![]() |
Cytat:
|
Nie cyganie raczej odpadja :D
Chcialbym hotel, basen, sauna, sniadanie. Taki 3 dniowy relaks. Na teraz mam hotel Fronton czy cos w ten desen to jakies 220 zl noc. |
tani hostel na jedną noc z soboty na niedzielę w Krakowie? poratuje ktoś ?
|
nie wiem co to znaczy dla Ciebie tanio i jak z warunkami czy to ma być pokój czy łóżko - pierwszy z brzegu: http://book.revato.com/Grid?Property...abel=274006709
tu jeszcze tańszy - http://www.booking.com/hotel/pl/lwow...oup_children=0 |
tanio tak do 50 zł za pokój z łózkiem dla dwóch osób.
|
Cytat:
|
Witam, Panowie poszukuje taniego i sprawdzonego hostelu w Pradze na weekend dla paczki osób, fajny byłby pokój 6 osobowy jakby ktos w takim miał okazje bywac ew. 4+2 ktos ma jakiś konkret do polecenia ? Oczywiście najlepiej jak najbliżej centrum ;)
|
Poszukaj na booking.com często są jakieś promocje i zniżki. Ja jechałem 3 tygodnie temu i ceny nie były duże. Pośpiesz się bo zbliżają się mistrzostwa w hokeju i ceny podskoczą pewnie :P
|
Dla osób zawodowo ( ale nie tylko ) podróżujących po Polsce zapraszam na www.wdelegacji.eu . Opisy nie najdroższych hoteli z fajną kuchnią.
Proszę też o polubienie na fejsie: https://www.facebook.com/wdelegacji?ref=hl |
Poleci ktoś jakieś atrakcje w Radomiu i Kazimierzu dolnym? tak po jednym dniu na każde z tych miejsc. Bardziej mnie interesuje Kazimierz. Co warto zobaczyć gdzie się udać. Termin to najbliższy weekend
|
Był ktoś kiedyś w Słowackim Raju?
|
Szukam schroniska/ domków letniskowych dla 15 osób w Trójmieście. Jesteście w stanie coś takiego polecić? Zależy nam na cięciu kosztów.
|
Ktoś się orientuje czy lata coś z Krakowa do Aten? Szukam i szukam i tylko jakieś przesiadki po 10 godzin czekania, a kumpela w robocie mówi że lata tego z Krakowa pełno ...
|
Nie kojarzę żeby coś latało z Krakowa do Aten.
Poszukuję jakiegoś fajnego noclegu w Pieninach dla dwóch osób. Może ktoś coś polecić? |
Cytat:
|
też byłem, ale dawno z 10 lat temu... baza wypadowa Spiska Nowa Wieś... polecam przejechać się do Dedinek... fajny klimat: zapora, jezioro, góry i pociąg jednowagonowy (wtedy).... i polecam jeszcze przejście w tempie Usaina Bolta przez wieś cygańską... :-)
|
Ok, Ateny obadane, rok temu były bezpośrednie teraz nie ma. I dupa żadnych promocji.
A tak zapytam - jakich serwisów używacie do szukania najtańszych połączeń? Ja http://www.momondo.pl/ - nawet jest ok. Ciekawi mnie jak ludzie podają czasami że można lecieć na Kubę czy Dominikanę za 2 tys zł - ja za cholerę nic takiego nie mogę znaleźć :/ |
Cytat:
Kocur - profile 'fly4free', 'tanie loty' na FB. Promocji i tanich biletów jest od zarąbania. Czasem to aż żal, ze człowiek musi pracować. Na Kubę to nie 2tys tylko dokładnie 801zł. Tyle zapłaciłem w tym roku za połączenie Barcelona-Hawana-Barcelona :D |
zgadza się - Fly4free ma najwięcej ciekawych info odnośnie lotów - ostatni hit to był Waw-Tokio-Waw za coś ok. 1,4 k i Vietnam bodaj od 1350 zł.
|
Co do profili to popieram przedmówców, a z wyszukiwarek osobiście korzystam z azair.eu.
|
Cholerni sadyści :P
Aż się boję na tego linka wchodzić bo się okaże że pojutrze się spakuje i spieprzę na tydzień :D Edit. coś popieprzyłem chyba bo mi na koniec czerwca za 9 koła znalazło najtaniej na Kubę ^#$#$#@^^ chyba że Wam nie chodzi o szukanie w sensie podaje dokładne daty wylot przylot tylko szukanie promocji w treści strony ? |
tak dokładnie - mnie chodziło o szukanie w treści strony. Wyszukiwarki tanich połączeń znajdziesz np. flipo.pl; expedia.com albo kayak.com - wszystkie są ok, ale mogą się różnić na nich ceny tych samych lotów.
EDYTKA: pod koniec czerwca faktycznie z Modlina do Aten w dwie strony są dobre ceny bo coś 3 setki od osoby. |
Kocur, co do Aten to lata z Wawy ekslusive szmateks zwany
Ryanair :) A co do tanich lotów gdziekolwiek fly4free.pl :) szukasz po datach mniej więcej jakie Cię interesują. |
Poleci ktoś jakieś domki na lipiec? Dla 2 osób na ok. 5 dni gdzieś nad woda (coś jak Gródek nad Dunajcem) w miare tanio.
|
Pany kupował ktoś z Was jakieś podróbki w Bodrum (Turcja)? Będę na Kos i skoczyłbym w jeden dzień do Turasów.
W drodze powrotnej do Grecji celnicy nie będą robić problemów z tematem podróbek, do jakiej ilości nie powinno być problemów? Jak coś to priv. z góry dzięki |
LanceTS Zależy który koniec Polski chcesz zwiedzić :)
|
będę jechał z Krakowa do okolic Kołobrzegu. W międzyczasie bym chciał zahaczyć na kilka dni o jakieś domki. Oczywiście jak będzie trzeba troche odbić od trasy to nie bedzie problemu, ale fajnie jakby to nie były suwałki ;)
|
To niestety nie pomogę ja znam okolice Trójmiasta bardzo dobrze (coroczne wycieczki ;)) Ewentualnie coś słyszałam że okolice Szczecinka są klimatyczne ale szczerze nigdy nie byłam i trzeba samemu poszukać i poczytać :)
|
jeżeli chciałoby ci się nieco zboczyc to polecam bory tucholskie.poszukaj w necie "fojutowo". nie znam cen ale klimatycznie jest na pewno.
|
Panowie polecacie jakiś konkretny ośrodek / miejscówke na Mazurach ? Najchętniej z miejscem gdzie można kamperem zaparkować i biwakować w taki sposób. Pozdrawiam :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl