![]() |
Nie wiem, na tych dwóch próbnych z takim czymś się nie spotkałem. Do tego zawsze zdania są ułożone chronologicznie, czyli jeżeli na początku mówią o paleniu papierosów, to pierwsze zdanie P/F jest o paleniu papierosów i później po kolei co mówią i nie było wymieszane... :| Dalej w to nie wierze... ;P
EDIT: Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał... Są po kolei... ;) |
Moja kuzynka się spotkała więc mowie to co wiem, tak dla przestrogi
|
tak ze masz nie po kolei te same zdania. inna kolejnośc :) nie chcesz - nie wierz, bedziesz kolejnym jeleniem :)
|
Witam a ja mam takie pytanie, w zadaniu pierwszym napisałem tylko wsłuchując się w jakiś dźwięk nie napisałem że w pociągu i czy to będzie źle.
|
Z tego co ja pamiętam ze swojej matury pytania są prawie takie same.. A że prawie robi wielką różnice to może być kila wersji.
A wspominane już wyżej "prawie" kryje pod sobą ni mniej ni więcej to, że zdania w prawda fałsz są identyczne tylko że w jednym jest np. on zrobił to i to, a w innej wersji jest on nie zrobił to i to... Przez co jest sprawiedliwie bo każdy ma pytanie o to samo, a ściągać się nie da :P |
Cytat:
|
no dokładnie tak jest :)
|
Matura z Angielskiego dla wszystkich jest TAKA SAMA jedynie odpowiedzi sa inaczej poustawiane w karcie odpowiedzi
|
kur** suma sumarum jest tak ze jak zżynasz to nic Ci to nie daje.
|
Lepiej bym tego nie ujęła
|
Sracie tu jakieś bzdury. Jak może być inna kolejność, skoro później wszędzie w kluczu jest jeden model odpowiedzi? :>
|
Cytat:
|
Ma ktoś dobrą stronę ze zwrotami na list formalny? :D
|
Ej powiem wam jak jest, bo już na to się nie da patrzeć:P Tak jak ktoś powiedział, jest kilka rzędów z angola i po prostu zdania są w innej kolejności. To wszystko nie ma czegoś takiego, jak inne zdania. A i kumpela mi mówi, że na dole karty jest napisane, który to rząd, co jest całkiem logiczne, bo przecież komputer musi odczytać jakoś ten kod:)
|
no tak jest.ale jak ktoś nadal nie pojmuje to ja nie podejmuje sie już tłumaczenia :)
|
Szkoda, że nie dali nam takiego porównania :) :
http://www.youtube.com/watch?v=e89KLkbIhyM |
taka mała ciekawostka mi sie przypomniała,mianowicie od 4 lat na maturze z angielskiego zadania T/F są tak skonstruowane ze zaznaczając w nich wszystkie odpowiedzi na tak[prawda] bądź na nie[fałsz] na 10 pkt mamy 4-5 ;).Jeśli ktoś nie umie angielskiego albo nie czuje sie na siłach bo przy rozwiązywaniu testów miał mniej niz te 5 pkt to chyba rozsądne wyjscie :P..No ale oczywiscie moze byc tak że wszystkie zdania bedą prawdziwe i gdy zakreslimy ze są wszystkie błedne mamy 0 pkt..:D
|
Często też zdarza się, że odpowiedzi przeplatają się na zasadzie TFTFTF czy FTFTFT :P parokrotnie już to zauważyłem. Generalnie dałbym sobie łapkę uciąć, żeby za T/F było właśnie 6 lub więcej pkt, bo zwykle mam tam dużo :P
|
Cytat:
Jak na goscia ktory przeczytal w całym liceum Makbeta pół Kordiana i Wesela jestem zajebiscie happy ( w temacie nie było aby odwołac sie do kontekstu wiec duzo punktow na tym nie stracilem mega rozkminiajac fragment ) Mnie innteresuje tylko 30% polskiego. Jutro rytualnie wszystkie zeszyty spale z bananem na ryju :D A angielski to full loozik arboozik :) |
a wracając do Polskiego to która siostra była starsza Weronka czy Hanka ? bo ja przysiągłbym ze ta pierwsza ...
już wiem,jednak źle myślałem... |
dobrej nocy chlopcy i dziewczeta, wlasnie skonczylem powtarzac ;) powodzonka ;)
|
Dziś też jest na 9?
|
Tak :)
10 znaków |
Cytat:
Zresztą sami zobaczcie: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....EG00/403346801 Ola7 dzięki ;) |
Ja JuŻ Po Angielskim , Czekam Na Klucz CZEKAMY NIE CHCE NA RAZIE PISAĆ B6 NIE WIEM CO NAPISAŁEM , 2 LISTY BYŁY DO KOLEGÓW
|
moze bys napisał o swoich odczuciach i najwaznijesze co bylo trza zrobic:D
|
Stosunkowo łatwy listening, łatwe czytanie ze zrozumieniem, łatwe formy wypowiedzi.
Oby tylko nic nie odbiło im z WOSem i nie dali zadań z kosmosu. |
Pamięta może ktoś z Was jakie odpowiedzi zaznaczał w tym listeningu odnośnie napisania gry?
|
do usunięcia
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl