![]() |
Witam, mam pytanie gdzie w Krakowie, ew tuż pod krakowem można bez przypału pojezdzić autem, żeby miśki nie węszyły ? lotnisko przy dyw. 303 odpada - węszą, parkingi pod super,hiper marketami odpadają - mogą węszyć. Chciałbym moją dziewczyne zabrac furą zanim zacznie jazdy i coś jej tam pokazać tego i owego :D :lol::lol::-D
|
Polecacie jakąś dobra siłownie gdzieś w pobliżu Bronowic ??
|
Własnie, gdzie mozna bez przypału poprobowac jazdy autem? Bo np na D303 non stop są patrole...
|
Wyjedźcie z miasta, otworzy się przed wami wielki świat możliwości...
|
Pytanie nietypowe... jak wymówić nazwisko: Dagny Juel (norweskie) ;/
|
Cytat:
A4 .... piszę całkowicie poważnie. :), tylko w sumie co ona się tam nauczy.... |
bardziej myslalem o jakims placu
|
Takie pytanko czy abym mógł mieć W cyfrze+ Canały HD to musze miec też ''zwykłe''(nie HD)
czy wystarczy że mam np Canal+ HD z zwykłego Canlu+ nie mam?? |
Kiedyś w Media Markcie albo Saturnie, była promocja ze za 100 zl dostaje sie bon na 10 zl czy cos takiego? :) Orientuje sie ktoś gdzie to było, i czy jeszcze ta "promocja" trwa? :)
|
Gdzie moge sprawdzić "jakie planety można zobaczyć na sferze niebieskiej 8 września"? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeszcze jedno pytanie ma ktos z was netie ??
Poleca czy może nie?? chciałbym internet + telefon ile to u nich kosztuje?? |
Cytat:
|
Cytat:
jesli plac to polecam obok cmentarza rakowickiego(ulica dzielaca cm) dostepny dla kazdego chyba za 7 zl /h ,pozdrawiam |
Wie ktoś gdzie znajde ostatni odcinek 'Chłopaków z taśmy' co leciało na TV4 ? xDD
Kumpel startował i chcialbym to oblookać:) |
Cytat:
|
Cytat:
nie polecam . pracowałem u nich trochę czasu i nie polecam Netii. Szczegóły jak chcesz to na priv. |
Czy ma ktoś może zdjęcie "rogatego" herbu z oprawy "Piekielna Drużyna" lub graffiti "Reymonta 22" ? Zależy mi na w miarę dobrej rozdzielczości.
Pozdrawiam |
nie archiwizuja mi sie wiadomosci w gadu gadu chociaz nie mam zaznaczonej opcji nie archiwizuj wiadomosci...
ktos wie dlaczego tak jest? uzywam tez mobilnego gg na komorke jak co |
Cytat:
nie wiem dlaczego, ale weź eksportuj listę kontaktów do pliku i ściągnij sobie jeszcze raz tę wersje gg którą masz, albo nowszą. === MAM NIP, ALE ZGUBIŁEM GDZIEŚ GO :-/ JEST MOŻLIWOŚĆ SPRAWDZENIA JAKOŚ NA NECIE JAKI MA SIĘ NUMER, ALBO PRZEDZWONIĆ DO SKARBÓWKI ? |
witam , mógłbym ktoś podać www jakiś stron które zajmują się wyrobem gadżetów kibicowskich
|
|
no w google tylko 1 jest ;pp
|
Na komputerze pokazał mi się komunikat: Użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania. Tapeta zmieniła kolor na czarny...
Da się coś z tym zrobić nie kupując nowego Windowsa (posiadam Windowsa XP)? |
Cytat:
Następnym razem po zainstalowaniu Windowsa wyłącz aktualizacje. |
Cytat:
ale już mam więcej (http://www.informatorsportowy.pl/szu...page=0&order=0) Dzięki;p |
jak odpalić grę którą ściągnąłem w win rarze w 3 plikach .ISO ??
|
musisz ja nagrac na wirtualnej nagrywarce deamon tools lite a dokładniej nagrac jej obraz.tak mi sie wydaje.
|
Wystarczy że wrzucisz do deamona i odpalisz po prostu w dysku wirtualnym.
|
Cytat:
|
potrzebuje jakąś fajną stronkę gdzie będą przewidywane składy na mecze ligowe na weekend... oraz wykaz którzy zawodnicy nie mogą grac z powodu kartek bądź też kontuzji... potrzebuje do analizowania moich typów buk.:D pozdro
|
Cytat:
Polecam: http://www.pilkarskiefakty.pl/podstr...ntuzje,50.html |
Czemu nie ma dzisiaj meczów US OPEN na żywo ??
|
Bo pada deszcz i są przełożone na jutro
|
Cytat:
|
Poszukuje jakiegos programu do ZMNIEJSZANIA bitrate w mp3. Szukalem w guglu ale wyskakuja programy z przed ~5lat.
|
1. czy jak biore bilety do kina za punkty profit z orange , to czy ja muszę je odebrać czy ktoś inny może??
2. potrzebuje jazkiś w miarę dobry telewizor 32cale do 2tysiecy, z telegazeta, najlepiej FullHD, nie SAMSUNG, zastanawiam się nad LG 32LF2510 i musi miec taki bajer jak: Zintegrowany tuner naziemnej telewizji cyfrowej DVB-T (MPEG-4) umożliwiający odbiór audycji naziemnych i kablowych w standardzie HD. |
Zna ktoś na terenie Krakowa jakieś antykwariaty lub sklepy gdzie można tanio dostać kasety płyty z przed lat? I jakiś sklep "orientalny" ?
|
zna ktos tytul nutki, ktora teraz leci w Mam talent? ;>
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl