![]() |
Z przykrością zawiadamiamy, że w drodze loterii Twój wniosek o bilety na UEFA EURO 2012™ nie został wylosowany.
Platini - dawaj bilety !!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gratulacje dynek :)
Ja niestety biletów nie dostałem, najbardziej liczyłem na mecz C1-C2 w Gdańsku, ale no cóż, tak wyszło. Chociaż nie wiem, czy najlepiej na Euro nie pojechać do Wrocławia do fan parków, czy jak to się nazywa. |
Ja tam trafiłem półfinał w Doniecku :D i nie wiem co robic :D
|
U mnie kupa :(
|
C1 - C4 w Gdańsku:D
|
Dostałem potwiedzenia mailem na oba szczęśliwe konta, piątkowe przecieki okazały się więc prawdziwe :-).
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam ćwierćfinał w Kijowie i Doniecku i tez niewiem co zrobić, a do tego 8 biletów łacznie |
Cytat:
PS Jeśli ktoś nie dostał jeszcze maila to warto sprawdzić w spamie, u mnie właśnie tam znalazł się z jeden z oczekiwanych listów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieje, że zostałem zrozumiany. |
z tego co wie to tak własnie jest.
Tylko zeby potem nie było do mnie pretensji, że tak pisałem a ty biletu nie dostałes :P |
Losowo wysyłają. Już wczoraj zaczęli i wieczorem znajomy dowiedział się, że jednak nie udało mu się.
|
dynek.pl kiedy dostałeś tego maila? Jeśli o mnie o chodzi to nic nie dostałem czyli z tego co piszecie mam szansę heh. Zobaczymy
|
Takie pytanie mam. dlaczego poprostu nie wejdziecie na strone UEFA i nie sprawdzicie czy macie bilety czy nie ?
|
Na uefie nic nie jest napisane...
|
Cytat:
Wylosowałem bilety jedynie na 3 z 14 kont. |
Haha wygrałem !
Dwa do gościnnego Gdańska ! :) Nie mogło być lepiej ! |
Kumpel wylosował!!! Jadę na grupowy do Kijowa a potem od razu na ćwierćfinał do Gdańska!!!!!
pozdro dla wszystkich! |
Cytat:
Nie przydzielono Ci tego rodzaju biletu. |
Jeśli ktoś jest chętny mam 4 bilety na półfinał do Kijowa. 4 bilety pierwsza klasa po 270e. Razem 1090e z oplatami dla uefy + 25e dla mnie:-D. Razem 1115e..
|
Cytat:
|
W ramach ciekawostki.
Ukraina przygotowuje się do Euro. Przy drogach powstają, w ramach reklamy, makiety stadionów :) ( ten piękny obiekt, za Użhorodem ) : http://img824.imageshack.us/img824/9292/dsc035301n.jpg |
Dostaliście już jakieś info jak zapłacić? Ja mam na portalu bilety przydzielone ale ani maila ani żadnego listu nie dostałem.
|
Ja duż dawno dostałem maila z informacją, że wylosowałem bilety na dwa mecze. Informują, żeby czekać na list papierowy z UEFA, gdyż dopiero tam ma być instruktaż co do dalszych kroków. Póki co nic nie przyszło.
|
No to czekam cierpliwie. Jak dostaniecie te listy papierowe to piszcie. Mój pewnie będzie po francusku bo to była jedyna strona biletowa która wtedy działała.
|
Dostałem list dotyczący płatności za 3 bilety na mecz Polski we Wrocławiu. Otrzymałem go 16 maja a kasa ma się znaleźć na koncie UEFA do 18 maja. Informacja przyszła zwykłym listem, żadnym tam poleconym, nadano ją 11 maja. Mają tam niezły burdel, list mógł iść 2 dni dłużej i bylbym bez szans na zapłatę.
Ale podobno termin płatności przedłużono do 25 maja z powodu opóźnień na poczcie, info telefoniczne z kolejki po cukier, nie potwierdzone. . |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl