![]() |
A mi się wydaje, że najbardziej odżył po odejściu Maaskanta Chavez ;) Znowu stał się murem nie do przejścia, nie popełnia głupich błędów. Dało się odczuć, że była nagonka na niego ze strony Maaskanta po błędach Jaliensa
|
Cytat:
No przecież piszę, że to dobrze, że ćwiczą! Tylko nie widzę związku z wczorajszą bramką. Dośrodkowanie było takie sobie, bez rewelacji, w miejsce, gdzie było dużo rywali. Gdyby jeden z nich nie podbił szczęśliwie piłki, to nic by z tego nie było. |
Zamknęlibyście już ten temat, bo do niczego nie prowadzi. Są tu tacy, którzy będą pisać po każdym dobrym meczu Wisły, że to spuścizna po Maaskancie a po słabym, że Moskal to kiepski trener.
Proponuje zwolennikiem "holenderskiej myśli taktycznej" wystawić waszemu ulubieńcowi pomnik gdzieś w centrum miasta i rzucać nań kwiaty po każdej kolejce ligowej (nawet tej na minus) |
Cytat:
I tak to się nakręcało. |
Cytat:
|
Cytat:
Sorki za OT |
Cytat:
|
Ja życzę Maaskantowi udanej pracy w Holandii i namacalnego sukcesu, tak aby by doceniony w Polsce.
Jednak w Wiśle chciałbym zwyczajnie ładniejszej gry dla oka. To nie może być tak że zakładając że K. Moskal to kontynuacja R. Maaskanta (jak również zakładając całkiem możliwe zwycięstwo z Polonią np. 1-0), ...że przegrywamy 0-1, 0-1, 0-1 po czym wygrywamy 1-0, 1-0, 1-0. Sorry ale dla mnie piłka nożna to też radość z urody gry, nie tylko ze zwycięstwa. Mnie marzył by się wynik np. 4-1, a teraz to marzenie ściętej głowy (choć cuda się zdarzają). Za Maaskanta (a mam do jego pracy dużo szacunku) nie było to możliwe, nowy trener zagraniczny, trochę luzu finansowego w transferach i ze 2 lata spokoju. I najważniejsze, wynik ale i uroda gry jest ważna ..choćby po to aby zapełnić stadion, a taki czynnik to nie tylko widowisko ale i ekonomia. |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Wypadałoby, żeby strzelili jeszcze kilka bramek z tych stałych fragmentów (wolne, rożne) żeby brac takie wypowiedzi grajka na powaznie. Jak na razie nie ma nawet podstaw do zaczynania dyskusji. Raz, że ten gol to zasluga kopacza z Widzewa, który nie skoczył oraz bramkarza, który nie wyszedł, dwa nawet bez trenowania w ciagu całego sezonu można gola czy dwa zdobyć "na aferę"
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie widzę tego. |
Robertowi nie predko trafi sie tak aokazja proawdzic druzyne ktora bedzi emiec mozliwosc gry w europie i mistrza swojego kraju...na takie posady trzeba zasluzyc sobie dobra praca i efektami ...:)
|
Panowie moderatorzy, a nie lepiej wkleić ten wątek do "Nasi byli..."?
Czy Robert musi mieć osobny wątek na tym forum? Bo mamy jeszcze kilku(nastu) innych byłych trenerów... |
Dokładnie, już bardziej wolałbym pisać w osobnym wątku - Dan Petrescu byłym trenerem Wisły, niż w tym.
|
Roberto odryucil oferte z Venlo
|
Czeka na ofertę z wysp...
|
Masz z nim kontakt ? :)
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=pDE8kI67cnQ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Widziano także osła, którego mrówka niosła... :D |
Cytat:
Tak więc jest to sytuacja ogólnie nienormalna, ale u nas już przerabiana:D Możliwe nawet, że do nas wróci. Bardzo mało prawdopodobne, ale od czasu ponownego zakontraktowania Kasperczaka nic mnie już nie zdziwi, nawet gdyby drużynę miał poprowadzić klaun o scenicznym imieniu Gogo. Wszystko zależy od kaprysu właściciela. Może modzi wolą poczekać? :lol: |
Hah, ciekawe co Robertunio robił na treningu? :D Oglądaliście fotki na oficjalnej? Nie śmierdzi wam tu.. powrotem? Oo
|
a co steskniles sie :>
|
Cytat:
Zresztą ,nie wiemy jak skontruowana jest umowa pomiedzy byłym trenerem a klubem, moze musi sie tutaj codziennie pokazywać, w innym wypadku przestajemy mu płacić. To jest piarowiec, przyjdzie na trening a nóż widelec spotka jakiegoś menago, szepnie dwa słowka jaki to nie jest zajebisty a ten mu znajdzie robote badz powie o nim ciepłe słowo w innym kraju gdzie trafi się ślepy klub który go zatrudni. A może jest drugim trenerem ? Pytałem juz wcześniej ale nie widzialem odpowiedzi. Kto jest teraz asystentem Moskala ? |
Cytat:
|
Przestal by Maaskant robic z siebie debila czy wielce stesknionego za klubem...
Umowa umowa ale stanowiska trenera juz nie zajmuje wiec nie wiem po co sie kreci po treningach... |
Cytat:
Czy to jakiś problem, że się kręci? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl