![]() |
Cytat:
|
"Socios" Wisła według mnie powinno wyglądać mniej więcej tak :
20(msc)- Kibic raz w miesiącu dostaje na KK bonus w postaci iż może sobie odebrać w zależności od ilości "bonusów"(1 na miesiąc) : Przy jednym bonusie : Kiełba, Cola, Pwio, Bryloczek Przy 3 : Kubek/Podkładka Przy 4 : zniżka 50% na wybrany mecz w sektorach nie vip przy 6 : Szalik 50(msc)-Głos w wyborze członka zarządu Wisły SA 100(msc)-Głos w wyborze członka zarządu Wisły SA, Darmowy bilet raz w msc na domowe spotkanie Wisły (najsłabszy mecz w miesiącu) 200(msc)-Głos w wyborze członka zarządu Wisły SA Darmowy bilet raz w msc na domowe spotkanie Wisły (najsłabszy mecz w miesiącu), raz w roku zniżka -75% na sektor vip silver lub -50 na sektor vip gold osoby za 100 i 200 pln mogą przekazać swój bilet dla dzieci Członek zarządu wybrany przez "socios" zarabiał by 10% zebranej kwoty ale nie więcej niż 150 000/Rok 10% na AP Wisły Kraków 5% - wydatek związany z wyborem członka Zarządu 75% spłata długów Wisły Kraków SA w późniejszym etapie na zakup i opłacanie zawodników poniżej 23 roku życia osobiście nie podoba mi się pomysł 50 złotych- jeden głos nawet zakładając max 10 głosów/ osoba łatwiej by było zebrać grupę osób zajmującą się robieniem polityki a nie dążeniem do poprawy sytuacji klubu wybory mogły by wyglądać jakoś tak : każdy uprawniony do głosowania może zostać kondydatem, wybory odbywają się na forum konto=głos wybranych tak zostanie 5 kandydatów, następnie TS dokłada swoją 5 i z tych 10 wybierany jest ten 1 członek tu już stacjonarnie w jakimś lokalu Kadencja trwała by dwa lata Członek zarządu z ramienia "socios" odpowiadał by za relacje z kibicami (jak dukat) dzięki temu zakładając zarząd 3 osobowy i pozostanie w nim MS moglibyśmy mieć tam :prawnika, gościa od "PR' a także jako 3 jakiegoś menago cała idea projektu powinna być taka by ludzie wierni WK "przepłacali" za rzeczy związane z klubem a także mieli jakiś tam realny wpływ na funkcjonowanie klubu |
Ciekawe kiedy następna konferencja naszego zarządu i odpowiedź na najbardziej palące pytania, czy jak mamy zamiar przetrwać ten i kolejne sezony, bo chyba nie grając juniorami... Oraz za co odpowiada w klubie Damian Dukat i jakie są jego sukcesy na tym polu.
|
Jutrzejszy artykuł w Gazecie Krakowskiej:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ol24,13350649/ |
:lol::lol::lol: Końcówka najlepsza. Dziennikarstwo.... Autor przynajmniej obroni sie nazwiskiem.
|
Typowy Głab :lol:
|
|
@tommyhacht te ....y z miasta przeginają pałę i taka prawda... a ta grafika to czysta manipulacja. jebać tych szmaciarzy
|
Każdy kibic powinien wykupić miejsce za 5 zł na wirtualnym stadionie, a reszta nagród według uznania
|
Czy Pan Dukat jest wart kilku tysięcy mniej sprzedanych biletów?
Według mnie nie, a jak widzimy po sprzedaży biletów na jutrzejszy mecz większość kibiców czeka na ruch Zarządu w tej sprawie. |
Widocznie jest.
|
Cytat:
|
@raindog- dla polepszenia obecnej sytuacji klubu jedna z osób powinna podać się do dymisji.
Może mi ktoś przypomnieć jakie hasło wisiało na wiadukcie? Wisła tonie, a Dukat na wakacjach czy coś podobnego i to jest teraz wizerunkowy problem klubu. |
Zgadzam się, Dukat jest w tym klubie symbolem, że rządza tutaj kibole i ludzie pokroju Miśka. Jakby miał odrobinę godności i zależałoby mu na dobru wisły a nie na kasie to sam by zrezygnował.
|
Cytat:
|
Cytat:
Zalegamy piłkarzom ponieważ brakuje nam pieniędzy. Zajmij się czymś pożytecznym zamiast zaśmiecać tematy kretyńskimi żarcikami, dobrze? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A kwestia spłaty zadłużenia wobec podmiotów zewnętrznych była tu już poruszana, poszukaj sobie. |
@lukaszsz86
zmień avatara ...... |
Dzieciaku?
Cytat:
|
lukaszsz86 zmien avatar bo beda sie ciebie czepiać
|
Cytat:
Poza tym od początku jak przyszedł do Nas to było wiadome że tylko po to żeby się wypromowac i fajnie że mu się to udało. |
@lukaszsz86- masz nieaktualny avatar, najwyższa pora zmienić jak występuje w koszulce ukochanej Legii
|
@lukaszsz86
Dzieciaku ??? Chłopczyku jak Twoi rodzice zaplanowali potomstwo, to ja już byłem po pierwszej wizycie na stadionie Wisły, więc zbastuj.... Po ostatnich wypowiedziach Carlitosa, to wg mnie nie ma za co go lubić kibic Wisły..... A Twoje wpisy zgodnie z tym co napisał wolfy dzisiaj są w całości niepotrzebne...... |
Kochani Koledzy Wstyd jest nas aż tylu, a tak mało miejsc wykupionych na wirtualnym stadionie. Nie popieram zarządu, ale dla każdego Wiślaka te 5 zł to powinien być obowiązek. Bo reszta nagród według uznania a tak każdy powinien dać 5 zł. Do tej pory wykupiono 836 zł szanuje tych co wzięli droższe ale pokażę wam pewien zabieg
liczmy mamy 30 tys kibiców razy 5 zł to jest 150 tys zł i już byśmy zaliczyli wszystkie cele a pozostałe nagrody dały by nam nadwyżkę. Ratujcie klub bo Wisła w naszych rekach nie lubię zarządu a tym bardziej SKWK, ale w tej chwili grajmy do jednej bramki. |
Cytat:
|
... suma uzbierania uświadamia tylko jak wielu kibiców Wisły nie wierzy w TS i SKWK.
|
przeciez te 5zł to nie majatek to tylko 2 piwa
|
Ale wirtualne miejsce jest także przy zakupienie biletu dla dzieciaków wiec pewnie byłoby więcej ludzi
|
ale liczba 1681 fanów jest śmiesznie mała
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl