![]() |
Za wiele udanych interwencji to chyba nie miał:) tak wynika z realcji... 1 celny strzał i brama:)
|
Cantoro... i znowu przez niego problemy...
Jirsak Cantoro http://wislakrakow.pl.pl/live/images/actions/2.gif http://wislakrakow.pl.pl/live/images/actions/4.gif(33 Jirsak) ?????? |
Czerwona kartka w sparingu..dobre;/
|
To Ty chyba relacje na onecie.pl czytasz
|
Cytat:
|
A gdzie Ci piszą że to przez tego bramkarza gol wpadł?
Nie ma się z czego cieszyć, chyba że ktoś oczekuje że od dzisiejszego meczu zawsze wszystko będzie bronił. Może puścić nawet 4 gole... a może się nadawać do zespołu. |
druga czerwona kartka tym razem dla ruska hehe niezly sparing
|
http://www.youtube.com/watch?v=amXQX...eature=related
on naprawde grał w juve... tylko ze w sparingach ale grał.. zobaczcie |
To są jajca, a nie mecz ;-) żeby w sparingu już 2 czerwienie były po pierwszej połowie (a niewiele brakowało i do trzeciej).
|
Cytat:
Małecki kolejna dobra centra do Ćwielonga... A Beto wciąż bez bramki:) Może będziemy mieć przynajmniej bramkostrzelnego zmiennika dla Brozka? |
" 45
Crossowe podanie do Małeckiego na skrzydło, ten zagrywa w pole karne, gdzie Ćwielong głową pakuje piłkę do bramki!" Czyżby Ćwielong miał się okazać wysokim napastnikiem dorbze grającym głową? :P |
No Skorża chciał kogoś kto będzie dobrze grał głową :D no ładnie Pepe ;] niech jeszcze Beto strzeli :)
|
Pamiętajmy, że piłka jest bardzo przewrotna. I równie dobrze w lidze Beto może siekać bramy, a Ćwielong grzać ławę. Oczywiście najlepiej, by obydwaj w lidze strzelali.
|
Hm, Beto zmieniony...
Liczyłem na coś w tym sparingu, zle się dzieje, oby w lidze się przebudził. |
Beto już dziś raczej nie strzeli..wchodzi za niego Paweł Brożek
|
beto juz bramki dzis nie strzeli,wydaj mi sie ze powinnien zostac na bosiku!no ale moze Pepe bedzie partnerem dla Brozia!
|
No to może teraz będzie duet napastników Ćwielong-Brożek a w przyszłym sezonie Ćwielong- Beto
|
Coś się Cwielong rozćwielągował, może to będzie następny Boguski .
Apropos czerwonych -tak myślałem, że mecz przyjaźni to nie będzie, oby tylko naszych nie pokiereszowali, czy ten ich Chomicz(k) nie był kiedyś do Nas przymierzany? |
Co ciekawe Vanstrattan dostaje szanse także w 2 połówce więc może jednak zostanie naszym bramkarzem?
|
w relacji live pisze że Pawełek gra od 2 połowy
|
Już nie gra:P Pomylili się chyba z tym Pawełkiem. Oho wchodzi Dawid, to można zapomniec o zwyciestwie .
|
To kto gra w końcu?
|
Za Ćwielonga wchodzi Tomasz Dawidowski
no to koniec meczu Panowie :) Vanstraten gra jesli dobrze napisalem |
I na ch.. tego Dawidowskie wpuszczają?
Ledwo wszedł i już Skorża na niego z japą. Vanstrattan gra cały czas... |
z tym dawidowskim to Nasz kochany trener chyba przesadza!!!normalnie jak slysze to nazwisko to mi skacze cisnienie!!
|
****a! Nie lepiej wpuścić Leszczaka niż Dawidowskiego? Maciej chyba cały czas wierzy w Dawida :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Ale Wisełka przeważa ,to już coś , do optymalnej kadry też nam przecież troszkę brakuje ....
|
Wychodzi na to ,ze skrzętnie skrywany przed światem geniusz z Brazylii, mający wzmocnić nasz zespół,będzie co najwyżej postrachem Odry, Bytomia lub innej Jagiellonii.O ile dobrze pójdzie. Doprawdy nie wiem jak się do tego odnieść,aby nie napisać złośliwości pod adresem Bednarza i Skorży, skoro już ten ostatni narzeka na Beto, że nie jest gotowy do gry w pierwszej jedenastce. Ja się pytam panowie to po co go ściągaliście, skoro nie jest to zawodnik na teraz? Średnio to wygląda. Sparing z osłabionym Spartakiem,a facet gra tylko 45 minut!Sił nie ma?
Wiemy wszyscy ,że Bednarz pracuje w trudnych warunkach, przy naprawdę znikomych środkach finansowych mających do dyspozycji, ale ****a na co było sprowadzać faceta, który w niczym, praktycznie, nie różni się od takiego Dudu. Mają bardzo zbliżone walory. Skoro nie ma pieniędzy to należy oszczędzać, a to co zrobił Bednarz ze Skorża na oszczędzanie nie wygląda. Jednym słowem, puścili zawodnika do gry od zaraz, aby na jego miejsce, po jakimś czasie, sprowadzić niemal takiego samego kopacza. Z tą małą różnicą, ze Dudu strzela bramki na Węgrzech a Beto w tym czasie pałętał się po jakiś w pół amatorskich ligach, sprawdzając czy nie rozleci się po bardzo ciężkiej kontuzji. A Skorża narzeka, że nie ma wysokiego napastnika, inie ma partnera do ataku dl Brożka. Jak go sprowadzili to sądziłem, że facet jest o klasę lepszy od takiego Dudu, jest w gazie, ma szybkość. A tymczasem on zaprzecza wszystkim moim oczekiwaniom. Więc pytam się, po co było go sprowadzać, jeszcze do tego robiąc taką szopkę przy tym, skoro podobny zawodnik był w Wiśle, dodatkowo gotowy do gry, bez żadnej poważnej kontuzji w przeszłości? Pytam się jeszcze raz po co?Jak dla mnie Bednarz ze Skorżą na dzień dzisiejszy skompromitowali się sprowadzając Beto. Takiego chłopa to można z III ligi włoskiej wyciągnąć, pełno tam takich biega. Wiem, że są to niezbyt popularne słowa tym bardziej ,ze liga jeszcze nie ruszyła. No ale pewne rzeczy już widać. Każdy w duchu chce,aby Beto był super wzmocnieniem, ale bądźcie szczerzy,z ręką na sercu po tym co widzieliście i czytaliście, uważacie, że facet nam się do czegoś przyda?On jest od Clebera wolniejszy, diabeł wie czy nie od Cantoro. Średnio to widzę. Wisła przeważa, bo Spartak gra pratkycznie bez środka. |
Marszłek to tylko sparingi uważam że Beto będzie można ocenić dopiero po 5 meczach ligowo - pucharowych, wtedy dopiero będzie można napisać czy to kawał drewna czy jednak coś z niego będzie
PS. Piłkarze się napitalają szkoda że nie ma u nas Borubara hehe :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl