Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Proximus 18.06.2009 13:31

Ej zauważyliście że Lech interesuje się zawsze dokładnie tymi piłkarzami którymi my?? Wiem że o trochę teoria spiskowa( no dobra, to jest bardzo spikowa teoria), ale kurde cos jest na rzeczy. Interesowalismy się podobno Stilicem, a potam kupił go Lech wbrew Smudzie. Floriana nam sprzątneli(i bardzo dobrze się okazało, niemniej jednak). Jest trzech utalentowanych bramkarzy w lidze a oni walczą o tego co my, chociaż wcześniej zapowiadali że chcą Stachowiaka, a dopiero jak pojawił się news że Bednarz jedzie do Gliwic się okazało że chce Kasrzika i Glika też Lech. Mieliśmy kiedyś ściągać takiego bułgarskiego obrońce, który w końcu skończył na testach w Lechu(i ich nie przeszedł, hehe brawo Lech).

Oceńcie sami.

wislak68 18.06.2009 13:36

Transfer tego prawego obrońcy z Brazyli jeśli byłby rzeczywiście bezgotówkowy wydaje się być dość ciekawy. Tak samo ten Słowak: bez rewelacji ale chyba solidnie. Sam jestem ciekaw w jakim stopniu byliby (będą) w stanie zastąpić Zienia i Baszcza.

A z innej beczki: nie wiem czy zwrócicliście uwagę że dwóch forumowiczów (w tym nieoceniony prawnik) podało z wyprzedzeniem pewne informacje dotyczące transferów które znalazły potem (w dość sporym zakresie) potwierdzenie w faktach: Panowie może byście sprzedali coś jeszcze? :>

mhl_pl 18.06.2009 13:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proximus (Post 747308)
Ej zauważyliście że Lech interesuje się zawsze dokładnie tymi piłkarzami którymi my?? Wiem że o trochę teoria spiskowa( no dobra, to jest bardzo spikowa teoria), ale kurde cos jest na rzeczy. Interesowalismy się podobno Stilicem, a potam kupił go Lech wbrew Smudzie. Floriana nam sprzątneli(i bardzo dobrze się okazało, niemniej jednak). Jest trzech utalentowanych bramkarzy w lidze a oni walczą o tego co my, chociaż wcześniej zapowiadali że chcą Stachowiaka, a dopiero jak pojawił się news że Bednarz jedzie do Gliwic się okazało że chce Kasrzika i Glika też Lech. Mieliśmy kiedyś ściągać takiego bułgarskiego obrońce, który w końcu skończył na testach w Lechu(i ich nie przeszedł, hehe brawo Lech).

Oceńcie sami.

Szczerze, to mam gdzieś to co robi Lech. Kibicując Wiśle od wielu lat nauczyłem sie ze najlepiej jest jak sami patrzymy na siebie i poźniej możemy sie cieszyc z własnych sukcesów które osiagnelismy dzieki własnym wysiłkom i nie musimy nikomu za nic dziekowac. Lech ma kompleks Wisły i Legii. Nie mogą sie pogodzic z tym ze są dopiero trzecim klubem pod wzgledem popularnosci w Polsce, mimo iz media ich ciagle nakręcają. Mam gdzies transfery Lecha. Bednarz to dla mnie dyrektor- realista. Nie rzuca słow na wiatr. Czekam na podpisy Bożoka, tego brazyliczyka i oczywiście Kasprzika i Glika :)

saklak1906 18.06.2009 14:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MCX (Post 747299)
Wytransferowaliśmy Beto do Madrytu? Umknęła mi ta informacja.

;)

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,97436,t...wiadomosc.html

Tu z kolei piszą, że nawet Kasprzik nie jest na sprzedaż.
Widocznie Gliwiczanie zwietrzyli dobry interes i chcą jak najwyżej wywindować cenę za swojego bramkarza.

A co maja powiedziec, widza ze jest zainteresowanie tym zawodnikiem to graja glupka ze nie na sprzedaz zeby cos wiecej ugrac dla siebie, to jest wlasnie polska byle wiecej sie nachapac

St@chu 18.06.2009 14:34

Póki co w mediach spory ruch w interesie... Jak co pół roku... Już prawie, już dziś, jutro... A potem kicha... Więc ja tam spokojnie czekam... Jak ktoś nie ma co z nerwami robić to może się emocjonować, ale doświadczenie uczy ekscytować się i analizować dopiero jak jest oficjalne info.

ultr4 18.06.2009 14:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MCX (Post 747299)
Tu z kolei piszą, że nawet Kasprzik nie jest na sprzedaż.
Widocznie Gliwiczanie zwietrzyli dobry interes i chcą jak najwyżej wywindować cenę za swojego bramkarza.

A tutaj piszą, że na pewno odejdzie..

http://piastgliwice.eu/news.php?id=1721
Cytat:

Bramkarz liczy na porozumienie klubów
To pewne, że Grzegorz Kasprzik zmienia barwy klubowe. W środę trener Dariusz Fornalak poinformował, że nie stanie na przeszkodzie transferu golkipera Piasta. Popularny "Kapel" przyznał, że spróbuje sił w zespole Wisły Kraków bądź w Lechu Poznań. Po czwartkowym treningu, bramkarzowi gliwiczan życzono... powodzenia w dalszej karierze.

Wojtas 18.06.2009 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 747330)
A co maja powiedziec, widza ze jest zainteresowanie tym zawodnikiem to graja glupka ze nie na sprzedaz zeby cos wiecej ugrac dla siebie, to jest wlasnie polska byle wiecej sie nachapac

Ale zauwaz ze dzis robi tak kazdy klub...czuja kase to chca wyciagnac jak najwiecej

Ale jak on sam mowi ciekawa dla niego moze byc walka o LM wiec mozilwe ze to bedzie decydujace.
No i jeszce sprawa Kowalskiego..zobaczymy jak to sie rozwinie

W kazdym razie trzeba szybko kompletowac kadre ,bo niedluo pierwszy trening a potem obóz

Bo nowych tez trzeba wdrozyc w zespol ,taktyke ....a alimatyzacje kazdy przechodzi inaczej

PotiWisla 18.06.2009 18:20

http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...a-wielki-klub/

Wywiad z Bożokiem

grzesiek632 18.06.2009 18:32

A ma ktos gdzis jakies interwencje Kasprzika? Zeby mozna sobie bylo ogladnac?

i jeszcze takie info z Wiki:

Wychowanek Górnika Zabrze. Zaliczył 55 występów w młodzieżowej reprezentacji Polski. Zawodnik m.in. Przyszłości Ciochowice. 6 miesięcy spędził w HSV Hamburg. Był również testowany w Legii Warszawa, Amice Wronki, Orlenie Płock oraz Świcie Nowy Dwór Mazowiecki. Obecnie pierwszy bramkarz Piasta Gliwice.

a tego to nie wiedzialem...

rafalek 18.06.2009 18:35

Na początku historii z Bożokiem była mowa, że wszystko wyjaśni się do końca tego tygodnia, że będzie podpisanie w piątek...teraz już, że na początku przyszłego tygodnia...żeby się nie okazało, że będzie tak jak z Nei'em

Stavanger 18.06.2009 18:42

No troszeczkę to podpisanie kontraktu się przedłuża, ale zauważyć warto, że jeszcze ma do przejścia drugą część badań medycznych. Weekend pewnie będzie miał wolny, a z początkiem tygodnia następnego złoży podpis.

brasilia79 18.06.2009 18:42

jeśli wierzyć w informacje to tylko te z gazety krakowskiej
nie zdziwiłbym się jakby jakis dziennikarzyna sam to wymyślił z nudów i napisał, tak już niestety jest

Proximus 18.06.2009 18:49

A kto napisał że będzie podpisane w poniedziałek?

Bekas 18.06.2009 19:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brasilia79 (Post 747422)
jeśli wierzyć w informacje to tylko te z gazety krakowskiej
nie zdziwiłbym się jakby jakis dziennikarzyna sam to wymyślił z nudów i napisał, tak już niestety jest

Dokładnie. Teraz tak niestety tworzy sie artykuly. Bozok pewno w zyciu z gosciem nie rozmawial. Liczy sie tylko kilkadziesiat (lub wiecej) tysiecy klikniec kibicow. Bzdury i tyle. Jedynym sensownym zrodlem, wyprzedzajacym infa z innych miejsc, jest Gazeta Krakowska. Czasem goscie z Gazety Wyborczej (lokalnej) cos wiedza. I tyle. Wszystkie inne artykuly powstaja na bazie tego wlasnie watku - tzn dziennikarze czytaja nasze forum, wlasnie ten watek i pisza artykuly. Najlepszym dowodem - pamietacie jak smialismy sie, ze po wizycie Sikory na treningu Wisly ktoras z gazet zaraz napisze, ze idzie do nas? I zrobila to bodajze Gazeta Polska. Mozna by taka probe zrobic. Wymyslec fikcyjnego Brazylijczyka, kilkanascie osob z Forum musialoby udawac zainteresowanie, ktos by napisal, ze go widzial jak wchodzil do budynku klubowego - i za kilka godzin mielibyscie newsa na portalach. Nie zwazajac na to, ze budynek klubowy wyburzony, pisaliby "nasze zrodla podaly, ze dzis rano byl widziany... etc"

Wojus 18.06.2009 19:50

Polityka Transferowa...

-> Wisła ma następcę "Baszcza"!
Carlos Henrique Carneiro Marinho, 26-letni brazylijski prawy obrońca, jest w Krakowie i przechodzi testy medyczne. Prawy obrońca jest bliski angażu w Wiśle.

http://www.wislasoccer.com/news_item_10796.htm

-> Słoweniec na celowniku?
Wisła szuka napastnika, który mógłby odciążyć Pawła Brożka w zdobywaniu bramek. Rozwiązaniem może być młody Słoweniec - Tim Matavż.

http://www.wislasoccer.com/news_item_10794.htm

* Prawda to czy Fausz * - Przekonamy się :-D

Jaroo1 18.06.2009 19:57

Teraz sie nie liczy zetelnosc i wartosc artykułu tylko to ile klikniec artykuł taki zaliczy. Czytam informacje z portalu sport.pl i to co sie tam dzieje to woła o pomste do nieba. Zmiany nazwy tego samego artykułu, - po prostu widzisz artykuł ma tytuł xxxx, klikasz, czytasz, maja juz klikniecie za jakis czas wchodizsz na strone ten sam artykuł tylko pod tytulłem yyyy ;/ ale jakby nie było klikniecie nabija na Tobie :((
Wiele artykułow nieprzemyslanych, bezsensownych, wyssanych z palca, błedy w zdaniach, ostatnio nawet napisano tam ze wyceniaja Riberi'ego na 90 mln euro CZYLI 104 mln funtów ;/ A z tego co ja wiem to funt stoi wyzej od euro
No coz albo dziennikarze sa teraz zupelnymi imbecylami albo... albo nie wiem co. Sorki za off top ale gdzies sie musiałem wyzalic :p
Zeby za bardzo nie odbiegac od tematu to powiem ze mam nadzieje ze jutro zakontraktujemy juz tego Brazylijczyka i Bozoka, nie ma co dluzej czekac :) Do tego mam nadzieje ze Kasprzika my wyrwiemy z Piasta a nie Lech- daje nam 80% szans na to bo przeciez z Piastem ze tak powiem mamy wspolne interesy (Kowalski) a wiec oby to pomogło ;)

FajQ 18.06.2009 20:05

Tylko teraz zastanówmy się czy Kasprzik jest w stanie rywalizować z Pawełkiem.Co jak co ale potrzebujemy kogoś na bramkę kto jest w stanie powalczyć z Mariuszem.A co do bramkarzy jak myślicie Białkowski jest do wyciągnięcia ?Wydaję mi się że jest to gracz który byłby sporym wzmocnieniem.Tylko zapewne nie będzie chciał się ruszać z Anglii.

ultr4 18.06.2009 20:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 747417)

Na tych skrótach jest kilka jego ciekawych interwencji :)

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/77...l_lodzian.html
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/77...al_Piasta.html
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/77...ro_bramek.html

WislakP 18.06.2009 20:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bekas (Post 747437)
Najlepszym dowodem - pamietacie jak smialismy sie, ze po wizycie Sikory na treningu Wisly ktoras z gazet zaraz napisze, ze idzie do nas? I zrobila to bodajze Gazeta Polska.

Nie bądź taki krytyczny.:) Kiedy Rio Ferdinand zwiedzał Kraków to nic nie pisali o jego przejściu do Wisły:D:D

Eleusis 18.06.2009 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 747417)

i jeszcze takie info z Wiki:

Wychowanek Górnika Zabrze. Zaliczył 55 występów w młodzieżowej reprezentacji Polski. Zawodnik m.in. Przyszłości Ciochowice. 6 miesięcy spędził w HSV Hamburg. Był również testowany w Legii Warszawa, Amice Wronki, Orlenie Płock oraz Świcie Nowy Dwór Mazowiecki. Obecnie pierwszy bramkarz Piasta Gliwice.

a tego to nie wiedzialem...

Ano był, z tego co mi wiadomo był pierwszym bramkarzem rezerw:P

prawnik25 18.06.2009 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FajQ (Post 747457)
Tylko teraz zastanówmy się czy Kasprzik jest w stanie rywalizować z Pawełkiem.Co jak co ale potrzebujemy kogoś na bramkę kto jest w stanie powalczyć z Pawełkiem.A co do bramkarzy jak myślicie Białkowski jest do wyciągnięcia ?

Po pierwsze trzeba odpowiedzieć sobie na pytanie czy bramkarz Piasta jest lepszy od Pawełka otóż nie - to co ich jedynie łączy to fakt że przychodzili (przychodzą) do nas ze słabych klubów, w których KAŻDY średniej klasy bramkarz może się wykazać mając w spotkaniu kilkanaście okazji do obrony...

Kompletnie nie rozumiem w tej sprawie akurat postępowania naszego klubu, ale z drugiej strony widząc kim w tej chwili się interesujemy czy z kim najpewniej podpiszemy umowy kontraktowe to zdziwienie mija.

Sytuacja jest taka a nie inna na razie wygląda na to że uzupełniamy kadrę po odejściach Zienia i Baszcza a zawodnicy kandydujący na ich miejsce delikatnie mówiąc nie zachwycają w kontekście gry w europejskich pucharach, ale może to i dobrze bo Cupiał mając realne szanse wejścia do LM zobaczy wreszcie, że zespół złożony z z półdamrowych, darmowych zawodników nawet z europejskim średniakami nie będzie miał szans nawiązać wyrównanej walki. My naprawdę minimalnymi nakładami chcemy coś osiągnąć, gorzej jak nasza przygoda skończy się szybko i w przyszłym roku mistrz polski nie będzie rozstawiany nawet w II rundzie eliminacyjnej... czas pokaże kto miał racje!

kinoautorskie 18.06.2009 20:23

Panowie, piekny sklad sie szykuje!:

Kasprzik
Carlinho-Marcelo-Glowacki-Diaz
Sobolewski
Lobo-Gargula-Boguski-Bozok
Brozek

Oczywiscie Diaz wymienny z Pi.Brozkiem, a Lobo z Maleckim. Jesli dopniemy te trzy transfery, a Bozok i Carlinho sa niemal pewni, to mozna powiedziec - wzmocnilismy sie powaznie, nie pozbywajac sie 'trzonu' zespolu (jak narazie). Ewentualnie przydalby sie napastnik, bo kontuzja Brozka zmniejsza sile ataku o polowe.

brasilia79 18.06.2009 20:30

i jeszcze interia.pl podaje poprawne (niezmyślone) informacje co do Wisły

royalmichael 18.06.2009 20:39

Ale się napalcie i podniecacie tym Kasprzikiem... Oczywiście lepsze to niż nic bo zwiększy rywalizacje ale było mówione że jest to opcja rezerwowa i są prowadzone rozmowy z lepszym bramkarzem który od razu wskoczyłby do podstawowej 11 i oby tak się stało

prawnik25 18.06.2009 20:39

Ciekawe czy ten Brazylijczyk rzeczywiście przechodził dziś testy medyczne - bo będziemy mieli mega kaczkę dziennikarską gdyby okazało się to nieprawdą...

Ja dalej obstaję przy Słowaku na pozycję prawego obrońcy, jedyny znak zapytania czy zgodzi się na kontrakt zaproponowany przez Wislę....

Odnośnie Carlinhos'a to w ostatnich kilku sezonach grał niewiele do tego wszystkiego słabo się prezentował a jego największe sukcesy to udział w 1997 roku w mistrzostwach U17 to jak na 26 latka trochę mało- Drugi Beto jednym słowem.. Oczywiście jesli to nim Wisła się interesuje...

rozarian 18.06.2009 20:49

Tylko nie Kasprzik!

Eustachy 18.06.2009 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kinoautorskie
Oczywiscie Diaz wymienny z Pi.Brozkiem, a Lobo z Maleckim. Jesli dopniemy te trzy transfery, a Bozok i Carlinho sa niemal pewni, to mozna powiedziec - wzmocnilismy sie powaznie, nie pozbywajac sie 'trzonu' zespolu (jak narazie). Ewentualnie przydalby sie napastnik, bo kontuzja Brozka zmniejsza sile ataku o polowe.

Spokojnie z przedwczesnym ferowaniem wyrokow. O powaznym wzmocnieniu skladu moznaby mowic dopiero wowczas, gdyby istniala pewnosc, ze nastepcy Zienia i Baszcza sa od nich lepsi, a do tego sprowadzenie kolejnych porzadnych pilkarzy jest tylko kwestia czasu. Mam tu na mysli kogos w miejsce Clebera o zblizonyc do niego umiejetnosciach, bowiem na ta chwile mamy w kadrze zaledwie dwoch stoperow. Co prawda Bednarz zaraz po sprzedaniu Clebera, zapewnil ze w obecnym okienku transferowym kogos za niego pozyska, ale czy tak sie stanie, to sie dopiero okaze.
Poza tym nie wiadomo jak sie zakoncza kolejne juz poszukiwania napastnika.
Na liscie zyczen na pierwszych miejscach widnialy nazwiska Zurawskiego oraz Nowaka i teraz powstaje pytanie, czy wobec transferu tego pierwszego oraz kontuzji drugiego, ktokolwiek sensowny na tej liscie sie jeszcze znajduje. Jesli nie, to ponowna kontuzjia Brozka (odpukac), bedzie bardzo powaznym problemem.
Nowy napastnik nie tyle by sie nam przydal, co jego sprowadzenie jest koniecznoscia, jesli ktos w klubie rzeczywiscie przewiduje podjecie walki na kilku frontach.

masterlag 18.06.2009 21:02

Co do Kasprzika to ja również nie mam przekonania. Ktoś na stronie napisal, że niewiele różni się od Pawełka i ja się z tym zgadzam. My potrzebujemy kogos takiego z obyciem w Europie. Nie mam nikogo konkretnego na myśli, bo nie penetruje rynków :P ale jeśli chodzi o Bartka Białkowskiego [taki pomysł ktoś na stronce rzucił] to ku niemu bym się skłaniała. Grał w championship i to z powodzeniem. Na dłuższy czas by to wystarczyło, no chyba, że zakwalifikujemy się do fazy grupowej LM. Jednak nawet w takim wypadku Białkowski [myślę] poradziłby sobie. Po wyjeździe z Polski na pewno mu się myślenie zmieniło ;)
Co do tego Carlinhos'a to sama nie wiem... "Baszczem" to z pewnością nie jest ;p Ale również Singlar mnie jakoś nie zachwyca, a jak na obrońce to za słaby w tyłach. Podobnie jak w przypadku bramkarza- nie mam pojęcia kto byłby dobrym zastępcą Marcina na tej pozycji i zarazem w naszym zasięgu. {na szczęście to nie moja praca}.
Co do tego w.w Bośniaka nie wypowiem się, gdyż nie było nigdzie o nim mówione ;).
Generalnie to ciekawa jestem jak poszły testy; czy będzie coś z Bożoka ? ... Pozostaje oczekiwanie :)

*Jaroo1*- z tego co wiem to Beto już chyba na 100% odchodzi, czyż nie? ;> A co do kadry, to OKey szeroka powinna być, ale dbajmy też o jej jakość! :)

Jaroo1 18.06.2009 21:06

Ja mysle ze jesli Beto zostanie to troche rozwinie swoje skrzydła, bo na pewno to co pokazał w tym sezonie to nie jest szczyt jego umiejetnosci. Nie kazdy sie szybko aklimatyzuje w nowym miejscu. Do tego jesli nie posprzedajemy graczy to bedizemy mieli szerokie pole do manewru w rotacji na pozycjach. Jelsi juz kointuzji miałby doznac Brozek to np za niego w ataku mogliby grac Boguski i Cwielong, na ewej pomocy Bozok, i wiele innych kombinaci mozna z tego by jeszcze porobic. Musimy miec szeroka ławke jesli chcemy przejsc z dobrymi wynikami przez cały sezon i mam nadzieje ze to sie spełni. Przecie pamietamy kto grał na srodku obrony z Barca. Skorza umie dobrze poustawiac druzyne i majac wielu graczy ktorzy moga grac na kilku pozycjach stosuje to bedac pod sciana kiedy to na ławce nie ma wartosciowych ludzi a trzeba jakis skad sklecic na wazny mecz :)
Teraz przezciez chyba Diaz bedzie nominalnie na obronie lewej grał ale zaloze sie ze kilka razy bedzie łatał diury w srodku pomocy. Cwielong lewa pomoc i atak itd w zaleznosci od potrzeb. Damy rade :D

To było apropo odpowiedzi Eustachego :)

Wasiu 18.06.2009 21:36

Wybacz, ale z tym Bosniakiem to jakis kit. Gosciu nie ma miejsca w zespole, ktorego gwiazda byl Jirsak. W tym sezonie zagral 8 spotkan. I z tego co na transfermakcie widac to w 2007 zostal wlaczony do kadry 1. zespolu. Jako 23. latek. Taki nasz Mączyński. Szkoda zachodu.

Styk83 18.06.2009 22:15

Przegralismy wyscig o Kasprzika?

http://futbolnet.pl/wiadomosci/trans...w-lechu-poznan

Baala 18.06.2009 22:22

Ten Kasprzik to wcale lepszy od Pawełka nie jest, przeplata dobre interwencje ze słabymi i w lidze puścił pare baboli jak z Jagą czy Legią. Jakos go nie żałuje, jedyne czego moge żałować że w tym niusie jest napisane że Glik zostaje w Piascie a jego bym bardzo widział w Wiślackiej koszulce.

MCX 18.06.2009 22:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Styk83 (Post 747548)

Trochę dziwne, że Piast zaakceptował ofertę Lecha nie zapoznając się z naszą. Amatorszczyzna moim zdaniem. Może przedstawilibyśmy korzystniejsze warunki? No, ale nic strasznego się nie stało. Kasprzik to nie Buffon żeby rozpaczać, że do nas nie trafi.
Szkoda tylko, że oznacza to kontynuację kabaretu z poprzednich okienek transferowych i testowanie jakiś bramkarskich wynalazków z coraz to dziwniejszych krajów.

Tylko_Wisła! 18.06.2009 22:25

Jeżeli Kasprzik w Lechu to brać Gikiewicza. Albo Kapse z Lechii.

dzamp 18.06.2009 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Styk83 (Post 747548)

Prawdopodobnie zwykła kaczka dziennikarska. Nie sądzę żeby gliwiccy działacze byli na tyle głupi żeby podpisać kontrakt z Lechem, nie spotykając się z Wisłą na co byli umówieni i tym samym psuć stosunki między oboma klubami wiedząc że Wisła do końca miesiąc może ściągnąć Kowalskiego z powrotem do siebie.

urit1906 18.06.2009 22:34

a futbolnet chyba czesto wypuszcza takie newsy...

zbymak 18.06.2009 22:36

Dodajmy, że w Gliwicach gościli w czwartek przedstawiciele Lecha Poznań, którzy chcą pozyskać bramkarza Piasta Grzegorza Kasprzika. - Ich pierwsza oferta nie była specjalnie atrakcyjna - mówi Krzyżanowski. W przyszłym tygodniu transfer Kasprzika mają negocjować działacze Wisły. Podobno przejście bramkarza do krakowskiego klubu jest bardziej prawdopodobnym rozwiązaniem.

urit1906 18.06.2009 22:37

dopoki nie bedzie wiadomosci na oficjalnej mozna gdybac gdzie, komu blizej..

KOMINEK 18.06.2009 22:42

Koniec wszelkie informacje z niezwykle pewnych źródeł będą powodowały co najmniej tygodniowy odpoczynek

Wojtas 18.06.2009 23:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eustachy (Post 747493)
Na liscie zyczen na pierwszych miejscach widnialy nazwiska Zurawskiego oraz Nowaka i teraz powstaje pytanie, czy wobec transferu tego pierwszego oraz kontuzji drugiego, ktokolwiek sensowny na tej liscie sie jeszcze znajduje. Jesli nie, to ponowna kontuzjia Brozka (odpukac), bedzie bardzo powaznym problemem.
Nowy napastnik nie tyle by sie nam przydal, co jego sprowadzenie jest koniecznoscia, jesli ktos w klubie rzeczywiscie przewiduje podjecie walki na kilku frontach.

My wlaciwie potrzebujemy po 1-2 pilkarzu do kazdej formacjii.

Puchar Polski ,Puchar Ekstraklasy,Liga,el Lm,LM(my wierzymy :)) --- ale zeby walczyc trzeba miec kim.
Amika sie na tym przejechała...,my chcac walczyc o prymat w Polsce ale i pokazac sie Europie potrzebujemy wzmocnien.

Zwazywszy ze kadra musi sie scalalać ,potrzeba jak najszybciej podpisac nowych pilkarzy tak zeby wdrozyc ich do zespolu.

Miejmy nadzieje ze nastapi to szybko :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl