Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Rybka fan :) 12.09.2009 21:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilll1906 (Post 791907)
1. czy jak biore bilety do kina za punkty profit z orange , to czy ja muszę je odebrać czy ktoś inny może??

Nie trzeba byc osobiscie. Trzeba miec ze sobą kod ktory sie dostaje w smsie od nich i oczywiscie numer telefonu odbiorcy.

JacobusTSW 12.09.2009 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 792102)
Może ktoś ogląda teraz Mam Talent i chodzi mi o nutę co leciała raptem 3 minuty wstecz podczas pokazu tego typa z przekutami uszami co krzesłem machał...

"This is the new shit" (nie wiem który remix bo już kilka przeróbek słyszałem).

kamilll1906 12.09.2009 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacap (Post 791497)
nie wiem dlaczego, ale weź eksportuj listę kontaktów do pliku i ściągnij sobie jeszcze raz tę wersje gg którą masz, albo nowszą.

niestety nie pomogło . . .;/

63.5 Kg 12.09.2009 22:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilll1906 (Post 791907)
1. czy jak biore bilety do kina za punkty profit z orange , to czy ja muszę je odebrać czy ktoś inny może??

2. potrzebuje jazkiś w miarę dobry telewizor 32cale do 2tysiecy, z telegazeta, najlepiej FullHD, nie SAMSUNG, zastanawiam się nad LG 32LF2510

LG 32LH3000

Mam i polecam
Nie wiem czy jest poniezej 2 tys bo kupowalem na promocji ale bardzo fajny i godny polecenia...

kacap 12.09.2009 22:09

szukam arbeit`u w Krk. Po maturze, mężczyzna. Może być praca fizyczna. Może być na czarno.

kontakt priv

gianbuffon 12.09.2009 22:22

Hej :) chcialbym wyrobic sobie karte platnicza (studencka) w jakims banku. moglibyscie cos polecic? gdzie sie najlepiej oplaca? koniecznie musi to byc visa albo master card, bo chcialbym uzywac jej do zakupow w Playstation Store

co sadzicie o tym?
http://www.skokstefczyka.pl/karty/12...a_mlodych.html
powaznie nic sie za to nie placi, czy gdzies jest haczyk?

wisl@k_TS 12.09.2009 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gianbuffon (Post 792129)
Hej :) chcialbym wyrobic sobie karte platnicza (studencka) w jakims banku. moglibyscie cos polecic? gdzie sie najlepiej oplaca? koniecznie musi to byc visa albo master card, bo chcialbym uzywac jej do zakupow w Playstation Store

Ja mogę Ci polecić mBank.

maciek777 12.09.2009 22:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 792131)
Ja mogę Ci polecić mBank.

Tez smialo moge polecic Mbank :)

gianbuffon 12.09.2009 22:58

a mozecie cos wiecej o tym napisac? czy cos za to sie placi, sa jakies haczyki? i czy na pewno bedzie dzialac na PS3?

Arkas 12.09.2009 23:12

1. Gdzie w Krakowie jest salon zegarków Bisset'a?

2. Lampa mi nie świeci przy drodze, gdzie mam zadzwonic żeby to zgłosic?

MatMario 12.09.2009 23:14

a na PS3 nie jest potrzebna kredytowka? W Mbanku za karte PŁATNICZĄ nic sie nie płaci. Za prowadzenie konta również. Przelewy za darmo, założyć można konto w mkisoku w Galerii Kazimierz lub w Realu na Bora.

gianbuffon 12.09.2009 23:21

nie, chyba nie. jeszcze sie dokladnie dowiem na forum ps3. dobra to jak sie nic nie placi, to sie zdecyduje na mbank :)
to ma byc eKONTO, tak? sama karta, czy z rachunkiem? czym to sie rozni?
dzieki za pomoc!

AOT 12.09.2009 23:50

Jeśli ktokolwiek zakładałby sobie konto w mBanku (polecam, zajebiste, całkowicie za darmo) to mam wielką prośbę, niech zgłosi się do mnie na priv. Chodzi o pewną sprawę, w której TY NIC NIE STRACISZ, a ja będę mieć malutki bonusik :)

PS. jakby coś, to odpisze dopiero po weekendzie.

MatMario 13.09.2009 02:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gianbuffon (Post 792143)
nie, chyba nie. jeszcze sie dokladnie dowiem na forum ps3. dobra to jak sie nic nie placi, to sie zdecyduje na mbank :)
to ma byc eKONTO, tak? sama karta, czy z rachunkiem? czym to sie rozni?
dzieki za pomoc!

zakładasz eKonto. Podczas wypelnainia tych wszystkich pierdół zamawiasz kartę płatniczą do tego, jak chcesz to możesz wziąć ubezpieczenie wtedy płacisz tylko za nie chyba że w miesiącu ileś tam transakcji przeprowadzisz z karty to nie biorą tej opłaty. Wszystko jasne i klarowne. A tak wogóle to polecam siebie żebyś się do mnie zgłosił zanim założysz to konto bo kolega wyżej na gotowe się łąduje... Napisz na pw jak jeakies pytania to co mogę to podpowiem.

brzydki.brzydal 13.09.2009 09:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 792029)
Zna ktoś na terenie Krakowa jakieś antykwariaty lub sklepy gdzie można tanio dostać kasety płyty z przed lat? I jakiś sklep "orientalny" ?

Na Karmelickiej jest "trabant", czy jakos tak - maja duzo winyli, nie wiem jak z cd i kasetami. Swego czasu byl komis na Zwierzynieckiej (idac od Mickiewicza w strone Straszewskiego znajdowal sie po prawej stronie na ktoryms podworzu - bramy nie bylo, obok byl chyba jakis sklep harcerski). Nazywał się chyba Neuma, albo coś w ten deseń.

dynek.pl 13.09.2009 11:04

Szukam jakiegos sprawdzonego serwisu GSM gdzie byliby w stanie dobrze polutowac zlamana karte SIM tak, zeby chociaz moc odzyskac z niej czesc danych.

kacap 13.09.2009 11:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 792216)
Szukam jakiegos sprawdzonego serwisu GSM gdzie byliby w stanie dobrze polutowac zlamana karte SIM tak, zeby chociaz moc odzyskac z niej czesc danych.

myślę, że koszt zlutowania takiej karty sim będzie porównywalny z wyrobieniem nowej.

dynek.pl 13.09.2009 13:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacap (Post 792219)
myślę, że koszt zlutowania takiej karty sim będzie porównywalny z wyrobieniem nowej.

tu bardziej chodzi o odzyskanie kontaktow niz o cene

nero 13.09.2009 16:09

Gdy mamy konto rapidshare premium jest możliwośc tworzenia foldery/podfoldery?

szprotson 14.09.2009 09:44

http://allegro.pl/item737119894_tele...szkodzony.html
czy taki TV wogole działa?
czy jest mozliwosc go naprawić?

prosze kumatych o odpowiedz

eh ten nowe tv. W stary pęknięty mogl śmigac i śmigać.

WzT 14.09.2009 10:50

Teoretycznie jeśli problem tkwi tylko w matrycy to da się to naprawić wymieniając po prostu matryce na nową ale w praktyce to różnie z tym bywa, ten model nie jest jakoś super znany i może być ciężko gdzieś dostać takie coś. Najlepiej pochodzić po serwisach i popytać jakie są szanse na znalezienie matrycy do takiego tv i jakie koszty.

DYRU 14.09.2009 11:51

Wyświetla mi się komunikat, że mam za mało pamięci wirtualnej. Co na to poradzić?? co pousuwać??

już sobie poradziłem (mam nadzieję)

brzydki.brzydal 14.09.2009 14:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 792668)
http://allegro.pl/item737119894_tele...szkodzony.html
czy taki TV wogole działa?
czy jest mozliwosc go naprawić?

prosze kumatych o odpowiedz

eh ten nowe tv. W stary pęknięty mogl śmigac i śmigać.

To plazma, nie lcd - lepiej sobie darowac ze wzgledu na koszta. Chyba, ze masz identyczny TV ze sprawna matryca, a rozwalona elektronika - wtedy mozna zrobic podmianke.
Koszt matrycy będzie zbliżony do kosztu nowego tv plazmowego podobnej klasy, więc nie warto.

marcinm 14.09.2009 15:00

witam mam pytanko.........własnie nabyłem słuchawki bezprzewodowe z wbudowanym mp3,niestety nie posiadają opcji przyciszenia.......jak moge zciszyc muzyke .............bo teraz jest tak ustawione że uszy chce rozwalic.....????

brzydki.brzydal 14.09.2009 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcinm (Post 792774)
witam mam pytanko.........własnie nabyłem słuchawki bezprzewodowe z wbudowanym mp3,niestety nie posiadają opcji przyciszenia.......jak moge zciszyc muzyke .............bo teraz jest tak ustawione że uszy chce rozwalic.....????

Przyciskami lub pokrętłem do zgłaśniania/ściszania.

Polecam zajrzeć do załączonej instrukcji obsługi, tudzież napisać chociaż firmę i model owych słuchawek. ;)

qqbaa 14.09.2009 17:24

Szukam kogoś kto tanio :P wykona dla mnie dobry graficznie szablon do aukcji na allegro.
Jak ktoś jest chętny to proszę o kontakt na pw

pozdi91 14.09.2009 17:56

Orientuje się ktoś jak jest z tegorocznym Salonem Maturzystów w Auditorium UJ? Chodzi mi o to czy każdy może swobodnie wejść i rozejrzeć się po "stoiskach" wybranych uczelni? Czy trzeba się zarejestrować na wykłady i tylko w ten sposób czegos sie dowiedziec o godz. 9? Czy jest to raczej otwarte i wolne dla każdego przez casły dzień?

marcinm 14.09.2009 18:07

brzydki.brzydal dzięki za pomoc......ale czytanie instrukcji nie boli:)

R33 14.09.2009 18:17

Co ile w STS-ie zmieniają się kursy na dane zdarzenie (co 24h ?)?

PrawdziwośćDlaGry 14.09.2009 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 792862)
Co ile w STS-ie zmieniają się kursy na dane zdarzenie (co 24h ?)?

mogą w każdej chwili. zależny od bukmacherów, którzy przesyłają dane do systemów.

wislak_92 14.09.2009 18:43

Mam pytanie odnosnie allegro. Jako ze nic nic nie kupowalem przez allegro tylko przez znajomych i rodzine to nie bardzo wiem co w przypadku gdy zaplace za towar a go nie dostane. W pomocy na allegro za duzo nie znalazlem dlatego pytam.

Konkretnie chodzi mi o ta oferte -> http://allegro.pl/item742408479_lg_c...a_allegro.html

Uzytkownik nic nie kupil ani nie sprzedal, ale wystawil telefony po 250zl/sztuka - nowki a normalnie chodza one na allegro po ~450.

Jesli przeleje pieniadze na konto, a towaru nie dostane to allegro zareaguje? Zwroca pieniadze? Prosze o szybka odp.

misiekpb 14.09.2009 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak_92 (Post 792872)
Mam pytanie odnosnie allegro. Jako ze nic nic nie kupowalem przez allegro tylko przez znajomych i rodzine to nie bardzo wiem co w przypadku gdy zaplace za towar a go nie dostane. W pomocy na allegro za duzo nie znalazlem dlatego pytam.

Konkretnie chodzi mi o ta oferte -> http://allegro.pl/item742408479_lg_c...a_allegro.html

Uzytkownik nic nie kupil ani nie sprzedal, ale wystawil telefony po 250zl/sztuka - nowki a normalnie chodza one na allegro po ~450.

Jesli przeleje pieniadze na konto, a towaru nie dostane to allegro zareaguje? Zwroca pieniadze? Prosze o szybka odp.

Kupujesz na wlasna odpowiedzialność. Ja bym bnigdy od takiego kogoś nie kupił - chyba ze odebralbym osobiście i wtedy zaplacil. Tak to troche podejrzanie to tanie jest. Allegro ci kasy nie zwróci - dopiero sprawe mozesz dac na policje i przez sąd od goscia kase sciagnac no chyba ze podal lipne dane to nie masz juz kasy

MatMario 14.09.2009 19:23

Cytat:

Dla mnie ta aukcja to wał... Ale jak chcesz to możesz zaryzykować, allegro ma coś takiego jak program ochrny kupującego. Musisz zapłacić przez płacę z allegro ewentualnie pozniej policja zgłaszanie sprawy.... Sporo czasu to może zająć i pewnei 100% kasy nie odzyskasz.

http://allegro.pl/country_pages/1/0/...=400&statlnk=1

kacap 14.09.2009 20:04

Cytat:

te pyry z allegro lecą tak w &&ja że głowa mała.

w regulaminie mają zapis że... " ALLEGRO NIE ODPOWIADA NA ZACHOWANIE UŻYTKOWNIKÓW "

Także jak koleś przyśle Ci kartofla zamiast telefonu , albo będzie Cię obrażał czy groził to oni nie kiwną palcem....

tylko 997 Ci zostaje wtedy.

wislak_92 14.09.2009 20:10

Dzieki za odp. Telefonow juz nie ma(o ile w ogole byly). Nie zdecydowalem sie na niego, wole dolozyc i miec pewnosc ze telefon dostane. Zobaczymy za pare dni jakie komentarze sie pojawia...

Lupo 14.09.2009 21:18

Od pewnego czasu wyskakuje mi dobrze znany komunikat, że na dysku C zostało mało miejsca. Postanowiłem coś z tym zrobić i pousuwać niektóre rzeczy... Po usunięciu tych, które "uważałem za słuszne" chciałem wejść na youtube... niestety video nie jest tam odtwarzane. Okej, trudno... myślę sobie, że pewnie coś z jakimś pluginem bo zawsze z tym problemy były. Posłucham sobie muzyki.. włączając Winampa wyskoczyło mi takie coś:

http://img147.imageshack.us/img147/3941/aaafx.jpg

Zrozumiałem, że usunąłem sterownik do karty dźwiękowej. Świetnie :-/ Po znalezieniu płyty ze sterownikami zacząłem je na nowo instalować... standardowo wyłączyłem i włączyłem komputer lecz bez żadnych zmian. Nadal nie odtwarza ani muzyki ani obrazu. Karta dźwiękowa to chyba Relatek. Tak przynajmniej było napisane przy tych sterownikach.
Byłbym bardzo wdzięczny za każdą pomoc!

Mogę jeszcze dodać, że w menadżerze urządzeń mam wykrzyknik przy PCI Device:
http://img151.imageshack.us/img151/2778/123gq.jpg

Gdy chcę zainstalować ten sterownik z włożoną płytą ze sterami nie udaje się :/

NIEAKTUALNE
Po prostu kliknałem prawym "odinstaluj" i zainstalowałem na nowo. -.-'

kacap 14.09.2009 21:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak_92 (Post 792908)
Dzieki za odp. Telefonow juz nie ma(o ile w ogole byly). Nie zdecydowalem sie na niego, wole dolozyc i miec pewnosc ze telefon dostane. Zobaczymy za pare dni jakie komentarze sie pojawia...

te telefony mogły być takie tanie, bo ma dojście widocznie do hurtownika, albo po prostu " drzwi w tirze się otworzyły na zakręcie " i wypadły...

ale fakt jest taki, że nawet się nie pofatygował wrzucić real foto...

także na przyszłość patrz aby było real foto i dużo pozytywów - ALE OD RÓŻNYCH OSÓB !!

Bo często możesz spotkać osoby które mają po 40 pozytywów...od 10 i tych samych osób..

LuKaS TSW 15.09.2009 09:26

Można gdzieś w Krakowie kupić takie spodnie:http://allegro.pl/item732461247_spod...24h_tu_xl.html

jeśli tak to gdzie i w jakiej cenie?

Haidar 15.09.2009 10:13

Gdzie w Krakowie dostanę kurtkę z Gore texu w miarę w przystępnej cenie ?

Rybka fan :) 15.09.2009 10:31

Gdzie można kupić plan Krakowa dla taksówkarzy? dokładniejszy niż zwykłe plany, z dokładnymi numerami domów itp.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl