![]() |
No to łyknij to, że NIC sie nie zmieni (jak juz to na gorsze) i na wiosnę będziemy musieli się męczyć z asami pokroju Jankowskiego czy Garguly. No i najprawdopodobniej bez Stilicia :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
no Robert. Ten od Baśki i Wilków.
fialo : a czym różni się Twoje info od informacji uzytkownika sayek? Dowód etc ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kurde, tylko co na to Twoja teściowa? :mysli:
|
Cytat:
|
Tak jak pisałem wczoraj na SB- Cupiał powiedział, że na święta da 30 melonów. Z tym, że jemu chodziło o spotkanie wigilijne i melony (w sensie owoc), a nadgorliwi zrozumieli to jako potoczne określenie milionów (w sensie kasa). I zgrywa się to z jakimiś światłami na którymś piętrze do świtu w klubowym budynku. No znajdźcie mi teraz tak łatwo i o tej porze taką ilość świeżych owoców w naszym klimacie :D
|
Urzadzilem sobie dzisiaj dluzsza rozmowe z Sarkim jadac z nim na lotnisko...
I musze zasmucić jego przeciwnikow ponieważ na chwile obecna zostaje w Wisle na pewno... |
Mogłeś spytać czy kaske dostał :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Takich Sarkich tzn. mających niezłą szybkość i nic więcej jest w Małopolsce na pęczki. A pewnie wśród nich znalazłoby się kilku, którym chciałoby się nauczyć kilku zwodów, celnego wrzucania piłki w pole karne itp. Tylko trzeba pojeździć, ściągnąć takiego chłopaka i dać mu wsparcie przez jakiś czas. |
Cytat:
|
Cytat:
gigant specjalnie dla Ciebie powinni ją stworzyć... |
Dzisiejszy Dziennik Polski pisze o pożegnaniu sezonu na które zaprosił Cupiał piłkarzy i sztab szkoleniowy.
Jest też wątek o przelewie z Telefoniki na 5 baniek, możliwych 2-3 transferach oraz ofercie dla Stilicia ... z Korei http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...kowe,id,t.html lekko optymistycznie... |
hmm, onet podaje, że 12 baniek spłaciliśmy a jeszcze 5 ma wpłynąć. zdaje sobie sprawę, ze źródła ale kwoty zaczynają się zbliżać do tychże 19 o których mówił sayek, oczywiście jeszcze zostaje opcja, że to pismaki z forum korzystali ale kto wie może coś jest na rzeczy
|
Onet nie potrafi porządnie przepisać z krakowskiej czy tam z dziennika polskiego.
|
Czyżby sen o którym pisałem okazał się prawdą?
|
Cytat:
|
Tylko kasa trochę inna, od tej o której mówiłeś :)
Ale tak to jest z panem Cupiałem... Jednego dnia chce sprzedać część swoich udziałów, a drugiego budzi się i znów marzy o Lidze Mistrzów :) |
Cytat:
|
No tak :) Miejmy nadzieję, że Twoje dalsze info również się spełni i nasza Wisła odzyska swój blask :)
|
Ja zbyt wiele razy cieszyłem się poprawą sytuacji w Wiśle przedwcześnie, więc tym razem wole podejść sceptycznie do pojawiających się informacji. Choć osoba Gaszyńskiego w roli prezesa klubu napawa mnie pewną nadzieją na poprawę sytuacji ekonomicznej klubu.
|
Cytat:
|
Bardziej na miejscu - KGB, CIA, ABW czy MI6?
|
Czyli co ? Wraca wielka Wisła ? :D
Takie infrormacje dają duzy optymizm i chcąc czy nie chcąc, cieszę się jak dziecko. Jeszcze nie tak dawno wielu z nas było kompletnie pesymistycznie do tego nastawionych, a teraz pojawia się ogromna nadzieja. To tylko wpis w gazecie, ale coś musi być na rzeczy. Tyle pieniędzy nie załatwi wszystkich problemów, ale dzięki niej znikną najważniejsze. Sayek89 miał rację i wielkie graty za informacje. Nam pozostaje wierzyć i wspierać klub finansowo poprzez swoją obecność na stadionie wiosną i w kolejnych sezonach. :) Tylko Wisła ! |
Nie podniecajmy się, na Wielką Wisłę poczekamy jeszcze z 2 lata. W tym i przyszłym sezonie fajnie byłoby osiągnąć grupę LE. To jeśli chodzi o kwestie sportowe. Z finansami tak łatwo nie będzie. Najpierw zobaczmy jakie transfery będą, później będziemy wyrokować. Fajnie by było, gdyby udało się znaleźć drugiego Meliksona i drugiego Bitona :)
|
Cytat:
Przyjdzie wiosna i ewentualne transfery i można delikatnie zacząć się cieszyć...póki co pozostaje czekać lub relaksować się tym euforycznymi wpisami młodszych kolegów na forum... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl