Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w europejskich pucharach 11/12 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8092)

HEDu 20.10.2011 19:36

Biton, Nunez, Iliev najlepsi. Sami nowi, dwóch wypożyczonych, jeden stary :(

7 kotów 20.10.2011 20:06

Skandaliczny komentarz Kozminskiego! Skan-da-li-czny !
Czego Wisla nie zrobila - robila zle. Co za kutas. Zemsta ze tatusia gnoja z Wisly pogonili.

bebeto 20.10.2011 20:07

Dudu Biton na wagę złota !!!!

Kociewiak 20.10.2011 20:07

Gratuluje zwycięstwa :)

TSW Fanatyk 20.10.2011 20:07

Czy jest soc pozytywnego w tym meczu oprócz wyniku i tego że zagrali młodzi Polacy?

medyk 20.10.2011 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 1179199)
Skandaliczny komentarz Kozminskiego! Skan-da-li-czny !
Czego Wisla nie zrobila - robila zle. Co za kutas. Zemsta ze tatusia gnoja z Wisly pogonili.

skandaliczne to było studio w przerwie i jazda po całości po stadionie i głupie podśmiechujki, są pewne granice których się nie przekracza a taka usterka może się zdarzyć zawsze.

Uran235 20.10.2011 20:09

Nunez, gdyby nie aktorstwo, piłkarz meczu! To jak się ustawiał, jak dyrygował drużyną, jak rozdzielał piłki, z jaką łatwością odbierał piłkę rywalom - klasa, nareszcie zagrał na miarę swojego dużego potencjału.

TRZEBINIAnin 20.10.2011 20:09

Brawo WISŁA ! ! !
Dobry naprawde dobry mecz, pełne 90 minut kontroli, zapewne wpływ też miał na to czerwony kartonik fulham
Pareiko bezbłędnie
Obrona
Chyba Kew najlepszy, najsłabszy Diaz
pomoc
Wilk i Nunez na +, Iliev chyba najlepszy na boisku, Kirm słabo jak zwykle, Garguła poczatek bdb a pozniej coraz słabiej...
Biton ... znów bramka, brawo

Czekaj i Brud sobie grają po pare minut na przeciwko Fulham, no i nawet Boguś ... zajebiście

podsumowując:

Dobry mecz, 3 pkt ale też bez zbędnej podniety
BRAWO WISŁA !

wolfy 20.10.2011 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 1179203)
Czy jest soc pozytywnego w tym meczu oprócz wyniku i tego że zagrali młodzi Polacy?

Nie. Możesz już zacząć się ciąć. Tylko pamiętaj - wzdłuż żyły.

Mecz wygrany, młodzi weszli i to na tyle krótko, że nie zdążyli niczego zepsuć:-) Nie spodziewałem się, oby tylko takie niespodzianki Wisła nam sprawiała.

No i Maaskant górą, Jaliens i Lamey zresztą też. Aż sobie dzisiaj wejdę na "weszło":>

silver03 20.10.2011 20:13

Wcale dobrego meczu nie zagraliśmy, po prostu przeciętnie. Cieszą 3 pkt. Z grą nadal słabo.

ociec Ciemka 20.10.2011 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez podszywacz (Post 1179193)
Jak się nazywa ta ku..wa prowadząca studio w Polsacie? Wrzuciłbym im do studia wszystkim granat.

No cóż oprócz sałatki z buraków, zabiłbyś też człowieka - Waldemar Prusik zachowywał się OK

TSW Fanatyk 20.10.2011 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1179209)

Mecz wygrany, młodzi weszli i to na tyle krótko, że nie zdążyli niczego zepsuć:-) Nie spodziewałem się, oby tylko takie niespodzianki Wisła nam sprawiała.

No i Maaskant górą, Jaliens i Lamey zresztą też. Aż sobie dzisiaj wejdę na "weszło":>

no to fajnie że taki poziom piłkarski Cie zadowala, że frekwencja też Ci odpowiada.

flamengista 20.10.2011 20:15

Pierwszy prawdziwy sukces Maaskanta przyszedł w najlepszym możliwym momencie. Atmosfera po odpadnięciu z LM, klęsce z Odense i po porażce z Legią była grobowa, a kontrowersyjne zwycięstwo z Jagą nie pomogło.

Dziś jednak trzeba powiedzieć: zagraliśmy wreszcie niezły mecz, ze zdecydowanie lepszym (kadrowo) od nas zespołem. I udało się zdobyć cenne 3 punkty. Niezależnie od naszej dalszej gry w grupie LE, to jest spory sukces i bardzo miła niespodzianka. Mam też nadzieję, że to zwycięstwo podbuduje psychicznie naszych piłkarzy i da im większą pewność w grze.

Spora w tym zasługa naszego trenera. Nie graliśmy na "hurra" po wyrzuceniu zawodnika Fulham, tylko trzymaliśmy się ostrożnej gry i próby szybkiej piłki. Parę razy się to udało w pierwszej połowie. W drugiej siadł kondycyjnie Garguła, który wcześniej nieźle kreował grę - więc i nasz atak pozycyjny wyglądał gorzej. Mamy jednak świetnego Bitona, do tego niezłych Iliewa i Kirma i to dziś wystarczyło.

Najbardziej jednak cieszy postawa zawodników, po których nie tylko ja jechałem równo (i to nie bez powodu): Jaliensa i Lameya. Obaj dziś zagrali dobre zawody, w przypadku Kew powiedziałbym nawet, że bardzo dobre. W ogóle dziś defensywa wyglądała całkiem nieźle - Chavez co prawda wyleciał, ale grał też nieźle, a jego zejście z boiska nie miało już wpływu na wynik. Najsłabszym ogniwem był Diaz, który był niemiłosiernie ogrywany przez Anglików.

Dostałem bardzo miły prezent na imieniny, dzięki:-D

Lechista69 20.10.2011 20:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 1179203)

Proszę o bana dla tego usera, są granice głupoty...

Bardzo dobry mecz Wisły, Fulham bez pomysłu... kontrola przez 90 minut... Gratulacje !

A i pierd.... tych alkoholikow z polsatu... plakac sie tylko chce jak sie pomysli jak wiekszosc pilkarzy sie stacza na emeryturze ;]

ociec Ciemka 20.10.2011 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1179209)

I znajdziesz wypowiedzi, że wszystkiemu jest winien sędzia, który nie powinien Angola wyrzucić ale już na 100 procent wyrzucić powinien Chaveza :)

Jest wygrana. Kibice Wisły się cieszą :)

ociec Ciemka 20.10.2011 20:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1179213)
Pierwszy prawdziwy sukces Maaskanta przyszedł w najlepszym możliwym momencie.
Dostałem bardzo miły prezent na imieniny, dzięki:-D

Było tak gorąco?

Pierwszy sukces Maaskanta w Polsce to MP, drugi to awans do LE, ten jest trzeci :)

Wszystkiego najlepszego!

Kociewiak 20.10.2011 20:22

Jeszcze co do studia to Kołtoń jednak jest większym idiotą niz myślałem

snyrting 20.10.2011 20:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 1179212)
no to fajnie że taki poziom piłkarski Cie zadowala, że frekwencja też Ci odpowiada.

No i jeszcze nie wspominając o brzydkiej pogodzie, kryzysie gospodarczym i wysokiej cenie franka szwajcarskiego.

Wolfy, Ty po prostu się zadowalasz byle czym.

KRIS22 20.10.2011 20:25

Nie ma sie co przejmować panami w studiu ani tymi co komentowali nasze spotkanie oni najlepiej to by woleli w pucharach pewien twór Wroniecko - Poznański.

A tak co do samego meczu to jest to miła niespodzianka graliśmy dzisiaj bez Meliksona, Małeckiego, Jovanovicia, Sobola nie myślałem że zagramy najlepszy mecz jak na razie w tych rozgrywkach tak osłabieni. Dzisiaj najlepsze mecze w Wiśle odkąd są zagrali Lamey i Jaliens niestety Maskant dalej stawia na tego pseudo piłkarza Diaza szkoda o nim pisać bo o jego fatalnej grze można by nakręcić już telenowele. Maskant widzę że dał sie również poddać presji kibiców i zagrali Czekaj i Brud super oby cześciej zwłaszcza Czekaj.

Pozdrowienia dla wiernych kibiców Wisełki z Norwegii
Jazda Jazda Biała Gwiazda :)

4fan_player 20.10.2011 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kociewiak (Post 1179219)
Jeszcze co do studia to Kołtoń jednak jest większym idiotą niz myślałem

A co powiedział?

Kociewiak 20.10.2011 20:28

Co do Majchrowskiego miał racje, ale z samym stadionem przesadzał, mówiąc i potwierdzając słowaKoźminskiego, że stadion to nie jest nowoczesny nawet jak na XX wiek, że komfort oglądania to też jest zły i ta awaria to też skutek bublowatości stadionu i tak dalej i tak dalej... a Borek coś bredził o samolotach które mogły by lądować przy liniach bocznych.

wolfy 20.10.2011 20:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 1179220)
Wolfy, Ty po prostu się zadowalasz byle czym.

Prosty ze mnie człowiek - cóż zrobić.

Widać, że nasi się juz nie pierdziela i wykorzystują cały znany sobie arsenał boiskowych fauli: od symulki po miękkie faule. Nie powiem, żeby mi to przeszkadzało:>
Jest w nich ambicja, chęć zwycięstwa i pokazania się. Może jednak mendy niechcący się nam przysłużyły i pomogły w zbudowaniu "team spirit"? Piłkarsko jesteśmy słabi, ale walczymy.

starybulon 20.10.2011 20:29

Koźmiński-ło matko boska tragedia!!!!!!

Oldpara 20.10.2011 20:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 1179212)

A ty pewnie w 7 minut ze stadionu wróciłeś, bo tak dbasz o frekwencje? Co za żenada...

Co do meczu... piłkarsko tak sobie, ale i tak lepiej niż Fulham. Odense sobie z nimi nie poradziło.

Szacun dla Maskaanta, że z tak beznadziejniej kadrowo drużyny - bez Małeckiego, Sobolewskiego , Meliksona, Genkova, Jovanovica zrobił kolektyw, który może nie gra zajebiście, ale walczy w każdym meczu do końca i z całych sił. I wyniki ma super.

I skumajcie - Maskaant robi drużyne między innymi dlatego, ze pier..doli smuty na konferencjach i broni swoich zawodników mimio, że czasem grają kiche. Ze słabych zawodników robi walczącą drużynę.

Brawo Wisła!

flamengista 20.10.2011 20:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ociec Ciemka (Post 1179217)
Było tak gorąco?

Pierwszy sukces Maaskanta w Polsce to MP, drugi to awans do LE, ten jest trzeci :)

Wszystkiego najlepszego!

Pardon, miało być: sukces w europejskich pucharach. Przejście Liteksu to był obowiązek.

Znając naszego Bossa, pewnie już zaczynał myśleć o zmianach. Teraz Maaskant ma szansę na odbudowanie zaufania u właściciela.

Oczywiście nie przesadzałbym z hurraoptymizmem, bo sytuacja w grupie jest trudna. Ale przynajmniej nie zbieramy bęcków od wszystkich. Fulham to jednak niezła firma.

tomek100 20.10.2011 20:31

To nieprawdopodobne jak media "ogólnopolskie" nienawidzą Wisełki - za dużo sukcesów w ostatnich 13 latach :) :)

a_r_e_n_a 20.10.2011 20:33

Wisełko, przepraszam, że zwątpiłem. To się więcej nie powtórzy. Dziękuję całej drużynie za świetny mecz, serce mało nie wypadło z klatki.

Biton - nie mam pojęcia jak on to robi...ale robi, a do tego jak pięknie!

No i wreszcie Robert coś skorygował, może częściej kibice muszą zabierać głos hehe(taki żart, gdyby ktoś zaraz zaczął skakać).

Dziękuję za magiczny wieczór.

PhantomRanger 20.10.2011 20:36

Panowie, bije się w pierś. Nie przypuszczałem, że tak grając z Jagiellonią zdobędziemy jakiekolwiek punkty w meczu z Fulham. Niemniej jestem ucieszony, bo nie skończymy z zerowym dorobkiem.

tofik 20.10.2011 20:42

Właściwie to nic nie graliśmy, taka prawda. Fulham olewka totalna, zależało im tylko na tym by przeczłapać ten mecz a pomimo tego to my musieliśmy biegać za piłką (wyłączajac okres 11 na 10 gdy Londyńczycy się cofnęli świadomie)
Ale zaraz, o co ja się spinam :)Win jest win. Patrząc na nasz stan kadrowy to jest nawet sukces.

ps. Fałszywy alarm odn. Garguły. Nic z tego.
Krew mnie zalewa jak widzę jego gre. Człapak który nie wie, że trzeba wesprzeć skrzydłowego czy napastnika i biegać do gry w te sektory. On się woli przyglądać. Siły nie ma, czy ma na wszystko tak wyjebane ?

ociec Ciemka 20.10.2011 20:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 1179230)
Pardon, miało być: sukces w europejskich pucharach. Przejście Liteksu to był obowiązek.

Znając naszego Bossa, pewnie już zaczynał myśleć o zmianach. Teraz Maaskant ma szansę na odbudowanie zaufania u właściciela.

Oczywiście nie przesadzałbym z hurraoptymizmem, bo sytuacja w grupie jest trudna. Ale przynajmniej nie zbieramy bęcków od wszystkich. Fulham to jednak niezła firma.

Niby tak, ale przejście Levadii czy Karabachu też się wydawało obowiązkiem. Ja się bardzo cieszę z tej LE choć uważam, że klub spieprzył ją marketingowo. To sukces, a jest przedstawiany jak porażka.

Od roku - mam nadzieję, że się nie mylę - próbujemy budować w miarę porządny klub. Nie potrafimy się jeszcze w tym wszystkim odnaleźć - wydaje nam się, że jesteśmy WIELCY, a jesteśmy przeciętnym europejsko klubikiem (przypomnę losowanym z czwartego, najgorszego koszyka). I wygrana z drużyną z Premiership po prostu MUSI cieszyć :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:27.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl