![]() |
Chodzi o ten wywiad :
http://weszlo.com/2016/01/03/ci-co-s...zebys-polewal/ Z bohaterem tego wywiadu na fb mam nawet kilku wspolnych znajomych :) |
Cytat:
Głowa |
Cytat:
Co do Małeckiego - napatoczył się do tego zacnego grona, bo dla mnie prawdziwym Wiślakiem przestał być kiedy zaczął olewać treningi i mecze, potem obiecując, że będzie umierał za Pogoń. Może się jeszcze zrehabilituje, ale do poziomu Głowy czy Sobola nie doskoczy. |
Cytat:
bez odzewu |
Cytat:
|
Sobol.
Błaszczykowski też przeciez czasami przyjezdza jeszcze na reymonta i mówi że chcialby w Wisle jeszcze kiedyś zagrać. |
Dla mnie Głowa i Sobol to tacy piłkarze. Brożek trochę mniej.
|
Brożek mniej? Czego to ja się nie dowiem...
|
Brożek taki się nie wydaje, bo to chyba introwertyk, ma pewne problemy z wyrażaniem siebie (coś o tym wiem ;) ) więc nigdy jego miłość do Wisły nie będzie tak medialna, ale o ile nie zrobi czegoś głupiego na koniec kariery (coś ostatnio mówi się o Pogoni?) to na zawsze zapamiętam go jako tego oddanego, zawsze walczącego do końca chłopaka, który pozwolił w ciszy i spokoju odejść Frankowskiemu i Żurawskiemu :D Wiem, że to dość subiektywne, ale jednak wydaje mi się, że Brożek zawsze walczy do końca, ma tą złość i agresję w pozytywnym znaczeniu i gra nawet wtedy, gdy zdrowie nie do końca pozwala.
|
Cytat:
|
Za to Sobol to ekstrawertyk, jakich mało.
|
Cóż, o każdego to ujawnia się inaczej - może i nie lubi udzielać wywiadów, ale nie ma problemów z okazywaniem emocji. Brożek za to ewidentnie tak, co widać chociażby po wywiadach pomeczowych - czy hattrick, czy 5 w dupę podobny wyraz twarzy, ton głosu itp. W każdym razie - to temat na dobrą dyskusję przy wódce, nie na popołudnie w robocie :D
|
Nasza była gwiazda Sebastian Leszczak trenuje z Górnikiem Zabrze.
|
A jaki był płacz i zgrzytanie zębów swego czasu
ze taki "talent" wypuszczamy :haha: Licze, ze niejaki KH zrobi podobna kariere |
|
Jeśli ktoś już pisał to przepraszam, ale jeśli nie - Ostoja Stjepanović piłkarzem greckiego AEL Limassol :)
|
Wywiad z Tomkiem Frankowskim na temat sytuacji Wisły
http://katowickisport.pl/pilka-nozna...2,1,12446.html |
BTW: Zgadujcie kto jest manadzerem Handzlika? Niejaki pan Bolek. Co za niespodzianka.
|
Cytat:
nie wiem czy tam Gołoś się z nimi nie kręcił kiedyś.. i nie tylko Handz(7)ik ale też: -Brożek -Chrapek -Uryga -Goncerz -Boguski -Głowacki -Kuczak -Gulczyński -Czekaj |
hohoho Sebastian Leszczak jedzie na obóz do hiszpani z Górnikiem Zabrze.
http://katowickisport.pl/pilka-nozna...1,1,12447.html |
Cytat:
a ten "żart" z nazwiskiem Handzlika to prostacki jest panie kolego na poziomie gimnazjum |
Cytat:
Zachowanie Handzlika bylo prostackie i na poziomie gimnazjum, czyt. nie brac z niego przykladu!...delikatnie kur.wa mowiac. |
Emilian Dolha w Rapidzie Bukareszt
|
Cytat:
tego filmiku i tej muzy nie zapomnę :-D |
|
Cytat:
gdyż i tak tego nie zrozumiesz (cie)... szkoda czasu i klawiatury |
Cytat:
Moze chlop jest fajnym kumplem, moze zajebiscie kreci hula-hopem, moze fajnie sie z nim wyrywa dupy...nie wiem i szczerze to huj to kogo obchodzi? Jestesmy na forum Wislackim i oceniamy go okiem kibica Wisly...a moim okiem zachowal sie jak zwykla szmata. |
Cytat:
|
Cytat:
10 znakow |
Cytat:
Pewien człowiek się rodzi, nazwijmy go przykładowo Konrad (akurat otwarłem spis imion polskich i na losowej stronie najbardziej rzuciło mi się w oczy). Rodzice zabierają go ze szpitala, matka karmi go własną piersią, ubierają go, wychowują. Dopingują go do coraz cięższej pracy nad sobą, reszta rodziny zastanawia się co z niego wyrośnie. Jak w każdej rodzinie jedni widzą w nim wielki talent i wróżą karierę choćby lekarza, inni mówią że będzie sprzątał ulice. Ale wszyscy zgodnie, cała wielka rodzina cieszą się jego sukcesami. A on po ukończeniu 18 lat stwierdza że ma to wszystko w dupie, wypierdala z domu do kolegi bo u niego jest PS4 a on ma tylko PS3. A ojciec tego kolegi jest znany w mediach co z automatu stawia go wyżej niż jego własnego bo on ma tylko co najwyżej solidną pracę i nie wyróżnia się w towarzystwie. Ale w sumie jak będą tęsknić to może wpaść na kawę. No, pod warunkiem że kiedyś kupią tą lepszej jakości. I tak się właśnie zachował Handz(7)ik. U nas nie miał źle. Pensja którą mu oferowali jak na nastolatka jest wspaniała. Tylko on wybrał Legię. A praca? No cóż, w pracy nikt nie stoi i nie dopinguje za Tobą gdy siedzisz przy biurku, sprzątasz ulicę, wypisujesz receptę, etc. A jeśli masz w niej dobrą atmosferę, jesteś w dobrych kontaktach z pracownikami i z szefem, a w dodatku masz szansę wybić się ponad resztę pracowników, bo szef widzi w Tobie potencjał - to czy zamienienie tego na za....... w korpo za trochę więcej kasy, pomimo tego że nie żyje Ci się źle - czy jest to dobry wybór? Jak dla mnie nie. Jeśli masz tak zrobić - wypierdalaj i nigdy nie wracaj. Choćby ta firma miała bez Ciebie zbankrutować. Dlatego właśnie będę przekręcał jego nazwisko. Nie wiem co musiałby zrobić żebym mógł o nim kiedyś powiedzieć "O ....a, Handzlik. Ten to był koleś, aż miło było na niego popatrzeć.". Choćby zrobił karierę większą niż Messi to i tak będzie się za nim ten smród ciągnął. Wisła go wychowała a ten jak gdyby nigdy nic przechodzi do jednego z największych wrogów i konkurentów. I jeszcze bezczelnie mówi że kiedyś chciałby wrócić. Niech wypierdala. Jak najdalej. |
Cytat:
jego decyzja jest dorosły on poniesie konsekwencje nie ma o czym dyskutować bo jak widzę "gadał dziad do obrazu..." przekręcanie nazwiska itp. prymitywne pogrywki jak widzę cieszą Was niewymownie co pokazuje jak wielkie macie kompleksy ps. a teraz niech popracuje wyobraźnia... to Twoje nazwisko jest przekręcane, wyśmiewane... wiem wiem Ty nigdy itp... :haha: |
kolego manson777 - dobra rada : nie brnij dalej w ten temat bo sie coraz bardziej pograzasz, a jesli wychowanie i uksztaltowanie pilkarskie ( od dziecka) w barwach Wisly - gre w tym klubie i przywiazanie do barw klubowych porownujesz ze zmiana pracy czy zmiana miejsca zamieszkania to ja nie mam wiecej nic do napisania ...
|
Cytat:
Się nie: zeszmaciłes, sprzedałes, s....iles, zaprzedałes, s.......iles, zhanbiłes..itp |
Cytat:
Ja kompleksów nie mam żadnych. Kopię sobie rekreacyjnie i to mi wystarcza. Z resztą, co ja się będę tłumaczył... Widzę że nie zrozumiesz niektórych wartości. Pojęcie honoru i szacunku do własnej osoby widać jest Ci obce. Zakładam że jak ktoś zaoferowałby Ci tysiąc złotych za zrobienie gały to miałbyś teraz pełne usta roboty. No cóż, nie brnijmy dalej w ten temat. Poszerzyłeś właśnie moją wąską listę ignorowanych. Gratuluję. @Dariook: Jak się rzadko z Tobą zgadzam to teraz uderzyłeś w sedno. Podpisuję się obiema rękoma. |
Taka ciekawostka jeszcze - cytat:
Cytat:
Przepadnij judaszu! edit. po studiach z doświadczeniem - nie od razu po obronie ;) |
Cytat:
brną panowie o ksywkach których nie chce mi się powtarzać i spamiętywać :alleluja: z godnościom osobistom i honorem :lol: |
Cytat:
|
9k zaraz po studiach? Chyba doktoranckich :D Większość znajomych po studiach, mgr. inż. z 2-3 letnim doświadczeniem w branży dostaje 3-3,5k na rękę max :D młodemu się w dupie poprzewracało, miał na wyciągnięcie ręki b. dobry kontrakt z perspektywami na rozwój w najbliższych latach i trenera, który chciał na niego stawiać. W zamian za to poszedł po kasę. Zwykły zdrajca i tu nie ma chyba żadnych wątpliwości.
|
Cytat:
|
poza tym uczciwiej z jego strony byloby powiedzenei,ze chodzi o kasę.a nie jakas ściema o szansie na rozwój.gdyby powiedział "ide tam bo mi więcej zapłacą" to przynajmneij jasno postawilby sprawe i pewnei mneijsze byloby ciśneinei na nia niego.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl