![]() |
Karcz też ;)
|
oby, wszystkim zależy na tym żeby w Wiśle było normalnie żeby klubem rządzili normalni ludzie (dość patologii). Wisła zasługuję na szacunek !!!
|
Nieważne czy przejęcie się uda czy nie myślę, że każdy kibic mający w sercu Wisłę powinien od dzisiaj kupować tylko w aptekach Pana Kwietnia za to co zrobi / próbował zrobić dla nas. Przypominam, Apteka Słoneczna, jest ich pełno, polecam zrobić czasami ten kilometr więcej i przynajmniej w ten sposób mu się zrewanżować.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla ułatwienia dodam, że ja nie czerpię swojej wiedzy z Internetu ;) |
pepe72 napisałem, że nie wszyscy z owej grupy popierają te działania, ba chodzą słuchy, że część nawet sama nie wiedziała o pewnych rzeczach nawet Pan M, bo lody za plecami robił inny szkodnik.
|
Cytat:
Cupiała szanuję za to, że SWÓJ hajs (NIEMAŁY) włożył w coś co ja równiez kocham. Wytrwał bardzo długo, kilku innych konkurentów jak Drzymała, Wojciechowski i inne Króle zrobiły z siebie pajaców i odpadlo w przedbiegach. Co gorsza są tutaj mitomaniacy, którzy będą mu zarzucać, że bawił się zabawką min przez zmianę trenerów, heh a Marzena z trzema pojechała i jest git. Cytat:
|
Swoją droga zauważyłem że z tt naszej rzecznik zniknął post sprzed 2 dni na temat artykułu w Interii Bialonskiego odnoszący się do zarzutów w postaci .. argumentów napisanych w Wordzie .
Myślę że rzecznik mogła je wrzucić bez konsultacji . Zastanawia mnie czemu je usunęła ? Co mi najbardziej przychodzi do głowy to przyznanie się do podwyżek pensji zarządu w 2017 roku po "nadwyzkach w budżecie za 2017 rok (sic!) I aż żałuję że wpis usunięto bo to był najlepszy dowód na to że Zarząd był albo bardzo pazerny na pieniądze , albo doszczętnie głupi . Ewentualnie obie opcje równocześnie . |
Cytat:
|
Przyznam szczerze, byłem tak załamany naszą sytuacją, że nawet do teraz nie wierzę, że Wisła zostanie uratowana. Z niecierpliwością czekam na jutrzejsze informacje. Jeśli doniesienia GK się potwierdzą, to chyba wyrobię jutro swoją roczną normę spożycia alkoholu (bez obaw, piję w najlepszym wypadku raz na miesiąc).
|
|
Cytat:
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...la,nId,2722693 |
Hmmmmm wejść do spółki, "prezesować" przez dwa lata pobierając dobrą kasę, żyć ponad stan, zadłużyć firmę, wycofać się i żądać bańkę od potencjalnych kupców, którzy chcą moje pierdzenie wyczyścić - złoty interes....
To musi być żart, CHYBA, że sam TS wpompował kilka baniek to jeszcze jakoś bym próbował zrozumieć. |
Nawet nie wiem jak skomentować taką bezczelność. Jeśli to prawda oczywiście.
|
Cytat:
|
klub dementuje... :D Sarapatataj...
|
Niech oni już po prostu wypierdalają
|
Oni nigdy tego tak naprawdę nie chcieli sprzedać. Takie są moje odczucia. Teraz praktycznie grozi nam upadek, a oni patrzą na swoje tyłki. Tak to jest. Ci co niby najbardziej nazywają się Wiślakami, najbardziej z tej Wisły korzystają i doją. Tyle.
|
Cytat:
|
Cytat:
Podchodzę z dużą wstrzemięźliwością do wszystkich wydarzeń, jakie teraz przechodzą przez R22 (nawet nie komentuje na forum). Ale w obliczu wszystkich wiadomości mam naprawdę duże obawy czy nowy zespół właścicielski da radę to pociągnąć. I jak ktoś już napisał - srebra rodowe TS-u (grunty) nadal są pod władaniem Marzenki-kłamczuszki ;/ |
Cupiał kiedyś ostrzegał, że najgorsze co może spotkać Wisłę, to przejęcie przez TS. Szkoda tylko, że nie zweryfikowali Meresińskiego dobrze, bo nigdy Ts nie doszedł by do władzy.
|
Klakiery i tak zaraz napiszą że białoński ...
|
Cytat:
|
Czytajcie Migę i Białońskiego. Będziecie jak Miga i Białoński.
|
Rzecznik dementuje. Tylko pisze o wynagrodzeniu a nie o cenie, dziwnie to brzmi.
|
Doszło do takich czasów że bardziej wierzę Białońskiemu niż naszej rzecznik. Czemu usunęła wpis odnoszący się do ostatniej publikacji Interii pare godzin po opublikowaniu i wyśmianiu przez wszystkich?
|
Generalnie to się zapowiada cyrk chyba dalej w tym tygodniu. Zwłaszcza, jak jutro wszyscy zlożą wezwania do zapłaty..
|
Pamiętajcie tylko, że rzecznik to usta prezesa.
|
Pomimo że koryto puste to ciężko się od niego oderwać.
|
Nikt poważny nie miał szans przejąć od BC Wisły. Nikt poważny, który chciałby normalnie prowadzić klub bez ciągłych awantur na trybunach. Nikt się w w 2016 nie zgłosił, bo wszyscy wiedzieli, że byłyby ogromne kłopoty z gangusami. BC był w podbramkowej sytuacji i taki Mereś spadł mu z nieba /tak mu się wydawało/. Wyobraża ktoś sobie, by taki pętak Mereś, a tym bardziej Marek Citko nie daliby nogi gdyby ktoś ich delikatnie nacisnął? Citko pewnie nie miał o niczym pojęcia. Myślał, że będzie sobie ot tak dyrektorował w dużym klubie. Skoro taka była determinacja gangusów, że aż odwiedzali BC, to myślicie że pozwoliliby pętać się po klubie bez ich zgody takiemu Meresiowi? Myślcie.
|
Cytat:
Mam nadzieje, że uda się uratować nasz klub. Na IV ligę będę chodził, ale wolę ekstraklasę i chyba każdy z nas chce jak najlepiej dla Wisły. Wyjątkiem są osoby żerujące, nawet na "trupie". |
Obrońcy PMS 3,2,1...
|
Cytat:
|
Czekam dziś tylko na jedno w tym temacie. Na słowo "byłym" w nazwie. A już po 12 ;(
|
Cytat:
szczepans21 napisał: Obrońcy PMS 3,2,1... Sorry ale dla kretynów nie trzeba nawet niczego odliczać - od razu wysyp twitterowo/forumowych mędrców, co to wszystko wiedzą najlepiej.... Natomiast nie umieją przeczytać nawet informacji (interpretacji i analizy nie wymagam) Artykuł Białońskiego z Interii: "Podczas ostatnich negocjacji, jakie przeprowadzono w nocy z soboty na niedzielę, nie doszło do porozumienia krakowskich biznesmenów zamierzających ratunkowo przejąć tonącą w długach Wisłę....." Karcz wczoraj podawał zdecydowanie odmienne informacje - jak będzie tak naprawdę zobaczymy. Dopóki nie ma podpisów nie ma niczego pewnego, ale jeżeli doniesienia Karcza się sprawdzą, to Białoński powinien dostać ostrego bana na Wisłę Kraków za sianie dezinformacji..... |
Cytat:
|
Pisz za siebie. To ze lemingi lykną każdą informacje niezależnie cz prawdziwa cz nie która uderza w zarząd to nie oznacza że zarząd ma milczeć kiedy część prasy związanej z warszawką na finishu zaczyna mącić. Oczywiscie czesc osob wierzy warszawce zamiast Karczowi, mimo ze któryś z artykułów po prostu kłamie.
|
|
to raczej formalność , tak naprawde przeszkoda moze byc tylko jedna, czy ci kandydaci to sa osoby , które w przyszłosci bezporblemowo beda wspolpracowac z Pawłem , no ale chyba tak , bo nie bedac kosmita z chin czy usa , raczej wiedza na co sie pisza
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl