Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

fansorina 27.06.2018 10:48

Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Trochę szok.

Smuga 27.06.2018 10:48

Jebie na kilometr brakiem trenera, który nie wziął ślubu z żadnym zawodnikiem. ;)

Kordel. 27.06.2018 10:49

Teraz to już mnie nic nie zdziwi w Naszym grajdołku.

jaja kozy, kurła.

!!IRIVER!! 27.06.2018 10:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1506051)
Na tym forum... nie wierze w to co czytam :shock:

Serio kur.wa serio? 2 stronicowa rozkminka na podstawie Twitta jakiegos anonima co zalozyl wczoraj konto na twiterze?
Czy wy na głowe upadliscie wszyscy?

Widzisz, niektórzy mają prawdziwe bomby. :D Ciekawe, co się od.......i 1 lipca.

wiertar 27.06.2018 10:50

Mówiłem wam że tu chodzi o to że nie będzie kasy za Carlitosa! A nas zarząd na tym opierał pewnie budżet na nowy sezon.

Smyrgu 27.06.2018 10:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1506075)
Mówiłem wam że tu chodzi o to że nie będzie kasy za Carlitosa! A nas zarząd na tym opierał pewnie budżet na nowy sezon.

wszystko wskazuje na to, że nie będzie...granda :)

ashkeczup 27.06.2018 10:52

Xdddddddddddddd

LucjuszWielki 27.06.2018 10:52

HEH jakie rozkminy na poziomie pantofelków... Przecież wiadomo, że Bośniak jest grajkiem Carillo, odpalili Carillo ten nie chce tutaj zostać, PROSTE ! Tak samo z Mitrovicem, jakby podpisali wcześniej to już by rozwiązywali, co w tym dziwnego?

KOALIK 27.06.2018 10:56

Jak tam zapowiedzi Marzenki o kilkunastokrotnym wzroście budżetu? Minął rok i cisza.

Jak tam zapowiedzi Dukata o zrobieniu kroków do przodu? Pół roku i cisza.

To są kpiny, a nie jakiś tam kolejny turysta pokroju Mitrovicia, bo Suljić też się nim okazał. Typowy profesjonalista, który miał Polaków uczyć gry w piłkę.

Tak jak kiedyś Jaliens, Lamey, Iliev, Genkov, Varga, Radovanović, Branco, Perez, Ze Manuel i kilkudziesięciu innych ogórków.

O ile ta sprawa nie ma znaczenia, to o ile potwierdzą się informacje o odejściu Carlitosa za darmo (okazało się, że ludzie z TT mieli rację w sprawie Suljicia), to Marzenka powinna zostać natychmiast wywalona z klubu, bo to byłby jeden z największych skandali w ostatnich latach (choć w Wiśle i też za czasów Cupiała było ich pełno), a w zasadzie cały TS też powinien zrezygnować.

Matejas_ 27.06.2018 10:57

Cyrku na R20 ciąg dalszy :)

Smuga 27.06.2018 11:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK
A w zasadzie cały TS też powinien zrezygnować.

Panie Mądraliński, a weźmiesz na swoje barki finansowanie klubu i całą odpowiedzialność za jego organizację czy tylko kłapiesz mordą bez potrzeby?

Karherop 27.06.2018 11:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1506070)
skandaliczne czyli jakie?? Sprecyzuj żeby można sie było odnieść:)

Pozorowal chorobę kilka dni by nie trenować.
Podpisal kontrakt z Wisła a nie z Carrillo i jeśli nie respektuje umowy to jest to dla mnie skandal.
Osobiście uważam że dostal gdzieś większą kasę i max tydzień dowiemy się do jakiego klubu trafi. Nie zdziwiłbym się gdyby to byl nawet klub z polskiej ligi.

Gdzie można narzekać na Zarzad tam można ale w tej sytuacji wg mnie to zawodnik wykazuje brak profesjonalizmu.

silver03 27.06.2018 11:02

Karherop ty chyba żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości.

maaarcin 27.06.2018 11:05

Karherop: Ale umowa miała obowiązywać od 1 lipca... ;)

szprotson 27.06.2018 11:06

no i gadac z chłopem ktory sie powołuje na to co napisał Karcz...
A kto ma oczy i uszy, wie dla kogo on pisze teksty.

szczepans21 27.06.2018 11:09

po prostu zwariowałem...no cóż..jak nie sprzedamy kogoś się za $$$ to czarno widzę wszystko.
z drugiej strony zaoszczędziliśmy mnóstwo hajsu na Suljicu (podpis na umowie itp) -> nie chciał grać u nas to idzie dalej

Szkoda że nie próbowaliśmy go wypożyczyć gdzieś...

LucjuszWielki 27.06.2018 11:14

Jestem WK. najedną sprawę:

MAMILI mnie, wmawali, że droga, którą przebywamy jest DOBRA, bilansująca, że jest ok, podpisujemy zawodników z kartą na ręku, po kosztach na bezpiecznych i niskich kontrkatach!

Trza przyznać, że Ramirez i Carillo zrobili dobrą robotę! Byli u nas dobrzy zawodnicy - wiadomo nigdy nie ma 100% trafności... i co? I nagle się okazuje, że Stan Vlackx II ????

Reser 27.06.2018 11:17

Przykro, że na tym forum jest tak dużo dzieci lub niedojrzałych błaznów, to znacząco utrudnia konstruktywną dyskusję, a szkoda, bo jest kilka ciekawych osób, które wnoszą coś merytoryczne, ale niestety są zagłuszane przez forumowe płaczki i wszystkowiedzące wróżki. Większość z Was nie potrafi zarządzać swoim domowym budżetem, ale za to zna najlepsze rozwiązania na zarządzanie budżetem Wisły Kraków - nie powiem, rozpierdala mnie to. :D

Co do polityki transferowej Wisły. Arkadiusz Głowacki nie jest idiotą, takim jak część z Was. Doskonale zna sytuację Wisły i jej szatnię. Skoro jednymi z jego pierwszych słów były te mówiące, że w klubie mają pozostać tylko Ci piłkarze, którzy na prawdę chcą dla niego grać, jasnym jest, że w szatni była grupa strojąca fochy, opierdzielająca się i mająca krótko mówiąc wyje***ne.

Głowacki słusznie postąpił dochodząc do wniosku, że lepiej mieć piłkarzy ambitnych, chcących się pokazać, zawalczyć o swoją przyszłość, niż takich, którzy swojej motywacji szukają tylko na zewnątrz. Dzisiejsza sytuacja z naszym niedoszłym zawodnikiem jest tego najlepszym dowodem, a słowa krytyki w kierunku zarządu świadczą tylko o ograniczeniach poznawczych niektórych z Was.

Martinus 27.06.2018 11:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1506079)
Jak tam zapowiedzi Marzenki o kilkunastokrotnym wzroście budżetu? Minął rok i cisza.

Jak tam zapowiedzi Dukata o zrobieniu kroków do przodu? Pół roku i cisza.

To są kpiny, a nie jakiś tam kolejny turysta pokroju Mitrovicia, bo Suljić też się nim okazał. Typowy profesjonalista, który miał Polaków uczyć gry w piłkę.

Tak jak kiedyś Jaliens, Lamey, Iliev, Genkov, Varga, Radovanović, Branco, Perez, Ze Manuel i kilkudziesięciu innych ogórków.

O ile ta sprawa nie ma znaczenia, to o ile potwierdzą się informacje o odejściu Carlitosa za darmo (okazało się, że ludzie z TT mieli rację w sprawie Suljicia), to Marzenka powinna zostać natychmiast wywalona z klubu, bo to byłby jeden z największych skandali w ostatnich latach (choć w Wiśle i też za czasów Cupiała było ich pełno), a w zasadzie cały TS też powinien zrezygnować.

Daj spokój. Gdyby nie zarząd Wisła już dawno grałaby w 14 lidze. W ogóle to najbardziej światłe kierownictwo w historii naszego klubu. Spełniają wszystkie obietnice, proces odbudowy klubu trwa w najlepsze. Świadczy o tym najlepiej zatrudnienie tak świetnie rokującego i utytułowanego szkoleniowca jak Maciej Stolarczyk. Dobrze, że pogoniliśmy tych wszystkich najemników i straniersów. Czas w końcu na prawdziwie wiślacką Wisłę pod kierownictwem Pani Prezes Marzeny Sarapaty i Pana Prezesa Damiana Dukata.

szczepans21 27.06.2018 11:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LucjuszWielki (Post 1506089)
Jestem WK. najedną sprawę:

MAMILI mnie, wmawali, że droga, którą przebywamy jest DOBRA, bilansująca, że jest ok, podpisujemy zawodników z kartą na ręku, po kosztach na bezpiecznych i niskich kontrkatach!

Trza przyznać, że Ramirez i Carillo zrobili dobrą robotę! Byli u nas dobrzy zawodnicy - wiadomo nigdy nie ma 100% trafności... i co? I nagle się okazuje, że Stan Vlackx II ????

"""Jakakolwiek krytyka Partii, spotka się ze zdecydowaną reakcją PARTII i AKTYWU.
Ręka podniesiona na władzę LUDU, musi zostać odrąbana!
Wichrzycielom i reakcjonistą mówimy zdecydowanie NIE.""
"

P.S
Na spuszczenie balona wkur&&
Po prostu zostaje nam walnąć whisky i się modlić. Dziwne że Zarząd WSZYSTKO autoryzował i PODPISYWAŁ. Po prostu czuję deja vu ...Zaraz zacznie się festiwal że jakakolwiek krytyka i zadawanie pytań zostanie odebrane jako ... (wstawcie co tam chcecie)

_ukoL 27.06.2018 11:24

Asmir Suljić jesteś legendą!

topamers 27.06.2018 11:30

Szkoda mi po ludzku tego Asmira. Stracił 6 miesięcy gry przez kontakt podpisany z Nami a przyjeżdża na miejsce a już mu chcą zmieniać warunki kontraktu.

To trochę tak jak z handlarzami aut. Przez telefon wszystko pięknie, auto igła. A jak przyjedziesz na miejsce rzeczywistość jest inna.

Arked 27.06.2018 11:31

Fakt, że tak ochoczo rozwiązaliśmy z nim kontrakt wskazuje, że kasy na podpis to my raczej nie mieliśmy.

Myślę, że to dopiero początek problemów z obcokrajowcami w Wiśle. Szczególnie tymi, którzy nie zbyt dobrze dogadują się po polsku.

Tomasson 27.06.2018 11:34

Krótko i na temat bo to co zrobili jest nie do zaakceptowania.

"Kontrakt pomiędzy Wisłą Kraków a Asmirem Suljiciem został rozwiązany za porozumieniem stron na wniosek zawodnika" źródło: oficjalna strona.

W takim wypadku, po takiej sytuacji teraz każdy zawodnik, który nie będzie chciał u nas grać może iść do zarządu, zachowywać się jak buc a póżniej odwoływać się do przypadku Asmira, to chyba w złą strone prowadzi. Bo dlaczego Asmir mógł rowiązać a inni nie będą mogli? Nie prowadzi to narazie do nic dobrego, bo są piłkarze, którzy mają kontrakty a chętnie odejdą. I co w takim wypadku jak taki Basha pójdzie do zarządu i będzie symulował kontuzje? Oddać za darmo czy szukać kupca żeby go sprzedać chociaż za 50k €?

Wg. mnie pokazaliśmy drogę piłkarzą, że jak chce to wystarczy tak się zachowywać aby od nas odejść.

Mar85 27.06.2018 11:34

A co ma zarząd do tego?? Jak to co? Nie potrafił nic zrobić aby gościa sprzedać i zarobić kasę. Zaoferowali mu kontrakt naobiecywali a teraz nie są się w stanie wywiązać. Noż ....a! Kto by z was przyszedł do pracy mając co innego obiecane niż to co zastał? Za to odpowiada zarząd, chyba że nasza Pani prezes na niczym się nie zna.

szczepans21 27.06.2018 11:35

"" Trzeba pozbyć się elementu NIEPEWNEGO.
IV , V czy VI kolumna musi zostać zlokalizowana i wyeliminowana z życia PARTII i AKTYWU"""

szczepans21 27.06.2018 11:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tomasson (Post 1506098)
Krótko i na temat bo to co zrobili jest nie do zaakceptowania.

"Kontrakt pomiędzy Wisłą Kraków a Asmirem Suljiciem został rozwiązany za porozumieniem stron na wniosek zawodnika" źródło: oficjalna strona.

W takim wypadku, po takiej sytuacji teraz każdy zawodnik, który nie będzie chciał u nas grać może iść do zarządu, zachowywać się jak buc a póżniej odwoływać się do przypadku Asmira, to chyba w złą strone prowadzi. Bo dlaczego Asmir mógł rowiązać a inni nie będą mogli? Nie prowadzi to narazie do nic dobrego, bo są piłkarze, którzy mają kontrakty a chętnie odejdą. I co w takim wypadku jak taki Basha pójdzie do zarządu i będzie symulował kontuzje? Oddać za darmo czy szukać kupca żeby go sprzedać chociaż za 50k €?

Wg. mnie pokazaliśmy drogę piłkarzą, że jak chce to wystarczy tak się zachowywać aby od nas odejść.

Taki Carlitos może iść i zrobić roz........

Arkadiusz.Czerepach 27.06.2018 11:41

te kase za podpis to chyba już przytulił jak podpisywał kontrakt ?

Martinus 27.06.2018 11:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczepans21 (Post 1506100)
"" Trzeba pozbyć się elementu NIEPEWNEGO.
IV , V czy VI kolumna musi zostać zlokalizowana i wyeliminowana z życia PARTII i AKTYWU"""

A każdy prowokator czy szaleniec, który ośmieli się na forum podnieść rękę na Panią Prezes Marzenę Sarapatę i Pana Prezesa Damiana Dukata niech będzie pewny, że mu tę rękę zarząd odrąbie.

kornd 27.06.2018 11:48

Nikt ci nie da tyle ile- Dukat, Sarapata i Manuela obiecają.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl