![]() |
tylko pierw:
- musimy faktycznie tyle wziąć za Carlitosa - musimy faktycznie te miejsca zająć nie powiem, to co się na Reymonta od...bywa od początku czerwca, to jakiś koszmar. Zaczęło się od odejścia Pola Loncha, a potem już lawina: trener out, dyrektor sportowy out, kasy brak, stadionu brak... jak z tego wyjdziemy, to naprawdę będzie można powiedzieć, że przeżyliśmy już wszystko. |
Jeszcze można ogłosić upadłość spółki
|
Jasne, wesoło nie jest, ale poczytajcie sobie np jakie byly nastroje po awansie Górnika do ekstraklasy. To miał być murowany kandydat do spadku. Kto znal więcej niż 3 piłkarzy zanim rozpoczął się sezon?
Nasza liga ma 2 kluby które można w ciemno typować do czołówki. Reszta to random. Osobiście bardziej niż kwestie sportowe martwią mnie kwestie ekonomiczne i pora aby zweryfikować swoje marzenia. Splacmy długi, zejdzmy z kontraktów, grajmy młodymi i liczmy że odpala. Nic innego nam nie pozostaje. Gorzej może być zawsze... |
@ Karheroop
Wydaje mi się że jednak 3 kluby Legia, Amika i Jaga, mimo wszystko. Cała reszta może walczyć o puchary albo spadek delikatnie mówiąc ;-) |
Cytat:
... Zapomnieliście? |
Ma przedłużony kontrakt autematycznie. I to zgodnie z prawem . Wiec za darmo nie pójdzie.
|
|
@Karherop
regan pociska z tych co twierdzili, że Carlitos od 1 lipca będzie wolnym zawodnikiem..... |
Cytat:
jednego pamietam ze nawet z capslockiem pisal, taki typek powinien miec adnotacje pod nickiem. |
Lech kupił Pedro Tibe za (podobno) 1 mln E. Bedzie mial jeszcze budzet na Carlitosa za 1 mln E?? Dziwnie by to bylo.
|
Cytat:
|
@szprotson
tych typków to raczej z southboxa i z twittera kojarzę Na twitterze ludzie mają nicki identyczne z forumowymi, wiec pomylić nie jest trudno |
Cytat:
A co do Carlitosa to sam miałem już takie podejrzenia co do jego kontraktu, nie ukrywam. I wygląda na to, że się pomyliłem i mam taką nadzieję. |
Cytat:
Inna sprawa ile nam zapłacą. Ale mają z czego. |
Cytat:
Jakby ktoś nie pamiętał: na wiosnę 2008 Wisła miała dużą przewagę i pojawiła się presja aby dawać szansę młodym. M.in. 20 letniemu "pół wychowankowi" Kokoszce. Tym bardziej, że była spora szansę na sprzedanie któregoś ze starych środkowych obrońców.. Chłopak grał więc całą końcówkę sezonu po 90 minut, zaczął grać w reprezentacji Polski, Wisła zadowolona, że ma młodego zdolnego na środek, sprzedała bodaj Dudkę, sezon się zakończył, zdobyliśmy mistrzostwo... Po czym kilka dni później agent Kokoszki wysłał pismo, że kontrakt rozwiązują z winy Wisły, bo nie dostał podwyżki od dwóch lat... I tyle w Krakowie go widzieliśmy, Wisła potem dostała kasę jedynie za rozwiązanie kontraktu... Facet cały czas kłamał działaczy, że chce grać, gdy przyszło pismo do klubu wszyscy byli w szoku. Bo gdyby chciał iść na zachód, nikt by pewnie mu problemów nie robił... Na pierwszym jego meczu na Wiśle po nie udanej przygodzie we Włoszech nawet był "....owany" przez trybuny... Dziś go zapraszamy do klubu... EDIT: Jakby sobie ktoś chciał poczytać: https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...a-decyzja-fifa |
Kto rozwaza podpisanie z nim kontraktu???
|
Cytat:
|
Cytat:
A na poważnie - zachowanie Kokoszki mega słabe, ale tonący brzytwy się chwyta... |
Wyciąga pomocną dłoń by wspomóc klub by ten uniknął spadku ;)
|
Wiślak z krwi i kości.... nosz ....a litości !
|
heh najpierw sURMA, teraz kOKOSZKA, to może dOLHA ? Pisałem to już wcześniej... zobaczycie, że krzysiu wróci na R22 w jakiejs roli w przyszlosci i bedziecie walic jana ze nie wiecie o co b....
|
a co z surmą , bo nie odnotowałem ?
|
został trenerem juniorów
|
Cytat:
|
Cytat:
Znowu tam.... |
Legia przebiła leszka?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl