![]() |
A jak strzeli do końca roku 10 bramek?
|
To przebiegnę się nago po rynku i przeleję oszczędności całego życia na dowolny cel.
|
Kto wie, jak się będzie prezentować, mając pewne miejsce w składzie i praktycznie zerową konkurencję. Jeśli będą go omijały kontuzje i strzeli do końca roku te 8-10 bramek (marzyć zawsze można), to można go podpisać do czerwca z opcją przedłużenia na rok po spełnieniu warunków, oczywiście jeśli zejdzie z wymagań finansowych.
Jest jaki jest, technika zerowa, ale przynajmniej potrafi się porządnie przepychać, co w naszej lidze się liczy. Miło się patrzyło jak nękał bramkarza Legnicy :) |
Cytat:
|
Damian Korczyk podpisał z Wisłą ; - )
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...trakt_z_wisla/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mamy następnego który tęskni za rodziną (w sumie nic zaskakującego). http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ziny,13376889/ Niech znajdzie łosia, który da za niego z pół bańki euro (marzenie) i adios. |
Pół bańki euro za Imaza :) Jeśli dostalibyśmy 200k za napastnika marnującego seryjnie 100% sytuacje strzeleckie, to byłby to dobry interes.
|
Podobno juz znalezli. Ale co do kwoty niewiadomo.
|
Noto Wolski in za Imaza by Krzysiek Kiewicz
|
Wypozyczenie Wolskiego?
|
Oj rodacy odeszli. Nie ma już tego komfortu, że większość wkoło mówi po hiszpańsku. Teraz trzeba się wysilić, podszkolić język angielski/polski. Nie lubię takiego skomlenia. Szczerze to denerwowało mnie to rozpanoszenie się języka hiszpańskiego. Nikt z tego grona nie wykazywał chęci nauki języka polskiego w podstawowym poziomie. Tylko to vamos i vamos....
Więc jeśli czuje się taki zagubiony to niech odejdzie, byle nie za darmo. |
Tylko tyle:
Cytat:
|
też uważał, że był przeciętny, a i to może dzięki temu, że grał z Carlitosem, a bez niego może być gorszy.
Dlatego dodałem "marzenie". Knura też pisze, że transfer za jakieś pieniądze w tym/przyszłym tygodniu. To ja bym w zamian wolał jakiegoś uniwersalnego napastnika niż Wolskiego, który wyraźnie nie ma zdrowia do gry w piłkę. |
Cytat:
Napastnik i skrzydłowy. Może Sebak Wam powie coś więcej :lol: |
Zgodnie z przewidywaniami coraz mniej zostaje z zaciągu Junco. Mam nadzieję, że chociaż Chorwaci zostaną bo inaczej będzie z nami bardzo, bardzo kiepsko.
|
W dwoch pierwszych kolejkach zaden z Chorwatow nie gral. Bardzo kiepsko nie bylo...
|
Bo zostało jeszcze dwóch z zaciągu Junco ;) Wyjmij ze składu Bashę i Imaza i robi się trochę ponuro.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwszy mecz to byl nawet lepszy niz drugi wiec nie wiem o co Ci chodzi.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Imaz może iść, ale Bashe trzeba zatrzymać. Chłop trzyma środek pola. No chyba że bedzie porządna oferta
|
Zawsze można Pawła Brożka poprosić może kopnie parę razy.
|
Fajnie by było, gdyby Basha został, ale jestem za tym, aby sprzedać i jego, i Imaza - o ile tylko cena będzie dla nas satysfakcjonująca. Sorry, ale w tym momencie gramy o utrzymanie i, przede wszystkim, przetrwanie finansowe.
Wielka szkoda, że nic nie da się zrobić z Ondraskiem. Nie wiem, czy z tym Brożkiem to ironia, czy nie, ale ja byłem wielkim przeciwnikiem tego, by odchodził. Ciekawe, czy on leżał od czerwca na kanapie, bo jeżeli nie i jeżeli nie chciałby kontraktu innego niż godny, to brałbym do szerokiego składu. |
Zdrowy Paweł Brożek to mogłoby być ciekawe i nie ma w tym ironi
|
A może wrócimy do tematu Gola w Wisle
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl