Cytat:
www.soccer-live.com.pl |
Cytat:
Cytat:
|
O proszę, Cleber się na stare lata zgodził zagrać na lewej obronie ? :) Ciekawe.
|
wchodze tam, klikam na play przy sopcascie i NIC!! O to mi chodzi...Sop cast się włącza ale nic nie idze
|
To sobie z palca wpisz adres
|
wydaje mi się czy gramy straszną padakę przeciwko jakiejś zbieraninie juniorów?
na trybunach też widzę komplet i megadoping, jest ich choć 500? |
nie musicie oglądać na sopcascie, od tego jest justin.tv zeby nie musieć ściągać programów zewnętrznych.
BTW Właśnie poszła reklama 'Psy górą'. Rafalek - jak sopcast sie otworzy to musisz sie zalogowac i potem jeszcze raz kliknac w link (gdy już jesteś przy liście kanałów) |
Cytat:
|
Na Polsat Sport jest mecz właśnie oglądam kurde ale żydki bluzgają na nas trzeba zrobić z tym porzadęk , Jeb..ać żydow s****ys.... Wiselkaaaaaaaaa
|
http://www.justin.tv/widgets/jtv_pla...nnel=polsport3
tu jest transmisja |
Chyba nasza-klasa-attack nie odniosl skutku, bo zaczynaja Malemu ciupac :lol:
Kmiecika to mogliby opchnac gdzies na targu Sebastian LASZCZAK :lol: |
w.g. rzekomego ultimatu,. nieco ponad pol godziny dzieli nas od zwolnienia Skorzy
|
Cytat:
Śląsk już wyrównał, gdyby został ten wynik a nasi by zremisowali z Cracovią to awansujemy dalej :) |
W ramach ciekawostki wpis z kibice.net w temaci edopingu na Kaluzy:
Mic byłeś i widziałeś jaki jest doping? Ostatnio akurat jest dobry. W meczu z Lechem była taka atmosfera, jakiej nie zrobi cały stadion wypełniony wiślakami :D:D:D:D:D:D:D:D |
Wie ktos ile nas na Kałuży? bo wcale nas nie słychać aby tych żydków
|
Śląsk wyrównał 1-1, to zdaje się nas promuje :D
Jak oglądam ten derbowy meczyk, to coraz mniej mam ochotę na oglądanie następnych przez najbliższe 2-3 lata co najmniej. Derby to duże słowo, mecze na Kałuży nijak się do tego pojęcia mają. Szkoda. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl