![]() |
Niedługo będzie śmierdzieć przy zwalnianiu, gdy się okaże, że rozdawanie posad za zasługi piłkarskie nie jest najlepszym pomysłem...
|
Jak dla mnie Cuesta > Buchalik&Załuska. Nie przypominam sobie żadnego gola, którego by zawalił. Trzeba było przedłużyć kontrakt jak jeszcze była klauzula, ale ktoś zaspał. Teraz to już było oczywiste, sam pewnie nie chciał tu zostawać widząc co się dzieje.
|
Niestety jestem rozczarowany odejściem Cuesty. Myślę,że to kolejne znaczące osłabienie, mimo faktu sprowadzenia Lisa. Jeżeli nowy jest tak faktycznie dobry, to Lech zwyczajnie by go nie oddał.
Pozostaje mieć nadzieję, że Buchalik wróci do optymalnej dyspozycji, co kilka razy potrafił udowodnić, przeplatając niestety ze słabszymi występami. Miejmy nadzieję,że Głowa coś wyczaruje i jakieś wzmocnienia klepnie... |
Buchalik podpisany
Cuesta odesłany banda idiotów, nic więcej |
Cytat:
Moim zdaniem Hiszpanie byli jednak kosztowo niezwykle efektywni. Zbędni okazali się raczej tacy piłkarze jak Bałaniuk, Kolar, Ondrasek czy ... Małecki. Iberyjczyków bym do tego nie mieszał. Hiszpanie to ostatni zawodnicy od jakich zaczynałbym odchudzanie składu. Pytanie brzmi czy teraz o przydatności do zespołu nie zacznie decydować... bariera językowa zamiast umiejętności. |
To jest ciekawa kwestia
Czy ktos w pionie sportowym (Glowa, Sobol, Jop, Kmiecik, Laciak,potencjalnie Baszczu) mowi płynnie po angielsku? O innym hiszpanskim to nawet nie mysle |
Cytat:
Po co nam kolejny bramkarz? Tzn chodzi Ci o Lisa? Przeciez to Lis doszedl, a Cuesta juz był,oceniam poziom sportowy, bramakrzem jest bardzo dobrym, wiec w czym problem? Było mowione, ze scigamy zawodnikow niedrogich na takich nas stac i co? I teraz okazuje sie, ze jednak ktoś źle policzył? Było oglądanie każdej złotówki, gadka o tym jak to wszystko jest zbilansowane i okazuje sie, ze wyszedl Stan Valckx II ??? Przeciez tyle konferencji, tyle gadek było... Po co zatem była nam tak liczna kadra?Bałaniuki i Kolary? Cuesta sie akurat sprawdził i to całkiem dobrze, dlatego jest mi porzykro z tego powodu, ze wmawiano mi , ze bramkarz niedrogi okazuje sie lepszym od ręcznika i nagle BUM... Zabawkę z hiszpanów... Wmawiano 3 msc, ze graja za frytki, ze sa tański od Polaków i nagle ogryzek pisze, ze to druga Holandia. Gdzie tu sens gdzie tu logika? |
Teraz to musimy się modlić żeby jakoś opchnac Carlitosa, bo bez hajsu za niego może być nie ciekawie...
|
Carlitos już tu nie wróci i najprawdopodobniej Wisła nie dostanie za niego złamanego grosza
|
Chłopie idź sie przewietrz bo nie masz zielonego pojęcia o sprawach a sietutaj produkujesz... rozumiem, że 11 w nicku to Twój wiek?
|
Tyle lat na forum, a niektórzy dalej nie potrafia używać opcji ignoruj..
A tak poza tym, jak macie tyle uwag do zarzadu to mam nadzieję że już wyslaliscie swoje pytania na adres klubu, oczywiście z podpisem z imienia i nazwiska? |
Cytat:
Więc o co jest ta panika? |
Chyba nikt nie spodziewał się, że przedłużą kontrakt z Cuestą po kupnie Lisa?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oczywiście, że spełnił oczekiwania, ale z jakiegoś powodu zdecydowano się na Lisa, i raczej była to jeszcze decyzja przy współudziale Junco. A jeśli chodzi o przepływ pieniędzy, to poczekaj może trochę na rozwój wypadków...
|
Cytat:
Oczywiście ze z imienia i nazwiska np Wiktor piekarski :haha: |
Z Carlosem coś już wiadomo ?
|
A co ma być wiadomo?
|
Klub dał mu dłuższy urlop.
|
Cytat:
|
Cuesta to bardzo średni bramkarz na poziomie Buchalika , wiec nie ma co za nim płakac , fajnie jak dostana szanse młodsi Lis może Chorązka . na pewno większe szanse na powodzenie w przyszłości z takimi zawodnikami niż z Cuesta .
|
No nie wiem.
Cuesta dawał w bramce spokój. A co dadzą młodzi? Jesteś pewny, że będzie spokojnie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie ma co się dziwić Cueście. Na takie warunki to mógłbym ja się zgodzić, a nie on. Śmiech na sali.
|
Cytat:
|
@Sebak @regan chłopaki, komentujecie informacje, którymi się nie dzielicie. Sebak, "takie warunki", tzn. dokładnie jakie? regan, z "taką bombą", tzn. z dokładnie jaką? Ty masz zresztą w ogóle słabość do bomb:)
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl