![]() |
Cytat:
|
Cytat:
2 przegrane sezony = mniej pieniędzy z canalplus, sprzedaż najlepszych graczy za zaniżoną wartość, brak pucharów w obecnym i pewnie przyszłym sezonie, mniejsza liczba widzów + tańsze bilety/karnety, a przy tym konieczność przepłacania grupy zgranych dziadów. |
Melikson nie zawiódł Francuzów. Bitches love me!
http://www.weszlo.com/news/13924-Mel...tches_love_me_ |
Cytat:
|
Krótka relacja z weekendowych spotkań byłych Wiślaków. Zapraszam do lektury: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=27695
|
Jean Paulista podpisał półroczny kontrakt ze SKRĄ Częstochowa.
|
Jean Paulista (rocznik 1977) - jak Kosowski. Podejrzewam, że w dzisiejszym składzie Wisły mógłby się zmieścić
|
Cytat:
|
W Moskwie docenili Petrescu, tylko w Wiśle było inaczej
....Wielkich sukcesów polska piłka osiągać nie będzie, skoro wasi zawodnicy to "hobby players". Grają tylko wtedy, gdy im się chce - komentował rumuński szkoleniowiec postawę swoich podopiecznych z Krakowa, domyślając się, że to oni stali za jego zwolnieniem... http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html |
No coz, Biton kolejny gol na Cyprze.
|
Cytat:
Frajerzy. Ewidentnie brakuje im tam kogoś z głową do interesów. Najlepiej łysą... |
Cytat:
:help: |
Bramka Mariusza Pawełka podczas meczu z Wisłą :http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...kow_1_2/68395/
Dodam jeszcze, że parę razy po zwycięstwach Polonii parę razy Pawełek paradował w szaliku '' Dawid Zapisek''. |
|
|
Cytat:
|
Ha nie udało mu się na zachodzie to wraca z podkulonym ogonem jakie to...a nie... moment... jemu się jednak udało...? Co nie zmienia faktu że Wisłę miał głęboko w... No ale przynajmniej jakąś karierę zrobił...
|
Cytat:
Super ... Jakby własnymi zębami przystrzygł trawę na stadionie, potem publicznie przeprosił że zachował się jak ostatni .....k, zrzekł się pensji na rzecz szkółki juniorskiej a potem strzelił 5 bramek w jednym meczu żydkom to powiedziałbym że może może jest szansa ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzis widzimy wiecej tego jak wielka niekompetencja jest u wladzy w Wisle SSA. Ja moge sie domyslac ze klub kiedys nie byl lepiej zarzadzany niz obecnie. Chlop mial calkiem przyzwoita kariere, gral przeciw najlepszym, zarobil sporo. Co czekaloby go w Wisle? Gra co roku o LM (buhehe) i Zdzisek Kapka w tle? To co bylo z UCHE rozkladam na rowno miedzy nasz zarzad, zawodnika, managera. Jestem daleki od tego aby w jakikolwiek sposob pisac o "chujku" czy "strzyzeniu trawy zebami". Wnioskuje po tym jak potoczyly sie drogi Wisly i Kalu jestem gotowy stwierdzic ze to nigeryjczyk jest wiekszym profesjonalista. Uwazam ze Ty rowniez nie chcialbys grac w rozjebanej od srodka Wisle przeciw Ruchowi Radzonkow majac mozliwosc wystepu przeciw n.p: Betisowi. |
Przecież nie chodzi o to że odszedł z Wisły ale w jaki sposób odszedł.
Bez jaj że już nikt nie pamięta jak się gość zeszmacił. |
Cytat:
- Gwiazda Almeiri, świetne mecze w lidze Hiszpańskiej. Gole strzelane Realowi - Podstawowy piłkarz kadry Nigerii, gole na Mistrzostwach Świata w RPA -Obecnie lider strzelców ligi tureckiej? Jedyny obok Błaszczykowskiego zawodnik Wisły, o którym można powiedzieć że zrobił karierę na zachodzie. |
Ja do Uche żalu nie mam. Sam bym chyba na jego miejscu uciekł. Znaczy ja nie bo jestem kibicem Wisły , ale wiecie o co chodzi. Z resztą wiadomo chyab , że taki zawodnik chce się rozwijać itd. Zachował się jak ch... , ale jeśli będzie chciał wrócić do Wisły i przeprosi to powitam go owacjami na stojąco i będę głośno skandował jego imię
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niech ktoś powie że to tylko żart :shock: |
W takim razie ja przywitam Dolhe owacjami na stojąco jak wróci
|
Dudu Biton kolejne dwie bramki w barwach APOEL-u.
|
Cytat:
Pismak sobie napisać żeby łyknąć parę groszy za wierszówkę. Jeśli jednak to prawda to... chciałby zagrać... jak będzie miał 40 lat i już nie będzie kompletnie żadnego bogatszego łosia chętnego na usługi KU. Grajek oczywiście fantastyczny jak na nasze warunki, ale zawsze tak nie będzie. Jeszcze max 3-4 lata (gry u urasów, na Cyprze itp.) i do widzenia. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl