![]() |
Wszystko fajnie i piknie tylko jedno mi nie pasuje .... po jakiemu oni się dogadują skoro Mały nie zna nawet angielskiego :lol: Więc trudno mi uwierzyć, że razem piją ...
|
Myslalem ze po Maleckim to splynie. Taki doping powinien go dopingowac a nie wkurzac. Usmiech na twarz strzelic bramke i dopiero wtedy mozna pokazac faka pseudokibicom. Wtedy wszyscy wybaczyliby mu. Obrazac sie odreaogowywac to w przedszkolu albo z kolegami na podworku.
|
ja mam w dupie czy Małecki umie powiedzieć zdanie bez przekleństwa, napisał test gimnazjalny na 5 czy na 55 procent, dziennikarzy GW wyzywa od kurew czy nie; dopoki mu to nie przeszkadza grać. jak na boisku daje z siebie wszystko i jest jednym z motorow napedowych to niech sobie robi i mowi jak chce.
Rooney to prymityw, wieśniak i idiota, a do tego jeden z najlepszych pilkarzy na swiecie.. tyle, ze jego formie chodzenie na 50 letnie .....i mocno zaszkodzilo |
Cytat:
Mam inne zdanie na ten temat. Czowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy. Osobna kwestią jest jego postawa piłkarska. Przecież jego gra wygląda następujaco: Głowa w dół, holowanie piłki, strata... Głowa w dół, holowanie piłki, niecelne podanie... Głowa w dół, holowanie piłki, strata, machanie rękami... Głowa w dół, holowanie piłki, strata, opieprz kolegów... Chcielibyście pracować w zespole z taką osobą? Gość nie ma dośrodkowania (te jego baloniki!), strzału, słaby drybling i zaledwie dobrą szybkość. Statystycznie na 10 meczów 2 ma dobre. Ja za nim tęsknić nie będe. |
dobra wypowiedz upkaXD zgadzam sie w 100%
|
Cytat:
|
Milan Jovanić ten już się poznał na Polkach ;).
|
a już brwi nie ma
PS. sorry za komentarz w stylu onetu:D |
Cytat:
a w lewym dolnym rogu czyżby Kowalski % ??:-P:-P:-P:-P:> |
Kto był dzisiaj na treningu widział niezłe spiecie Małeckiego z....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli stawiasz pytanie to napisz o kogo chodzi a nie rób jakichś bezsensownych quizów. Dodatkowe teorie spiskowe nie są chyba potrzebne. Już jest dość kwasu. Drugą równie rozsądną możliwością jest podarowanie sobie takiego wpisu jeżeli nie masz zamiaru podzielić się z pospólstwem wiedzą tajemną . |
Cytat:
haha no i tak niestety bywa w życiu |
Cytat:
|
Skoro ten dziennikarz był na treningu Wisły i miałby reprezentować Gazetę Wyborczą to obstawiam śmiecia PJ
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gazeta Wyborcza zyje w matrixie :
http://www.sport.pl/sport/1,65025,86...__Gazety_.html Macie nowego goscia w zarzadzie ? :D |
Cytat:
|
GW podaje ze on go PRZEPROSIL, wiec gdzie to niby spiecie? Jesli po przeprosinach to recydywa od zarzadu jak sam zarzad podobno "pouczyl" zawodnika.
Ten szmatlawiec sie stacza totalnie. |
Cytat:
|
Przyjście na trening tego pismaka z GW-na można odebrać tylko jako jego ewidentną prowokację. Pewnie szukał pozywki na nastepny temat. Szkoda, że zamiast wypisywać co powiedział Mały nie znalazł się nikt kto by sprawę załatwił odpowiednio. Trzeba było tego RoManowego pajaca wyprosic z treningu, tłumacząc mu za rogiem by juz wiecej na teren Wisły nie przychodził.
|
Gwiaździsty w obecnym świecie dotyczy to również tego na Wiśle. osoba X do Y powie co myśli o osobie Z np Z to ch..... ale gdy spotkają się w trójkę albo XzZ (siema jak leci, a spoko a u ciebie) lub YzZ (ty co tam ciekawego w świecie, zobaczymy co dziś na konferencji, masz nowego laptopa? zajebisty sprzęt gdzie kupiłeś) to głaszczą się po główkach wszyscy. Gdyby ktoś chciał zrobić porządek z dziennikarzami plującymi na Wisłę (pomijam sprawę z Małym) to by zrobiono. Tylko nie ma odważnych.
|
To Jaworowi sie dostalo ?
Hehehheee... dobrze tak fantascie. “dziennikarz” jak z koziej dupy trąba. Kłamca porownywalny do tego cymbala z PS co zmyslil wywiad z Mijailoviciem. Po mordzie powinien dostac, a nie po uszach. Tak sie wlasnie zastanawialem czy “pj” w podpisie artykulu o ATAKU to nie Jawor. Brawo Maly. |
Cytat:
Tak Piotr Jawor znany jako PJ :) Kiedyś też o mało nie zdecydowałem się mu liścia sprzedać ale uszanowałem miejsce jakim jest pawilon medialny:lol: |
Najgorsze jest to, że przecietny kibic nie wie że taki PeJe własnie obok niego przeszedł, bo gdyby wiedział to odpowiednio umilił by mu zycie na stadionie i obiektach Wisły. A tak to bezkarnie może przenosic i rozsiewać insekty z ul. Kałuży. Jeszcze prezesunio Basałaj bieże go w obronę. Szkoda tylko, że kibice Wisły nie mogą liczyć na taka obronę prezesa po POZnaniu*. Byłego działacza Ekstraklasy S.A. zresztą.
|
Cytat:
i nie wystarczy tutaj fotka przedstawiająca "męski organ plciowy w stanie spoczynku",choć podejrzewam,ze podobieństwo byłoby jak wśród blźniaków jednojajowych. |
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl