![]() |
Gdzie w hucie jest zegarmistrz czynny w sobotę ?
|
Dostałem dorywczą pracę w gastronomii przy wydarzeniu kulturalnym. Gosciu chce ode mnie NIP rodzica, numer konta bankowego, PESEL rodzica i gdzie sie rozlicza w jakim urzedzie. Mam mu podawać te dane? Przeciez one są prawnie chronione.... Moze to jakoś wykorzystać?
|
Czy ktoś, z tu obecnych, ma może jakieś doświadczenia z budową domu w systemie kanadyjskim? Albo zna kogoś kto taki dom budował?
|
ma ktoś namiar na jakąś firmę która zrobi smyczki z mojego projektu tanio i dobrze? :)
|
ma ktos gdzies wszystkie Wiślackie Piosenki w mp3?
|
Cytat:
|
Takie hipotetyczne pytanie: o której mniej więcej można spodziewać się piłkarzy na Rynku ?
|
Mam takie nurtujące pytanie:
Jak to możliwe, ze Legia może wyprzedzić Wisłe, jak traci do niej 3 pkt, a Wisła ma lepszy blians spotkań |
Cytat:
|
a kto Ci taki farmazon przewinął? to nie możliwe przecież
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie martwcie się, tabelka nie będzie potrzebna :p |
Podobno jakis dym pod stadionem jest, wie ktos co sie dzieje ?
|
wie ktoś czy jest ten lelebim czy nie ?? bo nie wiem czy iść pod stadion czy czekać na nas(was) na rynku
|
Cytat:
ma ktos gdzies wszystkie Wiślackie Piosenki w mp3? (60stron tematu Wiślackie Piosenki przeszukiwał nie będe!) |
Cytat:
|
Wie ktoś czy jest dzisiaj otwarty Kokoszop i Chrom?
|
Cytat:
|
wie ktoś gdzie mogę znaleźć listę wszystkich wykonawców polskiego hip hopu ?
|
|
Orientujecie się o której jest dzisiejsza gala Ekstraklasy i czy będzie transmitowana ?
|
To zależy, które konkretnie. Jak są jakieś małe, rodzinne to moga być otwarte (jeśli właściciel siedzi za ladą). Te duże typu Pizza Hut na pewno zamknięte.
|
Cytat:
Na oficjalnej stronie nie ma żadnego info. |
Cytat:
|
chce wynajac serwer dedykowany pod lige, czy dalby ktos namiar na kogos oferujacego taką usluge? mile widziany wynajem czesci od kogos kto juz wynajmuje, aby bylo taniej
z gory dzieki za odpowiedz |
Cytat:
|
Jak zrobić zdjęcie z filmu ?? ?? Robie zdjęcie przez SubEdit i niechce wyjść.
|
Gdzie można oglądać kanał Orange Sport INFO ?? Mam Cyfre plus i nie wiem ? ;-/
|
Gdzie mogę zobaczyć terminarz meczów Polskiej Reprezentacji siatkarzy?
|
W których krakowskich lokalach można napić się taniego piwa?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl