Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

mariusz23 11.04.2012 17:13

mam takie pytanie czy przed meczem ze slaskiem zdarze wyrobic karte i od razu zakupic bilet i isc na mecz?

bartek_strz 11.04.2012 17:25

wyrób sobie na derbach.

mariusz23 11.04.2012 17:31

jestem za granica i nie da rady wczesniej

Marcin_fan 11.04.2012 17:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mariusz23 (Post 1239852)
mam takie pytanie czy przed meczem ze slaskiem zdarze wyrobic karte i od razu zakupic bilet i isc na mecz?

Pewnie że tak, ale im wcześniej przed meczem tym lepiej bo potem kolejka może być coraz większa

Arkas 12.04.2012 10:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marcin_fan (Post 1239862)
Pewnie że tak, ale im wcześniej przed meczem tym lepiej bo potem kolejka może być coraz większa

I aby wyrobić kartę stoisz w jednej kolejce a żeby bilet kupić musisz się ustawić potem w drugiej.

focusik09 12.04.2012 14:30

No to zachęciliście chłopaka kolejkami :pala:, trzeba dodać jeszcze że jak póżno będzie wchodził na stadion to jeszcze jedna kolejka przed bramkami i na koniec ostatnia kolejka po kiełbaskę bo będzie głodny:-P

mariusz23 12.04.2012 21:40

wazne zeby sie udalo i bedzie git kolejek sie nie boje:)

Skipper 16.04.2012 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez aNouc (Post 1236514)
Skipper - wystarczy ze zachowasz swoje przemyslenia dla siebie. Po co to piszesz i jeszcze bardziej zniechęcasz? a jak już chcesz coś pisać to moze wspomnisz o fajnej atmosferze, wartej przezycia na żywo. O piłkarzach, ktorzy nie są najwazniejsi, a Wisła i dla niej warto przyjśc. By nie było wstydu przez Polską że kibice Wisły którzy posiadają najlepsza druzynę w Polsce od ponad 13 lat mają problem z zapełnieniem 1/4 stadionu. O kibicach Ruchu, którzy zapewne zapełnią sektor i jeśli my nie ruszymy dupska to mogą nas przekrzyczeć na własnym stadionie, i mamy na to pozwolić? tak, bo piłkarzyki zle grają, wynik 0-0 i bilecik 20 zł kosztuje,oj, oj to straszne. piłkarze są od grania, my od kibicowania. Tylko same negatywy.

Piszę jak jest, i co wpływa na taką a nie inną frekwencję. Jak sam pewnie widzisz nie trudno było przewidzieć bardzo niską frekwencję. Fanatyków jest nie więcej niż 5-6k, a reszta ludzi przyjdzie jeśli będzie dobry poziom piłkarski, odpowiednie ceny czy atrakcyjny rywal. I ewidentnie wynik frekwencyjny na tym meczu pokazał, iż potencjalni widzowie zauważyli że ktoś ich robi w chu.. z cenami na taki mecz.

aNouc 16.04.2012 17:46

bilet na mecz sezonu
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...d_18_kwietnia/

podczas którego oficjalnie świętować będziemy 1 ligę dla pejsów

bilety na Śląsk
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ze_slaskiem/

Worcester 17.04.2012 18:32

Ile karnetów sprzedano na tę rundę?

vabanq 17.04.2012 19:08

1 0 7 0 0 .

heoij 18.04.2012 13:20

Jeżeli chodzi o sektor C na Derby, około godz. 13:00 zostały bilety na sektory C1 i C5, reszta wyprzedana, a ludzie ciągle przychodzą.

wislacki 18.04.2012 13:53

Spora kolejka w południe, wychodziła niemal poza teren stadionu, teraz (tj. ok godziny 14.30) ludzi mniej, ale cały czas mała kolejka przy kasach się utrzymuje. Bilety na C powoli się kończą

Mlody19061906 18.04.2012 16:15

Proszę o kontakt na priv osobę, która wyrobiła kartę kibica Podbeskidzia przez ich system internetowy.

aNouc 18.04.2012 17:11

Cytat:

Końcówka biletów na C!

Jeszcze nawet nie dobiegł końca pierwszy dzień sprzedaży wejściówek na spotkanie derbowe, a już możemy napisać, że biletów na sektor C zostało naprawdę niewiele!

Każdemu, kto jest zainteresowany kupnem wejściówki do Wiślackiego młyna radzimy jak najbszybciej pojawić się w Strefie Kibica. W momencie gdy biletów na sektor C zabraknie osoby chcące zaangażować się w doping proszone są o kupowowanie wejściówek na dolne lub górne części narożnika D i B. Chcielibyśmy, aby w poniedziałek 30 kwietnia również i te sektory brały aktywny udział w dopingu.

To, czy tak będzie zweryfikuje życie, ale plany mamy naprawdę ambitne.

Wszyscy do kas! Przed nami mecz, na którym powinien pojawić się każdy Wiślak!
SKWK

zajmować pozostałe sektory, ma być full stadion i miazga!

hide 18.04.2012 18:50

kumpel chciał kupić bilet na C ale niestety już nie dostał.

armani199 18.04.2012 18:55

Teatr Bagatela w Krakowie wprowadził właśnie bardzo prosty i fajny system internetowej sprzedaży biletów. A może nasz klub powiązany przecież z tym teatrem osobą Rzecznika Prasowego skopiowałby i odkupił od Bagateli ten system ? ;-)

Marcin_fan 18.04.2012 19:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hide (Post 1241790)
kumpel chciał kupić bilet na C ale niestety już nie dostał.

o której był po bilet?

hide 18.04.2012 21:46

nie wiem co się stało... ale bilety się pojawiły i kupił, może była jakaś rezerwacja albo coś. w każdym razie teraz trzeba czekać na komunikat klubu czy coś zostało ;)

"W momencie gdy biletów na sektor C zabraknie osoby chcące zaangażować się w doping proszone są o kupowowanie wejściówek na dolne lub górne części narożnika D i B. Chcielibyśmy, aby w poniedziałek 30 kwietnia również i te sektory brały aktywny udział w dopingu."

........

Pan Jotka 19.04.2012 06:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hide (Post 1241825)
nie wiem co się stało... ale bilety się pojawiły i kupił, może była jakaś rezerwacja albo coś. w każdym razie teraz trzeba czekać na komunikat klubu czy coś zostało ;)

"W momencie gdy biletów na sektor C zabraknie osoby chcące zaangażować się w doping proszone są o kupowowanie wejściówek na dolne lub górne części narożnika D i B. Chcielibyśmy, aby w poniedziałek 30 kwietnia również i te sektory brały aktywny udział w dopingu."

........

Z tym dolnym sektorem D to nie przesadzajcie. Tam jest sektor w którym sa nadpobudliwi stewardzi. Zakaz palenia to rozumiem-dużo dzieci, nakaz zajmowania swoich krzesełek tez jeszcze przełknę,ale jak łazi i każe się przesuwać o 30 cm bo coś tam to już jest chore. Ja osobiście zmieniam sektor na jakiś balkon.

mgła 19.04.2012 09:22

0 9:30 już kolejeczka z 5 osób pod stadionem, bilety na C szybko zejda dziś :p

OpEnTaNy 19.04.2012 10:18

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...or_c_na_derby/
biegiem po bilety! :D

kuba7k 19.04.2012 12:49

jak odchodziłem od kasy to na C został jeden bilet. Ja kupiłem sobie na narożnik B bo potrzebowałem 2 i tam też już ostatnie miejsca

R33 19.04.2012 12:56

Na C koniec, teraz na narożniki kupować na narożniki.

rasel1906 19.04.2012 13:49

o 13.20 zeszly ostatnie 4ry bilety na C:P

bellic88 19.04.2012 13:56

Fajnie ze komunikat o 400 pozostalych biletach na C pojawil sie o godzinie 10.58:/ Jakby nie mogli zrobic tego wczoraj wieczorem po zamknieciu kas:/ I tak samo dzisiaj... od mniej wiecej 13 nie ma juz biletow na C a komunikatu rzadnego na stronie:/ Nie mam pytan wogole...

aNouc 19.04.2012 13:59

Cytat:

Bilety na C wyprzedane. Teraz zapełniamy narożnik D!

Miło nam poinformować, że po niecałych dwóch dniach sprzedaży biletów na spotkanie derbowe, wejściówki na sektor C zostały wyprzedane!

Tym samym informujemy, że każda osoba chcąca brać aktywny udział w dopingu proszona jest o zakup biletu na dolną lub górną część narożnika D. Z pewnych powodów teraz to właśnie zajęcie tego sektora powinno być dla nas priorytetem.

Nie przyjmujemy do wiadomości faktu, że ktoś z Was zniechęci się wyprzedanymi na sektor C biletami i w ogóle nie pojawi się na stadionie. Narożnik D będzie podczas spotkania derbowego naturalnym przedłużeniem młyna i naszym obowiązkiem jest zapełnienie go w całości!

Jeżeli nie masz jeszcze wejściówki, nie zwlekaj i ruszaj do kas! Od Wiślackich fanatyków wymaga się czegoś więcej niż zapełnienia jednej trybuny.

Strefa Kibica czynna jest do godziny 20.

WSZYSCY NA R22!!! Przed nami mecz, na którym powienien pojawić się każdy Wiślak!
więcej na SKWK

http://i39.tinypic.com/1z4gz15.jpg

fst 19.04.2012 13:59

No i co z tego? Nie ma biletow na C to kup na naroznik i krec tam korbe, no chyba ze bilet na C potrzebny Ci jest tylko do lansu, to wtedy faktycznie- przejebane.

rasel1906 19.04.2012 14:02

na G tez musi byc korba przynajmniej na srodku

bellic88 19.04.2012 14:15

Nie chodzi mi o fakt ze nie moge isc na inny sektor ale o dezinformacje w klubie. Nie wszyscy zagladaja na strone skwk. Ja np nie zagladam i wczoraj nie zagladnalem akurat na forum do dzialu bilety. A na oficjalnej bylem wlasnie zagladnac czy cos pisza o biletach.
fst moglbys sie powstrzymac od takich osobistych wycieczek do czlowieka ktorego nie znasz... Chcialbym sie wybrac na C poniewaz chodze tam ze znajomymi ktorzy maja karnety a ja nie poniewaz nie moglem byc na wszystkich meczach.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl